Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי מישהו כמה יעלה המשלוח, הוא ענה פשוט ככה "It would be about £23.50. If its less I'll refund you the difference"

האם אפשרי להאמין או שאין אפשרות או סיכוי לקבל החזר? זה מוצר שאני חמפש כבר המון זמן ואני יודע שהמחיר משלוח שהוא הציע גבוהה כמעט ב-10 פאונד מהמחיר האמיתי.

יש לו 647 מכירות עם 100 אחוז פידבק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני הזמנתי פעם מוצר מבחור באנגליה. לאחר שהגיע, גיליתי העלות המשלוח הייתה נמוכה בכמה פאונד מהמחיר שסוכם.

דיברתי איתו והוא הסביר שהוסיך כמה פאונד עבור הזמן + הדלק עבור הנסיעה לסניף הדואר.

לבסוף הוא החזיר לי את ההפרש.

במידה נראה לך שהמוכר אמין והתקשורת עימו טובה, אני הייתי סומך עליו.

פורסם

מוצר שאתה מחפש המון (וכנראה לא מוצא).

מוכר עם 100 אחוז פידבק ומספר מכירות לא קטן (מבחינתי קטן זה מתחת ל100).

אם המוצר היה עולה עוד 10 פאונד, היית קונה אותו?

10 פאונד היום זה פחות מ60 שקל. 60 שקל יהפכו את הרכישה ללא כדאית?

תחשוב שזה כסף שהולך על המוצר ולא על המשלוח.

מקסימום תקבל כמה פאונדים חזרה.

קח בחשבון שיש את עלות המשלוח שהוא משלם לדואר, בנוסף את עלויות האריזה (קופסאות, פצפצים וכו') ולפעמים גם עלויות הגעה לדואר.

ככה שלגיטימי שהוא יבקש 3-4-5 פאונדים מעל המחיר משלוח שיופיע על האריזה.

אם זה מוגזם (10 פאונד) אתה יכול לבקש כמה פאונדים חזרה.

בגדול, סביר להניח שהוא יעדיף להחזיר לך כמה פאונדים ממחיר המשלוח ששילמת מאשר לקבל פידבק רע או לקוח עם הרגשה רעה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מוצר שאתה מחפש המון (וכנראה לא מוצא).

מוכר עם 100 אחוז פידבק ומספר מכירות לא קטן (מבחינתי קטן זה מתחת ל100).

אם המוצר היה עולה עוד 10 פאונד, היית קונה אותו?

10 פאונד היום זה פחות מ60 שקל. 60 שקל יהפכו את הרכישה ללא כדאית?

תחשוב שזה כסף שהולך על המוצר ולא על המשלוח.

מקסימום תקבל כמה פאונדים חזרה.

קח בחשבון שיש את עלות המשלוח שהוא משלם לדואר, בנוסף את עלויות האריזה (קופסאות, פצפצים וכו') ולפעמים גם עלויות הגעה לדואר.

ככה שלגיטימי שהוא יבקש 3-4-5 פאונדים מעל המחיר משלוח שיופיע על האריזה.

אם זה מוגזם (10 פאונד) אתה יכול לבקש כמה פאונדים חזרה.

בגדול, סביר להניח שהוא יעדיף להחזיר לך כמה פאונדים ממחיר המשלוח ששילמת מאשר לקבל פידבק רע או לקוח עם הרגשה רעה.

את הרכישה ביצעתי, אבל סתם מעניין אותי אם נהוג לעשות כזה דבר של לתת הערכת מחיר למשלוח ואז להחזיר במידה וזה עולה פחות.

לגבי העלות האמיתית, חבר שהזמין לפני כמה חודשים את אותו המוצר שילם 15 פאונד כולל אריזה וכל המסביב, ובמקרה שלי הוא אמר שזה 23.5 ואם יעלה פחות הוא יחזיר לי. כמובן מוכרים שונים

in the face

with a chair

פורסם

זה מקובל - באחת הרכישות שילמתי כך וכך על משלוח,

מאוחר יותר המוכר אמר לי שבעצם זה עלה פחות,

ושלח זיכוי ל-PAYPAL.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מגניב, הוא זיכה באותי בכ-8 פאונד, כי העלות של השילוח היא 15 פאונד כמו שידעתי שזה אמור לעלות.

in the face

with a chair

פורסם

לי קורה הרבה שאני משלם עבור משלוח 18$ ובפועל הוא יוצא 21.5 (ללא הוצאות השולח), אף אחד לא מבקש ממני את ההפרש, והמוכר מפסיד על המוצר (שנמכר במחיר שוק). הכל למען הפידבק הטוב.

באיביי פידבק שווה המון. יותר מה-8 פאונד.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...