Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום בשעה 1:00 נסעתי עם מוזיקה, אני לא יגיד שחלש אבל באמת שלא בצורה רצינית.

המשכתי בנסיעה ואז נידת (של יחידת אשלים) אמרה לי לעצור בצד, והביאו לי דוח בסך 290 ש''ח על רעש באזור מגורים.

זה דוח של עירייה, והבנתי גם מחברים שאפשר לערר על הדוח הזה ולבטל אותו.

הוא רשם: ''הפעיל מערכת סטראיו מרכב פרטי בשכונת מגורים''

יש דרך לבטל את הדוח הזה?

פורסם

אם אני לא יודע אם אפשר ללכת עם זה ראש בראש.

אבל אני חושב שאפשר לטעון שהווליום היה נמוך, ולטענת השוטר זה היה גבוה, אבל לדעתך זה היה נמוך מידי ולא רועש, לשוטר לא היה מד דיציבלים כדי לקבוע אם זה מספיק רועש, מבלי למדוד את עוצמת הרעש לא ניתן לקבוע. :wink:

פורסם

איזה הזוי נראה לי עוד כמה שנים אנחנו נהיה רובוטים וזה .

כל דבר זה קנס כל דבר זה לא חוקי כל דבר שאתה עושה משהו חייב לתת חוות דעת או להתערב לך ..

פורסם

נדיר מאוד לדעתי שנותנים דו"חות כאלה וחבל.

נסעת ב 1 בלילה עם מוזיקה רועשת באוטו ועוד בשישי. ז"א- כל אחד שיש לו קצת בעיות שינה וגר בקומה נמוכה סבל בגללך.

באמת מקווה שאי-אפשר לבטל את הדו"ח הזה.

פורסם
איזה הזוי נראה לי עוד כמה שנים אנחנו נהיה רובוטים וזה .

כל דבר זה קנס כל דבר זה לא חוקי כל דבר שאתה עושה משהו חייב לתת חוות דעת או להתערב לך ..

מעניין לדעת אם אותו הרכב היה נוסע מתחת לחלון ביתך כאשר למחרת אתה צריך להתעורר מוקדם לעבודה, האם היית באותה דעה.

אני מאוד אוהבת לנהוד עם מוזיקה ברעש מחריש אוזניים, אבל ברגע שנכנסים לעיר, לתוך שטח עירוני בנוי, בשעות השינה הנורמליות של אנשים צריך להתחשב ולהנמיך את המוזיקה.

התחשבות בזולת זו לא מילה גסה.

למיטב ידיעתי, על דוחות כאלה כמו רעש חובה על השוטר\פקח לתת אזהרה בע"פ לפני מתן דו"ח.

שוטר לא חייב לתת דוח אזהרה לני.

דוח אזהרה ניתן רק אם הנהג עומד בקרטריונים לקבלתו.

דוח אזהרה הוא לשיקולו של השוטר, יכל להיות מצב בו מבחינת קרטריונים הנהג יכל לקבל דוח אזהרה אך השוטר יתן דוח במקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא רשמתי את כל הפרטים אז אני יסביר את עצמי יותר טוב.

זה היה בפארק, היה שם מלא אנשים, והיו 2 מכוניות שעצרו במקביל, הם שמעו מוזיקה בצורה חזקה, ואז אני יצאתי מהחניה מהפארק התחלתי לסוע ועצרתי אחריהם עד שאחד מהרכבים זז ועברתי, נכון הייתי עם מוזיקה אבל באמת לא בעוצמה גבוהה ומה שבטוח לא בעוצמה שהם שמעו (השתיים שלפני) אחד מהם התקדם, אני המשכתי לסוע ואז הנידת המשיכה לסוע אחרי ועצרה אותי אחרי דקה נסיעה בערך.

שאמרתי לו שזה לא אני שמתי את המוזיקה הוא אמר לי שאני מוזמן לערר על הדוח הזה.

עכשיו שאני רושם את כל הפרטים ואומר לכם שקשה לי להאמין שהמוזיקה שלי הפריעה להם, שהיו שניים לפני ששמעו פי כמה וכמה יותר חזק ממני.

יש אפשרות לערר על הדוח הזה?

פורסם

אתה מגיבים פה כאילו עשיתי את זה במטרה להפריע

אני נהג חדש (חודש ללא מלווה) ובאמת שלא ידעתי על החוק הזה

ותאמינו לי שאני אומר שזה לא היה חזק, וזה היה תוך כדי נסיעה ולא חניתי ושמתי מוזיקה

פורסם

01:00 בלילה, אנשים ישנים.

ביום שישי ערכו בעיר שלי אכיפה על רעש והתקהלות במקומות ציבוריים, חולקו דוחות ועיכבו נערים לתחנה על שוטטות ועל גרימת רעש.

כן ירבו אכיפות מסוג זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה מגיבים פה כאילו עשיתי את זה במטרה להפריע

ותאמינו לי שאני אומר שזה לא היה חזק, וזה היה תוך כדי נסיעה ולא חניתי ושמתי מוזיקה

אם אתה צריך חוק בשביל לא להפריע לאנשים לישון באמצע הלילה, החינוך שלך לא היה משהו כנראה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...