Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2000 V סיוויק 2001 ומעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שברצוני לרכוש סיוויק. אולי יש טובות ממנה, אבל החלטתי על יפנית 1.6 והמותג הזה הכי קורץ לי.

אני יכול בתקציב שיש לי לקנות שנת 2000 או למתוח אותו קצת ולקנות שנת 2001. הבנתי שבשנת 2001 מדובר ברכב חדש לגמרי, שלמעט השם סיוויק אין בינו לבין הדגם משנת 2000 שום דבר משותף. האם הדבר נכון? האם הרכב משנת 2001 הינו קניה מוצלחת (בייחוד ביחד לקורולה וללנטיס מאותה שנה?). חשוב לי איכות הרכבה וחומרים.

אשמח לשמוע חוו"ד, בייחוד מאנשים שמכירים את הרכב באופן בלתי אמצעי.

פורסם

חובבי הסיביק המושבעים אומרים שהדור של 2001 זה כבר לא ה"עונדה" האמיתית.

בדור הזה המתלים הקידמיים הספוטיביים (מתלה רב חיבורי) הוחלפו במתלי מק-פרסון סטנדרטיים, ובנוסף הספק המנוע ירד מ 125 כ"ס ל 110.

פורסם

לי יש כרגע את הדגם שמעל 2001,בשנים הקודמות הסיווק הייתה יותר צעירה ונימרצת ופחות סיפקה כאוטו משפחתי נוח.

הסיווק בדגם הזה היא הרבה יותר בוגרת, ישיבה קצת יותר גבוהה, יותר נוחה, בנויה היטב ומרווחת.

המנוע הוא לא כמו שהיה, אך עדיין כוח זה לא דבר שחסר לו (הסיווק מרגישה יחסית חזקה), משודך לתיבה פשוטה בעלת 4 הילוכים, למרות היותה פשוטה היא עושה את עבודתה היטב.

• תוכן חדש...