Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בתוכנת IGO 8 כחצי שנה אך אף פעם לא יצא לי לנווט ממוקם שאינו מיקום ה GPS

מעוניין להגיע לרחוב הירקון 63 בת"א

אני רוצה להגיע קודם כל לשדרות ירושלים בת"א-יפו (מס' בית כלשהו ,למשל 30) ומשם להמשיך לרחוב הירקון 63

אשמח אם מישהו יכל להדריך אותי כיצד להוסיף עוד נקודה למסלול (שדרות ירושלים מהווה נקודת מעבר בדרך ליעד הסופי שהוא רחוב הירקון 63)

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

פשוט מאד - קודם כל תעשה חיפוש כתובת של היעד הסופי, תלחץ על "הגדר כיעד". אח"כ תעשה חיפוש לכתובת המעבר, ואז במקום "הגדר כיעד" תבחר "נקודת מעבר" או משהו כזה, לא זוכר את הניסוח המדוייק, זה כפתור או שניים מתחת ל"הגדר כיעד".

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...