Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

יש לי מאזדה לאנטיס אוטומטית 1999 1600 סמ"ק דגם BJ.

לאחרונה החלה תופעה מטרידה. הרכב עובר בפתאומיות לנסיעה על 3 צילינדרים , כלומר מאבד מהכוח שלו, המנוע מוציא רעש מאוד מוזר, ויש רעידות ממש חזקות.

החלפתי סלילי הצתה, החלפתי את כל ארבעת הפלאגים וגם את החוטים החשמליים. הבעיה לא נפתרה עדיין .

היום למשל נסעתי כרבע שעה . הכל היה בסדר. אך ברגע שכיביתי את המנוע והדלקתי שוב, התופעה חזרה.

יש לציין שאת סלילי ההצתה לא קניתי במוסך מורשה מיכוון שהם רצו 2400 שקל , אלא בחנות חליפים, שבא נאמר לי שהסלילים הורדו מרכב שעבר תאונה והם במצב חדש.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? מה ניתן לעשות?

ועוד שאלה, ברכב נדלקות לי שתי נורות של הכריות אוויר. אחת צהובה בצד שמאל דולקת קבוע. השניה אדומה בצד ימין מהבהבת 7 פעמים במהירות ואז נדלקת קבוע.

תודה רבה רבה לעוזרים , ושבת שלום.

פורסם

לגבי בעיית ההצתה צריך לגשת לאבחון מדוייק אם כי בדר"כ מקור התופעה שאתה מתאר ברכבים הללו הם באמת בסלילי ההצתה.

יכולה להיות אופציה של נתק בחיווט החשמלי בין מחשב ניהול המנוע לפיקוד סלילי ההצתה אך זו תופעה פחות שכיחה.

בעיית כרית האויר אני משער שיש לך קוד תקלה בין 45-48 שאומר שקיימת תקלה בחיישן התפוסה במושב נוסע.

פורסם

תחליף שוב סלילים, שלא יבלבלו לך את המוח, חדשים עולים הרבה פחות. מקוריים.

בדוק בכמה חנויות חלפים.

המנורות זה המחלה של הדגמים האלה, אצלי הוצאתי את המנורות כי החיישן נורא יקר.

פורסם

להוציא את המנורות זה לא הפתרון, עכשיו כריות האוויר לא יפתחו בעת הצורך.

לגבי הבעיה שהמנוע עובד עם 3 צילינדרים, זה לא יכול להיות סלילי הצתה, משום שישנם 2 סלילי הצתה ואם אחד מהם לא תקין אז שני צילינדרים לא יפעלו.

יכול להיות שהחוט הצתה של סליל אחד לא תקין(ניתן להחליפו), או שהבעיה היא בהזרקת הדלק ולא בהצתה.

תיתכן אולי בעיה גם בחיישן גל ארכובה(נ.מ.ע)

בדוק אם המזרקים תקינים.

פורסם
תחליף שוב סלילים, שלא יבלבלו לך את המוח, חדשים עולים הרבה פחות. מקוריים.

בדוק בכמה חנויות חלפים.

המנורות זה המחלה של הדגמים האלה, אצלי הוצאתי את המנורות כי החיישן נורא יקר.

רוברט מה שעשית עם המנורות זו עברה על החוק חס וחלילה שלא יקרה אבל אם תעשה תאונה לא יפתחו כריות האויר.

פורסם

אני יודע שהכריות לא יפתחו, גם אני בעל מקצוע.

זה הרכב שלי ולא מתאים לי לנסוע ככה.

שמעתי גם על מישהי ששברה את כף היד ומפרק כף היד בשלוש מקומות בגלל שנפתחה

לה כרית במהירות של 30 קמ"ש, וגרמה לנזק הגופני היחיד בתאונה.

BA323F: כריות האויר לא יפתחו בגלל התקלה, לא בגלל שהוצאתי את המנורות.

פורסם

.

רוברט, קרא בבקשה שוב את השורה ובעיקר את ההדגשה.

המחשב מתריע על תקלה ע"י הנורות, הוצאת הנורות רק לא תציג את הבעיה שבפועל קיימת.

פורסם

בקיצור אמן שלא ירבו אנשים כמוך, ואני מקווה שבשם ההגינות כשתמכור את הרכב תיידע את הקונה על הקומבינה ה... שלך.

ועשה טובה בשביל לא לקלקל את שמם הטוב של בעלי המקצוע האמיתיים אל תאמר בכלל שאתה בעל מקצוע כי עם מעשה שכזה לא הייתי נותן לך להבריג בורג בקונסולה.

ולגבי השמועה ששמעת מאוד קשה לי להאמין שבמהירות 30 קמ"ש תפתח כרית אויר.

פורסם

לגבי הבעיה שהמנוע עובד עם 3 צילינדרים, זה לא יכול להיות סלילי הצתה, משום שישנם 2 סלילי הצתה ואם אחד מהם לא תקין אז שני צילינדרים לא יפעלו.

יכול להיות שהחוט הצתה של סליל אחד לא תקין(ניתן להחליפו), או שהבעיה היא בהזרקת הדלק ולא בהצתה.

תיתכן אולי בעיה גם בחיישן גל ארכובה(נ.מ.ע)

בדוק אם המזרקים תקינים.

:mm_yeah:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק, בעל הרכב כנראה התכוון לתופעה כמו שקורה עם שלושה צילינדרים, הסימפטומים די דומים.

חזזי, את הרכב אני לא הולך למכור, שום זבל אחר שנוסע בכביש לא יחליף לי אותו, ובדיוק בגלל זה הוצאתי

כי את החיישן אני במילא לא אחליף. ואם קרה וארצה למכור, להרכיב את המנורות זה בדיוק 10 דקות.

אין לי ממה לפחד ואין לי מה להסתיר.

וזו לא שמועה, דיברתי עם האישה פנים מול פנים כשעוד הייתה עם גבס על היד.

הודעה זו נערכה ע"י הנהלת הפורום.

נא להקפיד על דיון טכני ברמה ראויה ולא לרדת לפסים אישיים. לא תהיינה עוד אזהרות בנושא.

פורסם

אוקיי חברים.. החלפתי שני כוהלים, הבעיה נמשכה, אז הלכתי למוסך מורשה, הם החליפו את אחד הכוהלים והשני המשומש נשאר. כרגע האוטו נוסע עם אחד חדש ואחד משומש. אני מאוד מקווה שהמשומש יחזיק לי . חבל שאין דרך לבדוק אם הוא תקין מעבר להרגשה של נסיעה על 2 צילינדרים במקום 4

פורסם

אתה מקבל עצות אך אתה לא עשדוה בהם שימוש.

כתבתי לך לבדוק את המזרקי דלק, יתכן ומזרק אחד פגום, ולצילינדר אחד לא מגיע דלק.

תתחבר לסורק תקלות, אולי יש קוד תקלה רשום.

• תוכן חדש...