Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני קניית מאזדה 3 שנת 2006 מדגם ספיריט (2000 סמ"ק).

בעל הרכב אמר לי שהוא נכנס קלות במישהו מאחורה ולכן החליף את הגריל (פגוש קדמי). שמתי לב שבין הגריל שהוחלף למכסה מנוע ישנו רווח שנראה לי קצת רחב, בדקתי מול מאזדות אחרות וראיתי שהרווח גם שם די רחב אבל אני חושב שאולי בררב שראיתי קצת יותר. דבר נוסף - שמתי לב שבמרווח ביניהם בחלק הישר, כלומר ממש בפרונט של הרחב (ולא איפה שהוא מתחיל להתעקל) אין גומיה שתמנע כניסת אויר למנוע מהרווח - האם הדבר יכול לגרום נזק למנוע או למכלולים?

חבל לי לקחת סתם לבדיקה, אם תוכלו לייעץ לי בעניין מאוד אודה לכם.

תודה מראש לעונים, אלעד.

פורסם

אתה קונה רכב ב-60K ואתה מתקמצן על בדיקה שעולה 500 שקל.

קח את האוטו לביקה. אף אחד כאן לא יוכל להרגיע אותך כמו שבדיקה במכון מקצועי תוכל.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
אתה קונה רכב ב-60K ואתה מתקמצן על בדיקה שעולה 500 שקל.

קח את האוטו לביקה. אף אחד כאן לא יוכל להרגיע אותך כמו שבדיקה במכון מקצועי תוכל.

הלוואי 60 אלף הוא עולה 85 אלף. זה לא שאני מתקמצן פשוט אם מישהו יגיד לי "שמע אם אין את הגומיה זה יכול לעשות חתיכת נזק" אולי עדיף לא להתקרב לאוטו וגם לחסוך את ה 500 ש"ח - יש הרבה שימושים שאני יכול לעשות בהם

פורסם
שלום,

בעל הרכב אמר לי שהוא נכנס קלות במישהו מאחורה ולכן החליף את הגריל (פגוש קדמי). שמתי לב שבין הגריל שהוחלף למכסה מנוע ישנו רווח שנראה לי קצת רחב, בדקתי מול מאזדות אחרות וראיתי שהרווח גם שם די רחב אבל אני חושב שאולי בררב שראיתי קצת יותר. דבר נוסף - שמתי לב שבמרווח ביניהם בחלק הישר, כלומר ממש בפרונט של הרחב (ולא איפה שהוא מתחיל להתעקל) אין גומיה שתמנע כניסת אויר למנוע מהרווח - האם הדבר יכול לגרום נזק למנוע או למכלולים?

חבל לי לקחת סתם לבדיקה, אם תוכלו לייעץ לי בעניין מאוד אודה לכם.

תודה מראש לעונים, אלעד.

קח את הרכב לבדיקה, אי אפשר לאבחן את הרכב דרך הפורום. יכול להיות שהרכב חטף בומבה ויש לו שאסי.

החסכון של ה-400 ש"ח יעלה לך אח"כ לפחות פי 10 (במקרה הטוב!).

פורסם

ראשית כל, אוויר אמור להכנס אל תא המנוע כדי ליצור שריפה יעילה של דלק וכדי לקרר את המנוע. נזק לא יגרם, שהרי בכל מקרה תא המנוע אינו אטום לחלוטין. אוויר יכנס מ1001 מקומות אחרים.

החלפת הגריל בפני עצמה אינה מעידה על נזק בשלדה או סיבה לוותר על הרכב. הגיוני מאוד שהגריל לא יושב במקום בגלל עבודה רשלנית של הפחח ואי הקפדה מצד הבעלים על שלמות העבודה. אל תתרגש מזה.

אם אתה לא יודע לזהות סימנים לעבודת פחחות מקיפה יותר (זה כבר משהו שקשה להסביר בפורום) נסה לקבל מהבעלים הנוכחי דוח שמאי על הנזקים שנגרמו בתאונה (במידה ועורב הביטוח) או קבלה מהמוסך שביצע את התיקון כדי לקבל אומדן על היקף הנזק האמיתי.

ובכל מקרה - אל תתפשר על בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...