Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיאט אונו שנת 94 מנוע 1400 דגם IES קניתי את הרכב לפני 3 חודשים ולא ידוע לי על הסטוריית הטיפולים שלו

כיום הרכב עומד על 160 אלף קילומטר

ברצוני לדעת מה אני צריך להחליף,לבדוק

ומה טווח המחירים לטיפול משמעותי.

פורסם

אוקיי המלצתי היא יישור קו אך אם אתה בטוח שלאוטו נעשה טיימינג בזמן האחרון נרד מזה ועליך לקנות

גלון שמן חצי סינטטי 10W40

4 פלאגים מתאימים אני לא זוכר דגם אבל רצוי מחברת NGK בין 60 ל80 ש"ח

פילטר אויר 15-20ש"ח

פילטר שמן15-20ש"ח

פילטר דלק 35 -40ש"ח

לדעתי תעשה כבר על הדרך ריענון נוזלים במערכת הקירור. פרסטון בערך 35 ש"ח פרפלו אדום בערך 60

ואם תחליט לעשת ריענון למערכת הקירור רצוי שזה יהייה פרפלו למרות שגם פרסטון בא בחשבון ומאוד חשוב ניקוז אויר אחרי זה.

במערכת הקירור באונו נכנס 6.2 ליטר נוזל קירור . למרות שבריענון אתה כנראה לא תוציא את כל הנוזל מהמנוע ככה שפחות מ4 ליטר יספיקו.

באגן השמן תיצתרך אלן 12 מ"מ בגדי לפתוח את בורג האלן.

ורצוי שיהייה ברשותך מפתח לפילטר שמן למקרה שלא תצליח לפתוח אותו ידנית.

אם כבר אז כבר ניקוי בית מיצערת ספריי למערכות הזרקה 20- 25 ש"ח

עם יש לך רעידות בסרק תעבור על החוטי הצתה ותבדוק עם יש בריחת ניצוץ דבר שימנע בעיות בעתיד.

וגם תעבור על צינורות יבשים או סדוקים בכדי לקנות חדשים במידות.

זהו בסך הכל על כל עזרה נוספת תוכל לפנות אליי ל 0547800759

ובלי קשר אני פשוט מת על האונו :)

• תוכן חדש...