Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגע וברח, שוב.

BioS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לאנשים לראות אוטו שמור? אני כבר לא מדבר על הדפיקות מפתיחת דלתות שסובבות את כל האוטו אלא על פגיעות רציניות יותר.

יצאתי מהבית ואני רואה הפתעה חדשה מחכה לי, האמת ששתי הפתעות חיכו לי:

2 שריטות על הטמבון, אחד נראית שריטה לא עמוקה, לא הגיעה לפלסטיק השחור. השניה שריטה עמוקה יותר עם הורדת צבע עד לפלסטיק השחור של הטמבון, בנוסף אליה יש פגיעה נקודתית שהורידה צבע (כ2 סנטימטר ממנה).

ההפתעה השניה-דפיקה בדלת האחורית, קימוט קטן למרבה הפלא בלי שריטות מסביב (איך זה אפשרי בכלל?)

כמובן שאין פתק עם הפרטים ואין נעליים.

מעצבן ביותר, במיוחד לאור העובדה שהאוטו עוד מעט כבר בן 10, יד ראשונה ומטופל על כל פיפס קטן במוסך.

פגע וברח יפסק מתישהו?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

פרט לסימפטיה אני לא חושב שיש לי עוד משהו לתרום

זה מרגיז ברמות על הזלזול של אחרים בשאר הרכבים החונים בסביבתם

אם אתה מעיר להם ד"א אתה רואה שהם אפילו לא מבינים מה אתה רוצה מהם, מה רע במה שהם עושים או איפה הבעיה.

במקרה השני אתה מגלה שאתה עומד לחטוף מכות וכדאי מאוד שתהיה בכושר כי אתה צריך להתחיל לרוץ ממש מהר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הכי מעצבן שזה כנראה מורה נהיגה, אני לא בטוח אבל הוא היחידי שחנה מאחורי פעם אחרונה שראיתי.

עשיתי עכשיו ווקס על המקום, צבע מסביב של האוטו השני ירד, השריטות נשארו.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תתנחם בכך לפחות שהבן אדם פגע וברח , בניגוד למקרה פה.

אין לך מושג אפילו כמה אני מבין אותך, בכל זאת נסה לקחת את זה בקלות יש צרות גדולות יותר.

נ.ב

אחלה חתימה יש לך :wink:

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

הדרך הכי טובה להמנע מדברים כאלה זה להחנות במקומות בהם כמעט ואין סיכוי שמישהו יפתח עליך דלת. אם אתה חונה במקום יחסית צפוף הסטטיסטיקה תכה, אין מה לעשות. אם חשוב לך הצבע של האוטו דאג לו לחניה מסודרת או שתהיה מוכן עם פק"ל צבע שאפשר להשיג אצל פחחים (פחית צבע, מכחול, וכו')

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

פחית צבע כבר יש, זה נראה רע לא משנה כמה נשקיע בצביעה ולאחריה ווקס.

העניין קרה בחניה של הבניין! זה שיש לי שכנים שאכפת להם וכאלו שפחות אני תמיד שם לזה לב, לרוב חונה ליד הפח זבל כדי שצד אחד יהיה בטוח ובצד השני תמיד חונה שכנה שלי שהיא מאוד זהירה.

קרה מצב שחזרתי מאוחר לבית וחניתי מול הבית (החניה שאני מרבה לחנות בה הייתה תפוסה).

יצאתי בבוקר עם הכלבה וראיתי ששכן שלי, מורה נהיגה במקצועו, חונה מאחוריי אז נרגעתי קצת, מסתבר שהייתי צריך לדאוג.

אני לא מאשים אותו, אולי זה לא הוא, אני רק מחכה שהוא יחזור כדי שאוכל להסתכל אם יש אצלו שריטות.

• תוכן חדש...