Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי עגילים ב EBAY 25$ ועוד 30 דולר משלוח האם עלי לשלם מיסים?

ToSToS
שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קניתי עגילים ב EBAY 25$ ועוד 30 דולר משלוח האם עלי לשלם מיסים? וכמה?

האם יש דרך לעקוף את זה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שכבר עקפת ע"י זה שהעגילים זולים והמשלוח יקר. למוכרים ב-EBAY ידוע תופעה שבמדינות מסוימות משלמים מס גבוה על תכשיטים, לכן הם מורידים את מחירם, אך במקום עלות המשלוח גבוהה וכך חוסכים לקונים את כספם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלומר אם אני אבקש מהמוכר שלא יכניס לי את עלות המשלוח בחשבונית, יכול להיות שאצליח להפטר מהחובה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך מה לחשוש, אתה תקבל את המשלוח לסניף הדואר שלך או לביתך (תלוי בסוג המשלוח וגודל האריזה) ללא בעיה, אלא אם התכשיטים יעלו חשד בקשר לשווים האמיתי.

במקרה כזה תאלץ לשלוח בפקס או לגשת עם הקבלה/חשבונית הרכישה שלך אל אגף המכס בדואר בצירוף מס' פרטים אישיים נוספים (ת"ז וכו').

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ארז, הם לא כאלה פראיירים.

ניתן כמובן לבקש מהמוכר לרשום מחיר מוזל אבל במידה והמחיר נראה למכס נמוך מדי, לא ממש יעניין אותם כבהמ רכשת את המוצר אלה בכמה הם מעריכים את השווי שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתן כמובן לבקש מהמוכר לרשום מחיר מוזל אבל במידה והמחיר נראה למכס נמוך מדי, לא ממש יעניין אותם כבהמ רכשת את המוצר אלה בכמה הם מעריכים את השווי שלו.

עופר, הם גם לא יכולים לעשות כל מה שהם רוצים.

כשנתקלתי בבעיות כאלה שעצרו הזמנות שלי במכס, שלחתי אליהם את החשבונית ואת צילום דף המכירה המקורי באיביי/ מיילים בעניין המשלוח וכל פרט אחר אשר יכול להוות הוכחה לאמיתות ההזמנה.

מעולם לא נתקלתי בבעיה שתמחרו לי מוצר בצורה שונה ממה שנרכש.

ואני עם ניסיון אמיתי של הזמנת המון מוצרים, קטנים וגדולים מתחומים רבים, בהם מתחום הרכב, אלקטרוניקה, מחשוב, תכשיטים ופרפומריה ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון שהם לא פראיירים, אבל אם מוצר עלה 20$, ורשום על החבילה 10$ - אף אחד לא יחשוד.

לא מדובר פה על הצהרות מגוכחות כמו מוצר ב-500$ שהמוכר מצהיר ששווה 35$ כדי להתחמק ממכס, כי לדברים כאלה שמים לב.

בקיצור, אין לך מה לדאוג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם רשמו לי שזה יהיה

Standard Int'l Flat Rate Shipping

זאת אומרת שאם המעטפה לא תכנס לתיבת הדואר שלך, תקבל פתק בתיבת הדואר לאסוף את החבילה יום למחרת (אחרי 10 בבוקר, כבר פעמיים נפלתי על השטות הזו מחוסר תשומת לב)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה גם אומר שהמחיר הוא FIX/קבוע. בפועל, לרוב יהיה נמוך מה-30 ששילמת.

לדעתי, לא תשלם מכס.

אכן, טריק ותיק של מוכרים הוא להוריד כמה דולרים ממחיר המוצר כדי שיראה זול ולהוסיף סכום זה לעלות המשלוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...