Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

אני עכשיו נמצא בארהב, ואני מעוניין לרכוש את המערכת pioneer DEH-P5100UB

זה עולה בארהב 229 דולר וbest buy אתה מביא את זה ב210 דולר

עכשיו דיברתי עם נציג פיוניר בארהב ושאלתי אותו למה אני לא מוצא את המערכת הנ"ל בחנויות בארץ הכי קרוב שמצאתי זה P5150 והיא בכלל נראת אחרת מזו שאני מעוניין בה

הוא טען שמערכות פיוניר האמריקאיות לא יעבדו בשום מקום אחר בעולם חוץ מבארהב האם הדבר נכון ? האם אני יקנה מערכת פיוניר פה אני לא יוכל להתקין אותה על הסיאט איביזה שלי ? אני הבנתי שהבעיה היחידה היא הרדיו שצריך לקחת את המערכת לחנות אלקטרוניקה שישנו את הערוצים לזוגיים או אי זוגיים אחד מהם מה שעובד בארץ אבל האם המערכת תעבוד או לא ?

בתודה מראש לכל העונים

פורסם

אני לא חושב שיש סיבה שזה לא יעבוד למה אתה לא שואל פשוט את הנציג מהי הסיבה שנירא לו שזה לא יעבוד

באמת חוץ מהקטע של הרדיו שהיה לך קצת בעיה אבל בחייך מי שומע היום רדיו:)

פורסם

קודם כל תיזהר שלא לקנות דגמים ישנים,

לדעתי "הנציג" הזה הוא איש מכירות לכל דבר,במיוחד ברשתות הגדולות.

זה לא מוצר לבית,ששם זה 110V ובארץ 220V

זה יעבוד לך רק אם תדרי רדיו מותאמים לUSA

בהצלחה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

המכשיר יעבוד בלי שום בעייה

רק שמה שהוא היתכוון כניראה שלא יהיה לך רדיו מכיוון שהתדרי רדיו שלנו שונים מהארה"ב {וגם את זה ניתן לסדר}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

+1 לישראל

נראה לי שהכוונה לרדיו ששונה בתדריו משם לכאן.

ניתן לסדר את העניין בכיול (אינני יודע כמה זה עולה) אבל תמהני.מדוע אתה לא מחפש מכשירים שמיועדים לשוק האירופי שכולל בתוכו את ישראל?

קצת קשה למצוא בחנויות שם שוק לאירופה ובכלל אם אתה שם הייתי מכוון למוצר טוב בהרבה מהדגם הזה.

חיפוש קטן באינטרנט יעזור לך למצוא מקומות בהם ניתן להשיג מכשירים שהרדיו יקלוט בארץ.

בהצלחה

פורסם

אני יכול לשאוף ליותר גבוה אני יכול להביא את הסידרה 7 ב300 דולר אבל אני לא יודע אם אני רוצה להשקיע כל כך הרבה אין טעם כאילו סך הכל בסידרה 5 יש את כל מה שאני צריך את הגרפיקה הדולפינים והמירוץ מכוניות יש איכות של פיינויר וזהו סך הכל אין לי סיבה של ממש לעלות בסדרות או שיש לי ואני לא ממש מודע אליה ?

אבל אתם אומרים אין סיבה בעולם שהמערכת לא תעבוד באוטו נכון ?

פורסם

אני ממש לא מבין למה להביא דגם כזה פשוט מארהב כשבארץ דגם טיפה יותר איכותי הינו באותו מחיר:

http://punch-s.com/aecommerce/c12925/79474.php

מה עוד שהכיול של המכשיר יהפוך את העניין לממש לא כדאי.

אם אתה מחפש דולפינים וגרפיקה קנה משהו בארץ, אפילו יד שניה.

אלי

פורסם

אלי הדולפינים של מיאמי יותר יפים

באמת אם כבר להביא משהו מהרצה"ב אז לך על משהו קצת ברמה יותר גבוהה לא פיוניר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כולם פה יגידו לך פה אחד, אם אתה כבר בחו"ל , למה דווקא פיוניר ? תוכל להביא אחלה של מכשיר ALPINE בכמה רמות מעל הפיונירים הנ"ל אולי בתוספת מינימלית של כמה שקלים ... alpine 9855 ?? תבדוק כמה עולה שם מכשיר כזה ..

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

א- חבר'ה שימו לב שבלינק שאחד מחברי הפורום נתן פה אפשר למצוא את המערכת שאני מעוניין בה במחיר של 1250 שקל לעומת ה210 דולר בארהב וזה אותה מערכת רק צריך לכייל את ערוצי הרדיו !

ב- אלפיין יותר טובים מפיוניר ?

פורסם

בסאונד כן בדולפינים לא... לא שווה להביא מכשיר כזה לארץ. גם ההפרש במחיר קטן, גם לא יעבוד מבחינת טיונר רדיו (או יותר נכון חלקית) וגם אם יתפסו אותך תשלם מכס וזה בהחלט לא שווה. כמו שכתבו קודמיי או שתביא מכשיר ברמה גבוה או שתיקנה בארץ מכשיר ברמה בסיסית.

פורסם
אני ממש לא מבין למה להביא דגם כזה פשוט מארהב כשבארץ דגם טיפה יותר איכותי הינו באותו מחיר:

http://punch-s.com/aecommerce/c12925/79474.php

מה עוד שהכיול של המכשיר יהפוך את העניין לממש לא כדאי.

אם אתה מחפש דולפינים וגרפיקה קנה משהו בארץ, אפילו יד שניה.

אלי

אני עם אלי.

לא ברור מדוע לקחת סיכון עבור מכשיר כזה.

אם תוסיף ל210$ את מחיר הכיול, שלא נדבר על מכס שאולי תשלם, יצא שכרו בהפסדו.

בקיצור, לא מומלץ.

פורסם

בקשר למכס אז חבר'ה אני מביא איתי עוד הרבה הרבה צעצועים לאפ טופ פלייסטישן וכו אז עם תופסים אותי עם מערכת זה לא ישנה את ההבדל עכשיו כיול כמה זה אמור לעלות אם מחשבים את זה נכון יש פה הבדל של 1250 שקל לעומת 850 שקל וזה כן הבדל משמעותי של כמה מאות שקלים

פורסם

חבל שאתה מתעקש על מכשיר כזה זול שההבדל בינו לבין מכשיר עם אחריות בארץ הוא כזה קטן.

כיול עולה בכל מקרה כמה מאות שקלים כך שאני לא בטוח שהעסקה הזאת משתלמת.

אלי

פורסם

אני מציע לך לבדוק לעומק את עניין הכיול.

בזמנו רכשתי HU של קנווד (שנתיים- שנתיים וחצי) לא זוכר מה הדגם המדויק, אבל אני זוכר שאחרי שהתקינו לי אותו התדרים של הרדיו היו אמריקאים (אי-זוגיים. כלומר 106.9 107.1 107.3 וכן הלאה). הבחור כיבה את המכשיר, לחץ על כמה כפתורים בו זמנית(1, 5 וSRC להדלקה), הדליק, והופה התדרים התחלפו לתרדים ארצישראליים מצויים. לא מאות שקלים ולא נעליים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...