Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לי עברה בראש מחשבה על פוקוס אבל באמת שאי אפשר למצוא כאלו בשום מקום.

מישהו יכול להסביר לי למה לא HGT? בהנחה שאני מוכן להתפשר על פידבק הגה כי הבנתי שהשלדה\מנוע לא רעים בכלל.

כל עוד בסקאלת קנה המידה שלך, בסעיף ההתנהגות נמצאת הראלי כסוג של מדד, הפונטו עלולה להיות פשרה לא טובה בכלל. אני "השתפשתי" על 205 GTI, ולאחר תקופה של שנתיים, כאשר הפרוטה היתה בכיסי- התחדשתי לי ב HGT. אין ספק שכפשרה מדובר ברכב מעולה, אבל בגלל "שהתחנכתי" על ברכי הצרפתייה השובבה, הפונטו פשוט לא הצליחה לספק לי את הפאן הנדרש. היא היתה חזקה בהרבה מהפיז'ו, מהירה יותר (בכל מצב), שקטה יותר, מאובזרת יותר ובכללי הרבה יותר פרקטית, אבל זה פשוט לא היה זה. הקליאו ספורט שהחליפה אותה בהחלט היתה (ועדיין הינה) זה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם צריך משפחתית אז פוקוס או אופל אסטרה בעלות שילוב שלדה/הגה משובח שיכול להוציא חיוכים גם מבעל צרפתיה מתנהגת.

מאזדה 3 מתנהגת לא רע יחסית למשפחתית ממוצעת, ההגה לא מדהים אבל התחת בהחלט שמח.

אני ממליץ לך לעשות סיבוב ארוך על קליאו ספורט. אני חושב שהרכב פשוט תפור עליך. אם תמצא רכב מטופל שעבר את כל הטיפולים הגדולים והיקרים תקבל רכב שהוא לא נחות מבחינת התנהגות והרבה יותר טוב מבחינת ביצועים, אבזור, מרווח ובטיחות.

אז נכון שהטיפולים הגדולים יקרים מרכבים רגילים אבל התמורה ביחס למשפחתית היא אדירה. אתה מקבל גם כבונוס צריכת דלק שפויה ומחירי ביטוח נמוכים.

ממליץ לך גם לבדוק 307 XSI, אומנם עדיין צרפתיה וגם לא כ"כ אופה (מבחינת התנהגות) אבל מדובר ברכב מרווח, מודרני, מאובזר, בטיחותי וידני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הקלאו ספורט דווקא כן נכנסת לך בתקציב ותשמור על הרמה שאתה רגיל אליה מבחינת התנהגות בתוספת כח מאוד משמעותית.

גם האלפא 147 נכנסת בתקציב והיא תספק לך הנאה מנהיגה בתוספת עיצוב מדהים מבפנים ומבחוץ.

בקשר לHGT (או לכל רכב אחר שאתה מתעניין בו)- הצטרף לנסיעת מבחן ובדוק בעצמך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ה-HGT הכי זולה לאחזקה מבין הרכבים שציינת, כמו כן הן עכשיו נמכרות במחירים ממש זולים ככה שניתן למצוא מציאות.

אני מכיר מישהו שקנה אחת שנת 02 עם 65K ק"מ בכ-30K ש"ח. השקעה קטנה בקיט הנמכה ובלומים והרכב פונה נהדר ומאוד מהנה לנהיגה! להוציא את ההגה החשמלי חסר הפידבק מהמשוואה.

צריכת הדלק היא כמו בקליאו ספורט, רק שבפונטו אתה ממלא 95 ולא 98 כמו בקליאו.

הביטוח זול מאוד.

היא מרווחת מבין כל הסופר מיני, נוחות נסיעה נוקשה עם הבולמים המקוריים.

• תוכן חדש...