Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

ברשותי 106 ראלי דור שני שאני מאוד אוהב אבל הגיע הזמן להתקדם, מאז שהוצאתי רשיון בגיל 17 אני עם האוטו הזה (לא זה ספציפי אבל עם 106 ראלי הכוונה) , הגיע הזמן טיפה להרגע ולהתבגר .

הראלי תימכר בקרוב, התקציב לרכישה יהיה סביב ה 40- 50 אלף שקלים.

מה אני קונה? המטרה היא לחסוך בהוצאות, לא לחפש לשפר, לא לחפש להוציא כספים מיותרים, המטרה היא לחסוך לחסוך לחסוך - אבל עדין להנות (איכשהו) .

יש רעיונות?

עריכה קטנה : מה שאני מחפש ברכב כמו שהבנתם זה נהיגה (לאו דווקא כח) , זה הגה, זה הרגשה שונה - מה שאין בהרבה רכבים ובטח שלא במה שלא אירופאי, דבר אחרון - ידני חובה.

תודה!

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מחפש נהיגה והגה ובמיוחד אחרי 106 צר לי לאכזב אותך אבל קשה לי להאמין שתהיה מרוצה מפחנוע יפני (או מכך מוצא אחר).

40-50 אתה יכול למצא 206 xs יפה ,אפילו GTI (ה xs תחסוך לך כמה שקלים).

פורסם

מה עם האחיות הגדולות של רכבך.

306 XSI MK2

לא פרועה ותזיזתית כמו הראלי אבל מהנה לנהיגה והרבה יותר בוגרת.

אני מחזיק בוולקן,אך אני מניח שאתה מעוניין לטפס גם בשנתון.

אני חושב שעלויות של 306\206 חמימות לא "ייפרמו" לך את הארנק.

אם זה יותר מדי וחשבת על משהו סולידי עוד יותר אז אולי הפוקס 5 דל' שנחשבת מהנה אך חסרת מחץ.

פורסם

זה היה בצחוק, האמירה על המיאטה. רק בגלל שהוא כתב "רכב יפני" בכותרת.

התשובה היא לקנות מכונית סופר-מיני ידנית כמו 206, קליאו וכדומה. זולות לאחזקה ומהנות לנהיגה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה לי שהוא התכוון ב"להתקדם" רק לגבי שנתון ותקציב גבוה יותר ואולי, אולי יותר אמינות, שנית הלהתקדם שלו זה פשוט להתברגן (זה הפרוש שלי ל"להרגע ולהתבגר"). אך זה הוא גם ימצא ב206, בטח בתקציב הזה שיקנה לו אחת משנתון יחסית גבוה ועדיין ישאיר את הטעם הטוב של רכב מהנה לנהיגה.

שנית, בנוגע לידני חובה, יהיה לך (פותח השירשור) קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא יפנית בתקציב הזה שנותן שנתון יחסית גבוה וידני.

לרוב זה יסתכם באימפרזה או הונדה סיוויק, לא שזו המלצתי אך הן מהיחידות שעוד יש ידניות בשנתונים 03-06.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מה לא חסכוני בראלי שלך עכשיו?

אם אתה מתכוון לדלק זה יכול להשתנות רק אם תחליט לנסוע "רגוע", אני בספק אם תוכל להנות מאיזה שהוא רכב "חסכוני" אחרי הראלי שלך, הכל ירגיש לך כמו ספינה..

פורסם

די ברור שמיאטה בשנתון שיכול להחשב התקדמות לא תיכנס בתקציב.

אם אפשר לשאול את הפותח, למה רק יפנית?

בתור מי שנוסע על 106 הייתי מצפה שתדע שיש צרפתיות אמינות שכיף לחיות איתן.

מה רע ב 206?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ברשותכם אני מקפיץ את הנושא כי בדיוק מכרתי את הראלי בשעה טובה ומוצלחת וברכות לקונה המאושר שקיבל קארטינג חוקי לכביש בגרושים :)

הנושא חזר להיות רלוונטי ביותר כי אני כרגע מתנייד זמנית על ניסאן סאני ... מישהו כתב פה "ספינה" והוא פשוט פגע בול.

חוץ מזה אחרי חפירה ארכיאולוגית בלוח יד 2 אני מבין שלא יהיה אפשרי למצוא משהו יפני מעניין בתקציב שלי, אין לי בעיה עם 206 וכאלו אבל אני מחפש משהו קצת יותר מעניין , אני חושב שה206 תשעמם אותי ממש מהר.

הראלי מבחינת נהיגה ממש לא שיעממה אותי, פשוט היא הרגישה ישנה ופשוטה מדי.

אומנם נרגעתי קצת וה"ג'וק" ירד לי, אבל אני בכל זאת מחפש את הכיף, אני מבין את זה בכל פעם שאני נכנס לניסאן.

גם אירופאיות באות בחשבון (קליאו ספורט לאו דווקא, לא אוהב את העיצוב כל כך והשמורות בקושי נכנסות לי בתקציב)

שוב התקציב לפני הלוואות שאני ממש לא מחפש - 40 אלף.

נ.ב - חשבתי על פונטו HGT

תודה לכולם

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...