Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבואי לעשות ביטוח לרכב שאלו אותי מי הנהג העיקרי ברכב (נוהג בדרך קבע ברכב)?

רציתי לשאול לגבי סעיף זה ,במידה ואני מעונין לעשות ביטוח חובה+מקיף לרכב לנהג מבוגר ונהג חדש ולמרות שהחדש ינהג עליו רוב הזמן האם ניתן להגיד שהנהג העיקרי ברכב הוא הבוגר על מנת שהתעריפים יהיו זולים יותר?

תודה.

פורסם

אפשר להגיד הכל, השאלה היא מה יקרה אם חלילה תיהיה תאונה או מקרה ביטוחי וחברת הביטוח תגלה שהנהג הצעיר נוהג בדרך קבע ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סיפור מהחיים:

הג'ימני ז"ל שלי, היה מבוטח על שם אמא שלי, אני הייתי מעורב עם הרכב בתאונת דרכים.

לרכב היה ביטוח לכל נהג, צעיר חדש ישן ללא הבדלי גזע דת מין או גיל.

מהצ'ק ניקו לנו 17%, בגלל שאני נהגתי ולא אמא שלי.

מה שווה יותר, 1000 שח בשנה לשלם בפרמיה (וגם נסחפתי רחוק) או 19אלף שח בצ'ק על רכב.

תחשוב על זה טוב טוב לפני שאתה עושה דבר כזה

הביטוח היה בחברת ביטוח ישיר, שאני אישית לעולם לא אבטח שם יותר רכב, גם אם מדובר בנסיעה ללא ביטוח כלל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נוהג בדרך קבע:

נניח משפחה שיש לה בן חייל והבן מגיע פעם בחודש הביתה לסופ"ש ונוהג ברכב.

משמע הבן נוהג בדרך קבע ברכב.

אף אחד לא בודק את תדירות הנסיעות, אלא האם הנוהג ברכב זה משתמש בו בדרך קבע.

לעומת זאת אם לבן היה רכב משלו שפתאום התקלקל וביקש להעזר ברכב ההורים - אין מדובר בנוהג בדרך קבע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...