Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 3 סוגי רכבים לשימוש פרטי-משפחתי תקציב עד 100K:

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=59&SubModelID=474&FromYear=2003&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

2. סיטרואן גמפי - קשה מאוד למצוא מכונית עם ק"מ נמוך. לא בטוח לגבי האמינות?

3. טויוטה הייס - יש לי הצעה לרכב מחבר, מודל 2005, עם 150K ק"מ בעלות של 100K.

נא המלצתכם,

האם כדאי להתקדם למודל גבוה יותר על חשבון סוג הרכב,

ולאיזה סוג?

1. מרצדס ויטו - יש כמה הצעות בלוח יד 2 עם ק"מ נמוך שלא נמכרות יותר מחודש...

האם יש למישהו השערה למה?

פורסם

מבחינת נוחות וחיסכון בהוצאות דלק (סולר), ג'מפי עדיפה על טויוטה הייס בכמה רמות.

ג'מפי גם מרגישה הרבה יותר יציבה מהייס על הכביש (במיוחד בסיבובים).

יש גם עכשיו בלוח יד 2 כמה ג'מפי ממודל 2007 עם 110-120 אלף ק"מ, שזה קילומטראז' סביר לסוג רכב זה.

כדאי לך גם להתעניין בלובינסקי טרייד לגבי ג'מפי.

אני לפני שבועיים רכשתי מהם ג'מפי ממודל 2007 עם 95 אלף ק"מ במצב מצויין, עם אחריות לחצי שנה ותיקון של כל הליקויים שנמצאו בבדיקה, עם הסטורית טיפולים מלאה במוסך מרכזי .

לגבי ויטו - האחזקה של רכב כזה תהיה משמעותית יותר יקרה משל ג'מפי או הייס, חוץ מזה - לך תדע, מה הסיבה שויטו עם קילומטראז' נמוך (אמיתי?) לא נמכרים חודשים. אולי מחיר מופרז, אולי עברו תאונות, אולי לא במצב טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש גם סאניאנג רודיוס שנמכרו עם 9 מקומות ורובם היו פרטיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ויטו- אל תתקרב לרכב הזה, כל יום ילכו לך חיישנים ברכב, אתה לא תבין מאיפה מרצדס החליטה להרכיב כל כך הרבה חיישנים ברכב.

האיס- רכב מעולה, רק שהוא קצת לא יציב על הכביש,מינימום תקלות. צריכת דלק של 1:8 שזה המון.

ג'מפי- אני לא בדקתי ולכן אני לא אבלבל אותך.

הייתי נותן לך רעיון אחר לרכב- טרנספורטר, אני בעל טרנספורטר ואני מאוד מרוצה מהרכב, מנוע גרמני, הרכב הכי נוח, צריכת דלק של 1:11 בערך(נבדק על רכב אוטומט ויצא 1:10, ככה שבידני זה יעשה 1:11/ 1:12). הבעיה שלו זה עלות הטיפולים ברכב. רכב מאוד מומלץ.

חשוב לציין שאז ומתמיד היה לנו במשפחה רק רכבים של 9-13 מקומות ומכולם אני אוהב את הטרנספורטר.

קובי

פורסם

אז למעשה, לפי התגובות אני מתלבט בין סיטרואן גמפי, לטויוטה היאס.

משיחתי עם מוסכניק הבנתי שבמקרה של תקלה בג'מפי - הבור הרבה יותר עמוק?!

האם מישהו מכיר את האמינות של הגמפי?

• תוכן חדש...