Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 2003 או מגאן 2002

kadiel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני יודע שאי אפשר להשוות בין המכוניות לגבי נוחות והנאה מנהיגה .

אבל המחירים של 2 המכוניות פחות או יותר זהים (כ30 א' ש"ח).מדובר על C5 2003 מנוע 1800 יד 1 100 א' ק"מ והמגאן מנוע 1600 שנת 02 יד 1 עם 68 א' ק"מ תיבת הילוכים אוטומטית.

המגאן זולה יותר בכ4 א' ש"ח לעומת הC5 .אני כמעט קניתי C5 אך הרבה אנשים הזהירו אותי שהרכב מאוד לא אמין(לקחתי את בחשבון שהגיר האוטומטי לא כ"כ אמין ב2 הרכבים ואני אנסה להוריד במחיר לפני הקניה) ושהחלפים יקרים.ושיש לרכב הרבה בעיות במערכת ההידראולית.

איזה רכב אמין יותר וזול יותר לתפעול ,כמו כן האם יש הבדל משמעותי בין 2 הרכבים לעניין צריכת הדלק.אני עושה את השיקול שעדיף לי את אחד מ2 הרכבים הללו משנת 02-03,לעומת לנטיס/אימפרזה/קורולה משנת 99/00 שיהיו מן הסתם עם הרבה פחות שמורות ועם קילומטראז' הרבה יותר גבוה.

אודה לעזרתכם

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הכל בגדר ההמלצה וע"פ נסיון אישי:

אני לא הייתי ממליץ על C5 בנפח 1.8 מאחר ומדובר על רכב כבד מאוד ומנוע חלש למשקל זה. גם הדגם (C5 2.0 כ"ס136) שהיה לי אי אפשר להשוות לדגמים 2.0 מחברות אחרות, אך סביר.

לעומת זאת מגאן??? רכב לא שומר על מחירון בצורה גרועה יותר מסיטרואן. גם רמת הרכב שלא ניתן להשוות ל-C5. לא יודע לגבי תקלות (C5 סובל יותר מתדמית של סיטרואן, אך הרבה יותר איכותי מדגמי סיטרואן קומפקטיים וישנים).

הייתי "מרחיב" חיפוש ואם כבר אז C5 נפח 2.0 (נמכר הרבה מתחת למחירון, חפש הזדמנות). אם כבר אפשר לבדוק אפשרות של פג'ו 406 - גם כאן יש 1.8, אך רכב קליל יותר (ועדיין ממליץ מנוע חזק יותר).

רכב מצויין ממשפחת "פרנץ' וניל" הינו קסארה פיקאסו - נהנת משוק ורכב מפנק.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

משהו קטן...

שום דבר לא "הורג" את המכונית כמו הגיל של הרכב. בצרפתיים הדבר מאוד מורגש. תמיד אמליץ על רכב בעל קילומטראז' גבוהה יותר על פני שנתון גבוהה.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

מנועי 1800 של PSA לא מומלצים בלי קשר למשקל הרכב בגלל נטייתם לפתח סדק בבלוק.

בכל מקרה, מגאן שמורה תפגין אמינות טובה לפחות כמו C5. (אם ההשוואה היא בין שתיהן).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כבעל מגאן, עזוב את השמועות, רכב נהדר. אם מטופל בזמן ונכון יהיה גם אמין לא פחות מכל רכב אחר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

קניתי בסוף את המגאן ובינתיים אני מאוד מרוצה .

ואני עדיין חושב שעדיף מגאן 2002 עם 67 א' קילומטר יד ראשונה מאשר C5 2003 110 א' ק"מ

יד ראשונה .מה גם שC5 פחות אמינה מהמגאן עקב ריבוי מחשבים והמערכת ההידראולית שייחודית לה.

כמו כן,אני עדיין חושב ומקווה שלא אתבדה ושעדיף מגאן שמורה 2002 עם קילומטראז' נמוך מאימפרזה/קורולה/לאנטיס

שנת 98-99 באותו מחיר.

• תוכן חדש...