Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2003 1.6 ,105 כ"ס, יש לי כמה שאלות בנושא תיבת ההילוכים האוטומטית שלה.

קודם כל ישנם כמה סימונים על תיבת ההילוכים

L-1

S-2

D

N

R

P

השאלה שלי מהו הS בלנטיס שלג או ספורט ,ואם זה הילוך 2 האם אפשר להתחיל איתו נסיעה והאם הוא יעבור להילוך 3 ,יעזור בהאצה או במשהו כזה בקיצור פרוט על מצב ה-S בהיתחשב בזה שמצויין לידו 2!

השאלה הנוספת שלי היא על מצב הHOLD חיפשתי ומצאתי המון תשובות ודעות על מב ההולד , אבל משום מה לא מצאתי תשובה לשאלתי אם מצב זה עוזר בעצם להאצת הרכב לריסים וכאלה אם כן מתי לשלב אותו באיזה הילוך ובאיזה קמ"ש במהלך הנסיעה או מעצירה (או שאולי בקיק)

שאר ההילוכים מובנים ואין צורך לפרט אותם.

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...