Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

לפני כשנה רכשתי פונטו ספייס DYNAMIC אוטומט יד 1 עם 22,000. כאשר המחירון היה 55+- , ושילמתי עליה קצת מעל המחירון. עשיתי עליה 30K בשנה האחרונה :

כאשר התקלות היו :

1) התחממות - הוחלף טרמוסטט + ניקוי רדיאטור - 1200 ש"ח

2) כוהל - כבלי הצתה שהיו צריכים להחליף מכיוון שהמנוע התחיל לקרטע - 1500 ש"ח (מוזר מאוד לכזה ק"מ נמוך)

* מטופל במוסך המרכזי. כאשר יכול להיות בהמשך הבעיה הנפוצה של ההגה החשמלי שמתקלקל +- 4K וגם גיר שהולך בסביבות 100K .

בסך הכל האוטו חסכוני ועושה 1 ל13 ואני דיי מרוצה .

העניין הוא המחירון שלו היום לאחר שנה הוא 41,000 , ירידת ערך של 25% !!!

האם זה הגיוני ? ירידת ערך כזאת שערוייתית ?

האם כדי להחליף אוטו לפני שהמחיר יורד עוד בצורה דרסטית ?

חשבתי אולי להחליף לפולו או איביזה

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

לא ברור מאיזה שנתון הרכב שלך.

בכל מקרה, אני סבור שמבחינה כלכלית גרידא עדיף להחזיק ברכב כמה שנים טובות ולא להחליפו כל שנה. ירידת ערך תהיה גם נחלת כל רכב אחר שתרכוש, ובאופן זה אתה פורס את ירידת הערך שאמורה לפחות בכל שנה (בערך מוחלט, לא באחוזים) על פני תקופה ארוכה יותר.

פורסם

קרעת את הרכב 30K בשנה, ואתה גם רוצה שישמור על המחיר? תסתכל על ירידת הערך בסכומים מוחלטים, לא באחוזים, תראה ששילמת טיפה יותר מ1000 ש"ח בחודש כדי לקרוע לרכב את הצורה, לדעתי זה לא רע בכלל.

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה "משתלם כלכלית".

אם אתה מוכר אותו במחיר גבוה יותר מהמחיר שקנית אותו - רק אז זה משתלם כלכלית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מחלת ההגה אומנם ידועה, אבל המחיר שאני שילמתי בעבור הגה משופץ היה 2500 ולא 4000 כפי שציינת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם שקט נפשי זה מה שאתה מחפש ואין לך כ"כ דרישות אחרות תעשה פשוט מה שאני עשיתי, קניתי רכב חדש.

תוכל לבחור בין סוזוקי אלטו ידנית ב-60K ש"ח ליונדאי I10 ידנית ב-75K ש"ח.

הבעיה של האלטו זה שאתה נוסע הרבה והרכב הזה לא אידיאלי לנסיעות ארוכות + יש רשימת המתנה עד מרץ.

היונדאי מרגישה הרבה יותר "רכב" מהאלטו ולפי דעתי תשרת אותך מצויין אם אין לך בעיה עם גיר ידני.

אבל תקח בחשבון שגם לרכבים החדשים תהיה ירידת ערך לא מבוטלת, היתרון הוא שאתה נוסע 3 שנים ברכב עם שקט נפשי שכל תקלה שלא תהיה תתוקן ללא הוצאות מיותרות ובנוסף אתה לא צריך לרוץ לחפש רכב בכל מיני מקומות, לרוץ לבדיקות, לבדוק שהרכב לא היה בעבר בליסינג/השכרה/חברה/ווטאבר וכו'.

היום יש תנאי מימון מעולים בסוכנויות, אנחנו גם קבלנו טרייד-אין במחיר מחירון לרכב יד שניה כאשר היד הראשונה הייתה ליסינג (אם תסתכל טוב בכל המודעות והפרסומות על מבצעי טרייד אין בד"כ יש כוכבית למטה עם מיליון התניות) וגם פרשו לנו את ההפרש ל-36 תשלומים ללא ריבית.

לסיכום? רוצה שקט, קנה רכב חדש, היום זה לא כזה יקר (ביחס לעבר). את הירידת ערך אתה תקבל בכל מצב, אין רכב שהמחירון שלו לא יורד עם השנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום חברים ,

1) התחממות - הוחלף טרמוסטט + ניקוי רדיאטור - 1200 ש"ח

2) כוהל - כבלי הצתה שהיו צריכים להחליף מכיוון שהמנוע התחיל לקרטע - 1500 ש"ח (מוזר מאוד לכזה ק"מ נמוך)

* מטופל במוסך המרכזי. כאשר יכול להיות בהמשך הבעיה הנפוצה של ההגה החשמלי שמתקלקל +- 4K וגם גיר שהולך בסביבות 100K .

חשבתי אולי להחליף לפולו או איביזה

גם לי יש את אותו פונטו ומאוד מוזר שיש לך תקלות כאלה ברכב כמעט חדש.

פורסם

מי אמר שהגיר הרציף הולך בסביבות 100K ? איפה קראת או שמעת את זה כי אני לא מכיר את זה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...