Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדובר בקורולה 2001, 120000 קילומטראז'

מנוע מערכת קירור מערכת דלק מערכת הצתה: רעש מערכת תזמון שסתומים, רעש ממכלולי מנוע, מנוע מצלצל לתקן, רצועה פגומה, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים ומשאבת מים, סימני בוצה במנוע לטפל, נזילות שמן קלות

שלדה: ליקויים בעלי משממעות נמוכה

צמיגים: צמיגים לא זהים, צמיגים בינוניים יבשים

העברת כוח: רעש מיסבי גלגלים, גומיות מגן לציריות פגומות וחופש ציריות בלאי דסקיות הילוכים, נקישה בשילוב והחלפת הילוכים

הערות כלליות: לתקן חדירת מים לתא מטען.

בשיחה בעל פה הבוחן אמר לי שהתחילה להצטבר בוצה, ויש לעשות פלאשינג. לשאלתי אם כבר נגרם נזק למנוע הוא כמובן סירב לענות.

(הרכב לא טופל במורשה, אין לו קבלות. עם זאת מערכת פליטה יצאה בסדר גמור, וכנ"ל יחס דחיסת צילינדרים. המוכר רוצה מחיר מחירון לפני קיזוז התיקנים)

פורסם

בוצה במערכת ? כבר ב 120000 ק"מ , ממש לא יכול להיות זה נראה כאילו המכונית נסעה יותר או חלילה לא טופלה כיאות .

בהמשך דבריך אני קורא כי המכונית ללא תיעוד טיפולים וכדומה , אני הייתי מסיק רק דבר אחד , וממשיך לחפש .

אגב היכן בדקת את המכונית ?

פורסם

תקנה אוטו שטופל במוסך מורשה ושיש לו את כל הקבלות. מה זה החרטא הזה? מי צריך אוטו שטופל בואדי ג'וז (לא שיש לי משהו רע נגדם)

• תוכן חדש...