Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מה עדיף:

ה-206 היא ה-1600 סמ"ק, אוטומטית מ-2002, נראית שמורה ובריאה ואשתי אהבה מאוד.

הקורסה היא 1400 עם גיר טיפטרוניק (חסכוני בדלק, נכון?), שהיה מאוד מוזר לנהיגה אבל נאמר לי שמתרגלים לזה. יש לה גם יתרון שהיא מ-2005.

שתי המכוניות עם ק"מ בסביבות ה-100 אלף, עם בעלים נוכחיים אמינים (פשוט לא יאומן כמה סוחרים יש בשוק!) ולא עברו התעללות או תאונות נראות לעין (בשבוע הבא אני אכנס לבדיקה עם הנבחרת). הנוחות לנהיגה עד כמה שבדקתי די דומה, עם יתרון כלשהו לקורסה אבל לך תדע מה יהיה בנסיעות ארוכות. על 2 המכוניות קראתי כאן בפורום שהגיר שלהן לא אידאלי (אבל זו דרישה שיהיה אוטומטי) ושהעלות לתיקונים קצת גבוהה.

מבחינת הדרישות שלי מהאוטו- מדובר בנסיעות יומיות מת"א לרחובות וחזרה. מעבר לזה מדובר בדברים הרגילים שהיית רוצה מהרכב שלך (חסכון בדלק ובהוצאות טיפול, אמינות, בטיחות והנאה בנהיגה).

אנא- סדרו לי את הראש! מה הנתון שמכריע את הכף בין האופציות?

פורסם

הרכב השלישי, אגב, היה פורד פוקוס 1600 סמ"ק מ-2002, אבל עם קרוב ל-200 אלף ק"מ, וראו את זה עליו. אז אמנם הוא עולה 32 אלף ושני האחרים עולים 6-7 אלף יותר, אבל נראה לי שאני מעדיף אחד מהשניים האחרים.

אשמח מאוד לדעות!

פורסם

עם האופציות ה206 בלי לחשוב הרבה, רכב מאוד מפנק, נוח , תחזוקה לא יקרה יחסית, וכבעלים לשעבר של 206 1.6 ידנית אומנם, אחלה רכב!!!!

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

מצטרף להמלצה על ה 206. אם החלטת על אוט' אז השילוב עם ה 1600 סמ"ק בריא מאד.

בנוסף אתה מדבר על הדגם XT שמגיע עם ריפודי קטיפה ,חיישני אור וגשם , פנסי ערפל ושלל גימיקים חביבים שאין בהרבה רכבים (בטח לא במכוניות מיני) מהשנתון הזה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ניסית לחפש איביזה/פאביה/C3 מהשנים 2002-2005? הן נותנות יותר במחיר שפוי. מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה רבה על התשובות! הייתי כבר בכיוון ושמחתי לגלות שאתם מסכימים איתי.

מיקי- תודה על ההתייחסות אבל התגובה שלך לא רלוונטית.

פורסם

בתור בעלים של 206 אני יכול להמליץ בחום, סחיבה מעולה, הרכב נוח בנוסף מאובזר מאוד כמו רדיו דיסק מקורי עם שליטה מההגה, אורות ומגבים אוטומטיים, צריכת דלק טובה, מומלץ בחום

• תוכן חדש...