Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין שתי הרכבים

1. טויוטה קורולה 2007 GLI

2. סוזוקי SX4 סדאן (4 דלתות) GLX

הפרמטרים המענים אותי באוטו:

* אמינות

* כוח

* צריכת דלק

* תחזוקה - עלות טיפולים

* פחות חשוב אבזור של האוטו (SX4 להבדיל מקורולה בא עם ESP גלגלי מגנזיום ו-MP3 אבל זה בשוליים) .

אני צריך לנסוע ממרכז לירושלים הרבה ולא רוצה לשמוע אוטו מתאמץ בעליה, מעביר שתי הילוכים למטה ו"מפוצץ" את המנוע בסל"ד מתורף (כמו ליאניה 2002 של הורים שלי).

יש לי עכשיו סוזוקי באלנו 97 והוא עד עכשיו לוקח בקלות כל עלייה לירושלים ובתוכה, חבל שלא מייצרים אותם יותר:-(.

לפי הנתונים הטכניים היבשים קורולה יותר טובה אבל עשיתי נסיעת מבחן ב-SX4 והיא מגיבה לגז ממש זריז, נסיעה בה שקטה ומהנה ונראה שהיא "סוחבת" לא רע בכלל.

נסעתי קצת גם בקורולה. גם היא נוסעת די חלק ולא נראה שחסר לה כוח. בגלל שאין לי אפשרות לנסוע לירושלים על שתי המכוניות אלה רק נסיעה קצרה ואפילו לא באותו כביש אני יצאתי עוד יותר מבולבל אחרי שתי הנסיעות מבחן שעשיתי.

האם יש מישהו שנסע על שתי המכוניות (עוד יותר טוב אם היו בבעלותו) ויכול לתת חוות דעת עניינית?

תודה.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...