Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום.

ברשותי הונדה סיוויק שנת 95 אוטומטית.

עברה כמעט 190000.

ברצוני לרכוש רכב אחר "חדש" יותר- אני מעוניין בשנתון של 2000+ ורכב משפחתי סדאן גדול, נוח ובעל מנוע חזק.

בגלל אילוצי תקציב שמתי עין על קווליר 2.4 או אלרו 2.4-3.2 אני יודע שהאלרו נוחה מאוד ויקורתית בגלל שלמכר יש אותה, והאוטו לטעמי.

יש לי כמה שלות שאני אשמח אם תתנו לי תשובה.

אני רוצה יותר את הקווליר כעקרון.

איך האוטו מבחינת נוחות והאם הנסיעה בו חלקה כהתאם לרכב אמריקאי עם מתלים רכים.

האם המעבר מסוויק 95 שמורה מאוד לקווליר כזאת יתן באמת הרגשה של עליה ברמה או לא.

מבחינת אמינות, ב 4 שנים שהסיוויק אצלי היו ם תקלות מלבד טיפולים\ האם ישנן מחלות לקווליר? מהם המקומות הבעייתים ברכב זה?

אשמח לכל תשובה ומידע נוסף על הדגם הזה, מודה לכם מאוד.

פורסם
היי שלום.

ברשותי הונדה סיוויק שנת 95 אוטומטית.

עברה כמעט 190000.

ברצוני לרכוש רכב אחר "חדש" יותר- אני מעוניין בשנתון של 2000+ ורכב משפחתי סדאן גדול, נוח ובעל מנוע חזק.

בגלל אילוצי תקציב שמתי עין על קווליר 2.4 או אלרו 2.4-3.2 אני יודע שהאלרו נוחה מאוד ויקורתית בגלל שלמכר יש אותה, והאוטו לטעמי.

יש לי כמה שלות שאני אשמח אם תתנו לי תשובה.

אני רוצה יותר את הקווליר כעקרון.

איך האוטו מבחינת נוחות והאם הנסיעה בו חלקה כהתאם לרכב אמריקאי עם מתלים רכים.

האם המעבר מסוויק 95 שמורה מאוד לקווליר כזאת יתן באמת הרגשה של עליה ברמה או לא.

מבחינת אמינות, ב 4 שנים שהסיוויק אצלי היו ם תקלות מלבד טיפולים\ האם ישנן מחלות לקווליר? מהם המקומות הבעייתים ברכב זה?

אשמח לכל תשובה ומידע נוסף על הדגם הזה, מודה לכם מאוד.

רכישת הקווליר משולה לחתונה קתולית. צפה לנפילה חופשית של המחירון ורכב שילווה אותך לנצח עקב חוסר שוק.

מבחינת אמינות נתקלתי מדי פעם בבעיות חשמל לא רציניות.

הסיוויק הרבה יותר אמינה מהקאווליר.

האלרו?

רכב מיותר. זולל דלק בכמויות מבהילות ולא נותן שום דבר בתמורה.

פורסם

אני יודע שהאלרו נוחה מאוד ויקורתית

האלרו לא יוקרתית. לכל היותר היא יוקרתית ביחס לסיוויק שנת 95.

רכישת הקווליר משולה לחתונה קתולית. צפה לנפילה חופשית של המחירון ורכב שילווה אותך לנצח עקב חוסר שוק.

חוסר שוק הוא דווקא יתרון למי שקונה רכב יד שניה. הרכב הנ"ל גם כך עולה גרושים, כמה הוא יכול עוד לאבד?

פורסם

היי, מבחינת נפילת שוק המחירון שלה גם ככה נמוך ואני לא מצפה שישמור על עצמו.

מבחינת אמינות אני יודע שלא אמצא רכב שקרוב לסיוויק אך השאלה אם ישנו כזה שינוי בין הסיוויק האמינה לבין האלרו או הקווליר.

כמו כן מבחינת הנוחות, התכוונתי האם הרכב נוח לנסיעה ולא יהיה נמוך מידי או ירגיש כל בור כמו הסיוויק, לא השוותי כמובן נוחות נסיעה למכוניות יותר מפוארות, אלא התכוונתץי למשהו בסיסי +.

מבחינת האלרו, נוחות? אמינות? ביצועים?

מישהו יכול לשפוך אור על הרכב? בעיקר בגרסת ה 2.4 או 3.2

פורסם

שלום,

בבעלות משפחתי (אבא שלי) הייתה שברולט אלרו שנת 2000, מנוע 3400, (דרך אגב, אין מנוע 3200 לאלרו כמו שציינת, רק 2200, 2400 ו3400).

הרכב מאוד לא חסכוני, אוכל 1:6 בערך, לא אמין, כל הזמן בעיות חשמל וחום מנוע למרות שהרכב היה מטופל בקפידה.

הרכב לא נוח בעליל לנסיעה במושב האחורי, אני בחור יחסית גבוה 1.85 ובמושב האחורי הייתי משפשף את החלון האחורי עם הראש. ולא רק אני, הרכב פשוט בנוי כך אז קח את זה בחשבון, למרות זאת, מפנק ומרווח בחלקו הקדמי.

לסיכום, לא הייתי ממליץ על האלרו מכל הבחינות.

דרך אגב, למה דווקא אמריקאיות? מה בדיוק אתה מחפש? ציין תקציב ודרישות ואולי נצליח לכוון אותך למשהו יותר חסכוני, אמין ומומלץ.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על פורד מונדאו משנת 2002 שאין לה מתחרים במחיר הזה.

אוטו גדול מרווח נוח ומפנק,יושב טוב על הכביש!

המחירון לשנת 2002 סביבות ה-40000 אך הוא נמכר בפחות בקיצור מומלץ!

• תוכן חדש...