Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה גם המכון רדיאטורים וגם המוסך אמר לי שהוא תקין, אני באופן אישי לא יודע אבל הם אמרו שזה תקין..

מעבר לזה זה גם לא נראה לי קשור כי אם לא היה תקין אז הייתה הבעיה גם בלי טרמוסטט אבל בלי הטרמוסטט אין בעיה משמע שהוא כן מעביר מים..

פורסם

אחרי כל מה שהחלפת, מה שעולה לי לראש אלה הדברים הבאים - לפי הסדר.

1. החלף יוניט.

2. בדוק תעלות מנוע אם לא סתומות, פרק את שני הצינורות שהולכים מהרדיאטור למנוע (אחד למעלה אחד למטה), הכנס צינור מים לפתח העליון ובדוק שהוא יוצא בחופשיות מהצינור מטה.

3. בדוק פלאגים - לפי מצבם אפשר להבין אם מדובר בתערובת עשירה\עניה שגורמות להתחממות מנוע עקב כיווני מנוע שגויים.

4. (אמרו כבר לפני - קידום הצתה).

בהצלחה.

פורסם

לדעתי יש כאן שתי עובדות חשובות: אחת, שהמנוע מתחמם רק במאמץ, ושניה - שללא תרמוסטט אינו מתחמם.

אני מבין משתי אלו שיש לך בעיה של מערכת גבולית, כלומר מערכת שיכולת הקירור שלה היא מופחתת. לכן במצבים של עומס קטן או חלקי, היא מצליחה לקרר, אבל במצב של עומס מלא - לא.

אני מנחש שאם היית נוסע בעליות ארוכות, נניח מים המלח לירושלים, ביום חם, אז המנוע היה מתחמם לך עם או בלי תרמוסטט.

אני חושב שיתכן שהריאטור סתום חלקית, ולכן הוא מעביר מים, אבל יכולתו לקרר את הרכב אינה מספקת. לכן אני שב ומציע לך לקחת רדיאטור משומש מפירוק ולהרכיב אותו. זה לא כל כך יקר, יחסית לכסף ולטרחה שהשקעת כבר.

כמו כן כדאי לבדוק את הנושא של קידום הצתה.

לגבי חיישן החום החשמלי - "יוניט" בעברית :x - תקלה בחיישן זה יכולה לגרום לחימום יתר בעמידה, אך לא בשעת נסיעה. לכן אם המנוע מתחמם לך תוך כדי נסיעה רצופה מעל 50 קמ"ש, אז הבעיה היא במשהו אחר.

דני

פורסם
אתה קשקשן על ומעורר רחמים עצמיים עדיף לפעמים לא לדבר אם מה שיש להגיד זה שטויות

מכיוון שיש לי כמעט 4 שנים 407 אחרי אקורד 2004 לא רק שה407 רכב מרשים יותר מהאקורד הוא מעולם לא נכנס למוסך עבור שום תקלה

כן תאמין או לא 0 תקלות!

אתה נותן חוות דעת על סמך שמועות או נסיון עם רכב אחד של השכן או החבר נו באמת אתה פשוט לא רציני

כנראה שאינך יודע לקרוא היטב.

אמרתי שהיה לי פז'ו שרוקן לי את חשבון הבנק-לא מיתוס ולא קשקוש.

אמרתי שהיו לי חברים בעבודה ,שנתקלו בתקלות שמעולם לא חויתי ברכב יפני.

רכב לא נבחן שהוא חדש למדי-אלא אחרי 100Kק"מ.

תקלות כגון חיישני חמצן,גלגלי פולי,ומנועי צעדים פשוט לא קיימות ביפניות(ואני מדבר למשל על לאנטיס עם 180K ק"מ).

לגבי דרך ההתנסחות שלך...לא ארד לרמתך אבל כנראה שלאנשים כמוך ...

באמת מגיע רכב צרפתי:lol:!!!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

YRV אני תומך בך אך אתה מגזים מעט, התקלות הנ"ל או לפחות חלקן קיימון גם ביפניות, מנסיון היתה לי בעיה עם חיישן חמן בהונדה ישנה (93). אבל, גם אחרי שהיתה בבעלותי פיג'ו 306 שנת 98, אני יכול להגיד בבירור... פח זבל!

היא הייתה אצלי רק 4 חודשים והיא הייתה יד ראשונה, שמורה כביכול, עברה רק 64 אלף ק"מ!!! כולל קבלות והיסטוריית טיפולים במורשה... אמה-מה, כל טיפול עשו לה בהפרשים של כמעט שנתיים... האוטו פשוט לא נסע..

הבאתי אותה, עשיתי לה ישור קו רציני... אבל אז זה התחיל: בעיות התחממות,ביות טרמוסטט, חיישנים, בעיות בראש מנוע, סדק בבלוק מנוע, גיר מפגר עם תעודת בגרות, והוצאות דלק לא מציאותיות. כן כן... מזל שיצא לי להטיס אותה ולא להסתבך עם זה. מאז, החלפתי הרבה מכוניות.. אני די אוהב את העניין, אבל אני יודע שלצרפתיות אני לא חוזר

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

YRV - נכנסת לפורום הלא נכון בשביל ללכלך על צרפתיות :bad-word:

אותו דבר בדיוק אפשר להגיד על יפניות. זה שלך ול2-3 חברים שלך היו בעיות לא אומר שכל הצרפתיות מלאות בח*א וכל היפניות רכבים מושלמים ש"לא רואים מוסך".

כמו בכל דבר, האמת היא איפשהו באמצע - כל רכב במהלך חייו סובל מתקלות אלו ואחרות, ללא שום קשר לתוצרת, כי מה לעשות רכב (במיוחד משומש) זו לא השקעה, ומי שמצפה לקנות רכב ו"לא לראות מוסך" חי באשליות קשות.

ואני גם בעלים של 306, ולא סתם אלא ספורטיבית, ואני נהנה מכל רגע. לא רואה מוסך יותר מאחרים וגם לא שובר את הגב :lol:

ולפותח השרשור, הייתה לי בעיה דומה וזה נפתר עי החלפת יוניט לכזה שפותח מאווררים בטמפ' נמוכה יותר.

עריכה: kiki, אתה בעצמך נתת הסבר די הגיוני לתקלות שהיו לך ב306, וזה הדביל ש"טיפל" באוטו לפניך.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

ב306 יש רכיב חשמלי שנקרא ביטרון ואחראי על המאווררים.

לפי מה שאני יודע אפשר להרכיב תרמוסטט עם פתיחה מוקדמת יותר או פחות.

בנסיעה בכביש מהיר הרכב צריך להיות בערך על 80 מעלות ובעמידה במקום לשחק בין 90 ל100.

ברגע שאתה רואה שהטמפ' עומדת קבוע על 100 מעלות בכל המצבים זה לא תקין ויש בעיה.

אתה צריך לבדוק שברגע שהרכב עומד במקום ואתה מפעיל מזגן באופן מיידי 2 המאווררים מתחילים לפעול.

וברגע שהרכב עומד בלי מזגן ומתקרב לכיוון 100 מעלות שני המאווררים מתחילים לפעול במהירות נמוכה.

בכל מצב של פעולת מאווררים לא משנה באיזה מהירות תמיד חייבים לפעול שני!!! המאווררים ביחד.

אם רק אחד פועל לבד ולא משנה באיזה מהירות זה לא תקין.

מעבר לזה ניקוי רדיאטור זה בזבוז כסף כמו שכבר כתבו לך אם יש בעיה עדיף להחליף רדיאטור מלהחליף מנוע.

פורסם

חברים

דעתי על הצרפתיות הובהרה.

יש יתרונות לצרפתיות על היפניות בנוחות מושבים ,ונוחות נסיעה.

היתה לי צרפתית שחלבה אותי-או ליתר דיוק מוסכים של היבואן שהרגו אותי.מאז קניתי רק יפניות

והמזדה הנוכחית שלי למשל -הוחלף אלטרנטור ב120K ו...זהו.

נהגתי על הרכב כבר 160K ק"מ והרכב מדהים.

כנ"ל לגבי רכבי דיהטסו שרייד ועכשיו YRV.

אז הנוחות לא משהו, אבל שכלום לא מתקלקל, וזקוקים רק לטיפולים אוהבים את הרכב אהבת נפש.

בהצלחה באמת לכל בעלי הצרפתיות ובהחלפה הבאה של הרכבים שלכם תחשבו מה עדיף

לכם-אם נוחות זה המרכיב החשוב אצלכם אל תהססו-רכשו צרפתית.

כל טוב ובהצלחה לכולם

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
חברים

דעתי על הצרפתיות הובהרה.

יש יתרונות לצרפתיות על היפניות בנוחות מושבים ,ונוחות נסיעה.

היתה לי צרפתית שחלבה אותי-או ליתר דיוק מוסכים של היבואן שהרגו אותי.מאז קניתי רק יפניות

והמזדה הנוכחית שלי למשל -הוחלף אלטרנטור ב120K ו...זהו.

נהגתי על הרכב כבר 160K ק"מ והרכב מדהים.

כנ"ל לגבי רכבי דיהטסו שרייד ועכשיו YRV.

אז הנוחות לא משהו, אבל שכלום לא מתקלקל, וזקוקים רק לטיפולים אוהבים את הרכב אהבת נפש.

בהצלחה באמת לכל בעלי הצרפתיות ובהחלפה הבאה של הרכבים שלכם תחשבו מה עדיף

לכם-אם נוחות זה המרכיב החשוב אצלכם אל תהססו-רכשו צרפתית.

כל טוב ובהצלחה לכולם

עכשיו כולנו החכמנו!

שיהיה

• תוכן חדש...