Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה עזרתכם

אנחנו עומדים לקחת לבדיקה טויוטה GLI RUNX 2003 מחר בבוקר.

מחלות נפוצות?

משהו לא סטנדרטי שכדאי לבדוק?

ובכלל, ראינו את הרכב הזה בכלמוביל, מגרש טרייד אין של יבואן. מישהו ביצע שם רכישה? יודע משהו על השרות שלהם? האמינות שלהם?

תודה

פורסם

בבדיקה יש רטיבות שמן בדפרנציאל ונזילת שמן ממנוע באיזה מיקום חיצוני -לא בדיוק הבנו את ההסבר.

במכון בדיקה אמרו שמבחינת עלות זה שטויות אבל חובה לתקן.

בנוסף התגלה בבדיקה שהרכב עבר תאונה והוחלף מכסה מנוע כנף פגוש וגשר עילי קידמי

רציתי לדעת לפני סגירה: הגשר עילי קידמי- לפי מה שנאמר לי, לא נחשב לפגיעת שלדה - האם זה נכון?

פורסם

נראה לי חשוד שהרכב נמצא אצל היבואן, כיוון שהרכב הנ"ל נהנה מסחירות גבוהה ולעיתים מקבל מעל מחירון..

אם הרכב נמצא בטריד אין משמע יש בעיה עם הרכב, ועל פניו נראה שעבר תאונה לא קלה.

אני מקווה שאת הבדיקה ערכתם במכון שאתה בחרת, ולא הסתמכת על טופס הבדיקה שהוצג לך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אם הרכב נמצא בטריד אין משמע יש בעיה עם הרכב, ועל פניו נראה שעבר תאונה לא קלה.

ממה אתה מסיק שהרכב בעייתי? ברוב המקרים המשמעות של רכב בטרייד אין (רשמי) הוא שהבעלים הקודם פשוט רכש מהיבואן רכב חדש. יתכן שהוא קיבל תנאים טובים או שהוא פשוט לא רצה להתעסק במכירה (אני מכיר הרבה אנשים שמוכנים להקריב כמה אלפיות כדי לא להתעסק במכירת הרכב).

פורסם
ממה אתה מסיק שהרכב בעייתי? ברוב המקרים המשמעות של רכב בטרייד אין (רשמי) הוא שהבעלים הקודם פשוט רכש מהיבואן רכב חדש. יתכן שהוא קיבל תנאים טובים או שהוא פשוט לא רצה להתעסק במכירה (אני מכיר הרבה אנשים שמוכנים להקריב כמה אלפיות כדי לא להתעסק במכירת הרכב).

קורולה מיד פרטית במצב טוב לא נמצאת בטריד אין, הישראלי המצוי רוכש את הרכב הזה במחירון +.

מעבר לעובדה שכנף +מכסה מנוע + פגוש + גשר לא נראה לי כתאונה מינורית, התעקמות של הגשר מעידה שהמכה לא היתה פעוטה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ומעבר לזה שפותח השרשור שאל על מחלות נפוצות (בוצה במנוע) וזה בדיוק השנתון של המחלות הנפוצות, מחלות כאלה שהכניסו לאבא שלי את היד לארנק והוציאו ממנו 4500 על ממיר (בלי מחשב, כי הרכב כבר לא באחריות) שהלך לפני חודש בדיוק על אותו מנוע. 1600 ברמת גימור GLI.

אם כבר מישהו במודע הולך וקונה דבר כזה, לפחות שיהיה נקי מתאונות.

ולפותח השרשור עוד משהו קטן (אם זה משנה), כלמוביל הוא לא יבואן טויוטה, אלא מיצובישי / יונדאי.

בעל הטויוטה לא קנה טויוטה חדשה אם הוא השאיר אצלו את הרכב, אלא התחדש באחד משני הרכבים הנ"ל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...