Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני נוסע בהילוך שלישי במהירות 30 ורוצה להוריד להילוך שני אני לוחץ על דוושת הגז ואז אני שומע רעש כזה ככה גרררר במשך 3 שניות אחר כך הוא יורד להילוך שני עם דחיפה קלה

תודה.

פורסם

נשמע כמו בעיה בגיר, אני מציע שתפנה למוסך מורשה שיאבחנו את הבעיה.

שלוש שניות הן הרבה זמן להחלפת הילוך (או שניים) במיוחד כאשר אתה מתאר רעש נלווה...

בהצלחה.

אתר מועדון השלוש - מאזדה 3.

פורסם

הלכתי למוסך : בדקו את הרכב ואמרו לי שאתה צריך להחליף "שטנגות גיר" אני לא הבנתי מזה .. אמרתי לו אני אחזור ..

מבקש הסבר " שטנגות גיר " מה החלק הזה ומה תפקידו

פורסם

מוטות המחברים בין ידית ההילוכים לגיר.

אגב, למה אתה לוחץ על הגז בהורדת הילוך?

מתחדשת*

פורסם

אני לא יודע למה גיר המאזדה עובד ככה .אני נוסע 60 הוא יהיה בהילוך 4 .בקשר לשאלה שלך אם אתה נוסע במצב כזה "60 קמש הילוך 4 " ורוצה להעלות את המיהירות שלך עד 110 את חייב לתת גז ואז הרכב מוריד הילוך

פורסם

שטנגות או מוטטת הם מכלולים שקשורים לתיבה ידנית ולא אוטומטית ולכם תשובת המוסך לבעייתך מאוד תמוהה ונראית לא קשורה.

• תוכן חדש...