Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה גרוטאות על 4 יש על הכביש? מה השטויות האלה? תתחיל לחשוב בהגיון חוץ מזה מאיפה אתה לוקח את החוק לידים ובגלל שרוכב אופנוע חוסם לך את הדרך (במידה וזה מה שהיה שם) מותר לך להרוג אותו?

תתבייש לך, יש פה הסתה לרצח!!!! לא פחות מזה!

מה שהתכוונתי זה שאני לא פוסל מצב בו הרוכב הפגוע קפץ במהירות ובכוונה מול הרכב העוקף כדי לחסום את דרכו במטרה למנוע ממנו לעקוף על השוליים.

התנהגות חצופה כזו בהחלט יכולה לגרום לתאונה כזו. אני בטוח שאף אחד לא ידרוס במכוון רוכב.

הרי מכונית אחת ששברה את המצור תיגרום לפגיעה קשה באגו של הרוכבים החצופים שחושבים שהם יכולים לנהל את המדינה ולהחליט מי יסע בכביש ומי לא.

אני אישית חושב שבהפגנות הבאות צריך להחרים כלים, לרשום דוחות, לירות גז מדמיע, רימוני הלם וגם כדורי גומי כדי לפזר את ההפגנה הלא חוקית הזאת.

אתם רוצים למחות : תקימו אוהל מחאה מול הכנסת , היכן שמקבלי ההחלטות יושבים.

אל תמחו על חשבוני, על חשבון העצבים והזמן שלי ושל כולם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי נוכח בשתי התאונות,התאונה הראשונה ליד לטרון,התרחשה בגלל שוטר שפגע ברוכב!!,והשנייה בגלל רכב עם נהג לא סימפטי בכלל שהחליט שהוא עוקף את כולם.

פורסם

אני אישית חושב שבהפגנות הבאות צריך להחרים כלים, לרשום דוחות, לירות גז מדמיע, רימוני הלם וגם כדורי גומי כדי לפזר את ההפגנה הלא חוקית הזאת.

.

דברים מסוג זה נעשים ברגע שהפגנה הופכת להיות אלימה ומסוכנת, אתה יכל להזכר בהפגנות שנעשו וואדי ערה ובאום אל פאחם לפני מספר שנים, שם המשטרה וכוחות הבטחון הפעילו אמצעים אלו כדי לפזר את המפגינים.

כל עוד אין סיכון והפרעה משמעותית לסובבים אין שום סיבה "לעלות מדרגה" ולהפעיל כח בלתי סביר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הייתי נוכח בשתי התאונות,התאונה הראשונה ליד לטרון,התרחשה בגלל שוטר שפגע ברוכב!!,

אתה בטוח בדברים שאתה אומר?

ראית בעיניים שלך את השוטר פוגע ברוכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה היה שם אשפר לראות באתרי החדשות, אבל אייל נתן "אישור" לכל בעל רכב לדרוס אופנוע שחוסם אותו. בלי קשר לתאונה שהייתה שם.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
דברים מסוג זה נעשים ברגע שהפגנה הופכת להיות אלימה ומסוכנת, אתה יכל להזכר בהפגנות שנעשו וואדי ערה ובאום אל פאחם לפני מספר שנים, שם המשטרה וכוחות הבטחון הפעילו אמצעים אלו כדי לפזר את המפגינים.

כל עוד אין סיכון והפרעה משמעותית לסובבים אין שום סיבה "לעלות מדרגה" ולהפעיל כח בלתי סביר.

ל'

ליטל, במדינות חוק הפגנות צריכות לקבל אישור על מנת להיות חוקיות.

בקשר לבחור בהודעה מעל, זה לא שווה תגובה, לא צפיתי באתרי החדשות רק הערכתי מה היה יכול להיות המצב.

אם הייתי מפגין היה מאוד מעצבן אותי שרכב יצליח לחמוק מהמצור וכנראה שאם הייתי חמום מוח גם הייתי מנסה לעצור אותו בגופי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה אתה קורא לזה "הפגנה" סך הכל נסעו כל הרוכבים ביחד בדיוק כמו כל בוקר שיש עומס תנועה, אף פעם לא ראיתי עומס תנועה שמכוניות נוסעות שם במהירות 50 קמ"ש.

ולכן לדעתי לא שייך כלל להחרים כלים כי זכותי בדיוק כמו שזכותך לרכב בכביש!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

תעשו לי טובה עם ההצטדקויות שלכם, נכון העלאה של המחיר היא לא הגיונית, ונכון שאני תומך בכל קהל האופנוענים בארץ במטרה להוריד את מחירי הביטוח המטורפים האלה.

אבל מה שקרה היום זה כבר ביזיון ממדרגה ראשונה ואני לחלוטין עם אייל בדעותיו!

כתבה כאן נהגת שודים לפני מס' הודעות

כל עוד אין סיכון והפרעה משמעותית לסובבים אין..

הפרעה משמעותית? את יודעת כמה עולה שעת עבודה שלי ושל שאר אלפי האנשים שהיו סביבי היום בבוקר בפקק? בזמן שדרך של רבע שעה לקחה לי מעל שעה וחצי? את יודעת איזה גירעון זה עלול להיות אם נחשב את כל העלות הכוללת של כל ההתלהמות המוגזמת הזו?

ואל תגידו לי שהם נסעו כמו כל בוקר שיש פקק באיילון, כי אני נוסע כל יום בצירים האלו בשעות העומס והיום העומס לא רק שגדל עשרות פעמים, אלא הוא גלש כבר ממש לתוך הערים, שלא נדבר על החסימות המטורפות האלה (הגישה לאיילון).

אתם רוצים להפגין, בכיף, לכו לכם לכנסת, תחנו את כל האופנועים במדינה על חניות הח"כים או איפשהוא שבאמת תשפיעו, אל תבזבזו לי את הזמן.

לצערי, ולצערכם, בהתנהגות הברברית הזו היום, ועם החוסר אונים המוחלט של המשטרה אני מודיע רשמית שהקהילה הנ"ל הפסידה אותי כתומך בכל פעולה נוספת שהם יעשו, ואני די בטוח שמסכימים איתי עוד כמה אנשים שאיחרו היום למעשיהם.

אבי.

פורסם

גיל, מה קורה כשהקלדניות בבית משפט מפגינות? מי נענש מזה? מה קורה כשעובדי תעבורה מפגינים, מי נענש מזה? מה קורה כשמוקד 144 שובת, מי נענש מזה? ברור שכל מחאה באה על חשבון הציבור.

אם אתה חושב שזה מחאה צודקת אז עד הסוף, את מי זה מענין כמה עולה לך שעת עבודה? גם לי עולה שעת עבודה וגם אני לא מובטל!

ודמיין לעמצך כמה זמן יקח לך הדרך כשרק חצי מהכמות של האופנועים יעברו לרכבים!

חבל מאוד שקהילת דו"ג הפסידה אותך רק בגלל ש"הפריעו" לך הרי אתה עצמך מסכים עם ההפגנה רק שתזוזו לי מהכביש, תנו לחיות בשקט...

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אני מאוד הסכמתי עם ההפגנה, מאוד רציתי שהם באמת יצליחו להתנהל באותה רמה ואו להוריד את רמת המחירים שהייתה נהוגה לפני"כ, אבל לצערי כשזה בא על חשבון הפגנה פעם בשבוע-שבועיים שמעקבת אותי בממוצע 5 שעות בחודש זה כבר עובר כל גבול.

שימצאו שיטות אחרות להפגין מאשר לבזבז לי את הזמן, אני בטוח שאפשר להפגין גם מבלי לתקוע חצי מדינה בפקק.

אבי.

פורסם
אתה בטוח בדברים שאתה אומר?

ראית בעיניים שלך את השוטר פוגע ברוכב?

ל'

בעיניים לא,,הגעתי כמה דקות אחרי,ונאמר לי על ידי רוכבים שהיו במקום,ששוטר פעם באופנוען.

פורסם

גיל, דבר ראשון הפגנה קודמת התקיימה לפני חודש לא שבוע שבועים, דבר שני אתה נשמע כמו אחד שחושב רק על עצמו, כי אם אתה חושב שאנחנו צודקים אז רק מה שמפריע לך זה שזה בא על חשבונך.

בנינו שנינו יודעים שאם נקים איזה אוהל מחאה ליד הכנסת זה לא יזיז כלום לאף אחד, במדינה שלנו צריך רק כוח, וזה הכוח שלנו.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לצערי, ולצערכם, בהתנהגות הברברית הזו היום,

אבי.

נאלצת לא להסכים עם מה שכתב כאן, זו אינה התנהגות ברברית, זו מחאה של קבוצת אנשים (קהילת רוכבי הדו גלגלי) שיוצאת לדעתה למאבק צודק נגד העלאת תעריפי הביטוח.

אנו חיים בארץ שבה יש דמוקרטיה, חופש ביטוי, מותר לאנשים לצאת במחאה.

התנהגות ברברית לדוגמא:

הצתת צמיגים, יידוי אבנים על כוחות הביטחון או אזרחים, סגירת צמתים באופן הרמטי לחלוטין והתפרעות, לדוגמא ניתן לקחת את מחאת החרדים ביום שבת מול חברת אינטל, זו התנהגות ברברית.

שלא תטעה, אני אינני בעלת דו גלגלי אך תומכת ברוכבים שיצאו להפגנה לגיטימית ביותר, כמו ש naftali ציין, כאשר רשויות שובתות, מכוני רישוי, רופאים/אחיות וכו' שובתים גם אז הציבור נפגע, אמנם הוא לא עומד בפקק, אך הוא אינו מקבל שירות שהוא צריך ומתעכב יום או מספר ימים נוספים כדי לטפל בסידורים שלו.

הלוואי ויכולנו להתאחד כך בנושאים נוספים ולנסות להביא לשינוי במה שלא נכון ולא צודק.

ל'

פורסם
אני מאוד הסכמתי עם ההפגנה, מאוד רציתי שהם באמת יצליחו להתנהל באותה רמה ואו להוריד את רמת המחירים שהייתה נהוגה לפני"כ, אבל לצערי כשזה בא על חשבון הפגנה פעם בשבוע-שבועיים שמעקבת אותי בממוצע 5 שעות בחודש זה כבר עובר כל גבול.

שימצאו שיטות אחרות להפגין מאשר לבזבז לי את הזמן, אני בטוח שאפשר להפגין גם מבלי לתקוע חצי מדינה בפקק.

אבי.

אפשר, אבל אז איך תבין מה יהיה כשלכל רוכבי הדו"ג ימאס מהביטוח והיחס של המדינה ויעברו לכלי רכב?

את הפקק הזה כל בוקר אתה תחווה. ולא יהיו שוטרים שיחסמו את איילון בשביל שאר תל אביב.

אבל אל תדאג, זה רק הצעד הראשון של הממשלה, כשהם ירצו הם יגידו שהביטוח נהיה יקר מידי לרכבים בגלל סיבה מונפצת זאת או אחרת, ויעלו גם את הביטוח לרכב פרטי בכמה עשרות אחוזים, נראה אם אתה תשב בבית כשכל המדינה תהיה בהפגנות.

חוסר התחשבות! במקום לתמוך, אתה מתמרמר על פקקים.

דרך אגב, 5 שעות בחודש? תנסה לא לקפוץ מהגג מעצבים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
למה אתה קורא לזה "הפגנה" סך הכל נסעו כל הרוכבים ביחד בדיוק כמו כל בוקר שיש עומס תנועה, אף פעם לא ראיתי עומס תנועה שמכוניות נוסעות שם במהירות 50 קמ"ש.

ולכן לדעתי לא שייך כלל להחרים כלים כי זכותי בדיוק כמו שזכותך לרכב בכביש!

תפסיק להיתמם.

אף אחד לא נוסע באיילון 50 קמ"ש אם הכביש פתוח, והכביש היה פתוח כי לא היו רכבים לפני הדו גלגליים.

אתם רוצים לנסוע כחוק, תסעו כל אחד בנתיב משלו ולא בשוליים ,לא בנתיב השמאלי ובלי להפריע להתנהלות הכלל.

לדעתי היום היה היום המכריע בו הפכתם מאוסים בעיני רוב הציבור, מכאן הדרך למטה סלולה וחבל כי הייתם במומנטום חיובי והתחילו לדון בבעיה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...