Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני הזמנתי רמקולים לרכב בשווי 600 שקל מאתר באינטרנט.

המוצר נשלח אליי בדואר שליחים (למרות שציינתי דואר רשום מסיבה שרוב הזמן אני לא נמצא בבית) והגיע יום אחרי ההזמנה. הבעיה היא שמישהו קיבל את החבילה שלי במקומי, וראיתי קבלה של הדואר שחתום שם את שמי.

אני לא קיבלתי את החבילה ואף אחד בבית שלי לא קיבל אותה ואף אחד מוכר לי לא חתם בשמי.

מה שעוד שמתי לב שבקבלה של הדואר רשומה הכתובת שלי והבניין שלי ולא רשומה הדירה, למרות כשמיליתי את הטופס הזמנה ציינתי את הדירה ובדקתי אחרי ההזמנה שאכן פרטי הדירה נשארו.

דיברתי עם החנות והם טוענים שאני קיבלתי ואני סתם מנסה לתפוס טרמפ על הרשלנות שלהם.

מה אפשר לעשות ואיך אפשר לזרז תהליכים כדי שזה יגמר במינימום כאב ראש?

תודה מראש אלכס.

פורסם
שלום!

אני הזמנתי רמקולים לרכב בשווי 600 שקל מאתר באינטרנט.

המוצר נשלח אליי בדואר שליחים (למרות שציינתי דואר רשום מסיבה שרוב הזמן אני לא נמצא בבית) והגיע יום אחרי ההזמנה. הבעיה היא שמישהו קיבל את החבילה שלי במקומי, וראיתי קבלה של הדואר שחתום שם את שמי.

אני לא קיבלתי את החבילה ואף אחד בבית שלי לא קיבל אותה ואף אחד מוכר לי לא חתם בשמי.

מה שעוד שמתי לב שבקבלה של הדואר רשומה הכתובת שלי והבניין שלי ולא רשומה הדירה, למרות כשמיליתי את הטופס הזמנה ציינתי את הדירה ובדקתי אחרי ההזמנה שאכן פרטי הדירה נשארו.

דיברתי עם החנות והם טוענים שאני קיבלתי ואני סתם מנסה לתפוס טרמפ על הרשלנות שלהם.

מה אפשר לעשות ואיך אפשר לזרז תהליכים כדי שזה יגמר במינימום כאב ראש?

תודה מראש אלכס.

שיוכיחו שאתה חתמת. גם אם השם שלך מופיע בחתימה זה לא נחשב, חובה להשוות את החתימה על הטופס לחתימה האמיתית שלך.

יש לך גם אפשרות לבטל בויזה את התשלום לחברה כמובן עם הסבר לחברת האשראי לכל הסיפור הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דואר שליחים עם חתימה, מחייב גם לרשום ת"ז.

אני מניח שמי שחתם במקומך לא ממש יודע את המס' ת"ז שלך.

תבקש מהם לספק לך הוכחת מסירה.

במידה ואין, צור קשר עם חברת האשראי ותבטל את העסקה, חברת האשראי תבקש הוכחות מבעל העסק, ושלא יציגן תבוטל העסקה.

under construction..

פורסם
שיוכיחו שאתה חתמת. גם אם השם שלך מופיע בחתימה זה לא נחשב, חובה להשוות את החתימה על הטופס לחתימה האמיתית שלך.

זה בעייתי, אני יכול להוכיח בקלות שלא אני חתמתי, לפחות בגלל שבזמן המסירה הייתי כ100 ק"מ מהבית ובמהלך כל היום - ויש לי מספיק הוכחות בקשר לזה.

הבעיה היא שהחנות טוענת שיכול להיות שמישהו אחר בבית שלי חתם במקומי ולך תתווכח עם זה.

תבקש מהם לספק לך הוכחת מסירה.

במידה ואין, צור קשר עם חברת האשראי ותבטל את העסקה, חברת האשראי תבקש הוכחות מבעל העסק, ושלא יציגן תבוטל העסקה.

ממי לבקש? מהדואר או מהחנות? והאם אני באמת יכול להגיד שחובה שיהיה רשום שם המס' ת.ז. שלי ובמידה ואין אז על סמך זה לבטל את העסקה? כי אני מרגיש שהדבר הזה יכול להגרר לתלונה ובית משפט.

פורסם

רק לי זה נראה כמו קומבינה של החנות?

הרי נדיר שחנויות עושות "טעויות" כאלה לטובת הלקוח, ושולחות את המוצר בשליח מיוחד במקום בדואר רשום, שכן משלוח כזה הרבה יותר יקר וייקח נתח נכבד מהרווח על המוצר.

הם גם מיהרו להאשים אותך בקבלת המוצר, מה שנראה תמוה כי הרי פאשלה כזו אמורה להיות באחריות חברת השליחים.

מציע לך לבדוק את העניין, ואם יתברר כנכון, לפרסם פה את השם של החנות.

פורסם
הרי נדיר שחנויות עושות "טעויות" כאלה לטובת הלקוח, ושולחות את המוצר בשליח מיוחד במקום בדואר רשום, שכן משלוח כזה הרבה יותר יקר וייקח נתח נכבד מהרווח על המוצר.

אם מדובר בחברה השולחת חבילות רבות בכל יום, יותר זול לה לשלם לשליח שעובד יומית, מאשר לשלם לדואר.

הדבר נכון בעיקר באזורים בהם יש ריכוז גבוה של משלוחים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רק לי זה נראה כמו קומבינה של החנות?

הם גם מיהרו להאשים אותך בקבלת המוצר, מה שנראה תמוה כי הרי פאשלה כזו אמורה להיות באחריות חברת השליחים.

מציע לך לבדוק את העניין, ואם יתברר כנכון, לפרסם פה את השם של החנות.

לגבי הטעות של שליחים/רשום - הם טוענים שבדיוק יצא משלוח היה מקום וכ"ד... אני לא יודע עד כמה שווה באמת להתייחס לזה.

לגבי ההאשמות אני חושב שהם מודעים לכך שזאת היתה פאשלה שלהם ולכן הם ממהרים להאשים וגם לאיים בתביעה במקום להודות.

דיברתי עם חברת שליחים יש להם נוהל שבמקרה והשליח הגיע לכתובת ויש שם בניין ולא רשומה לא דירה אז הוא חייב לעשות בירור עם השולח/נמען וכך הלאה. מה שכן הם הבטיחו לבדוק את זה עוד פעם ולחזור אליי.

הבעיה היא שאני גם לא יודע מי באמת אשם ברשלנות - החנות שלא מילאה את הפרטים תקנית למרות שמס' דירה היה מצויין או חברת שליחים שהשליח שלה לא עשה בירור כלשהו ומסר את החבילה למישהו שבמקרה עונה לשמי או שסתם ראה נמען אלכס ואילתר חתימה.

• תוכן חדש...