Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורולה שיוצרה בין השנים 93' ל 00' היתה אחת המכוניות האמינות ביותר שיוצרו בשנים האחרונות, וזה פשוט מדהים לראות קורולות 93' או 94' ניראות כחדשות, לאחר שעברו נסועה של 300K ומעלה, בלי שהוחלף בהן שום חלק שאינו אמור להתכלות.

הקורולה שהוצגה ב 03' הצליחה במידה רבה לקלקל את מוניטין המותג, ודי בצדק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם על הכבוד לטויוטה של שנות ה 90 לקרוב משפחה יש אותה ,בנאדם מבוגר שכמעט ולא נסע עליה ולאחר מכן העביר אותה לילדיו

הרכב לא חף מתקלות כמו כל רכב אחר משנות ה90 שעדיין נוסע, הוחלף מנוע, רדיאטור כשל וכמעט לקח אתו את המנוע בפעם השנייה ועוד תקלות שקיימות בכל רכב שכזה.

אז מספיק כבר למכור את האשלייה שהרכב הזה הוא סוג של דבר שלא היה ולא יהיה.

סה''כ רכב פשוט מאוד עם מעט מאוד תחכום (דגמים ראשונים קרבורטור) וזהו.

אם זה היה מתקלקל זה היה פשוט בושה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אם על הכבוד לטויוטה של שנות ה 90 לקרוב משפחה יש אותה ,בנאדם מבוגר שכמעט ולא נסע עליה ולאחר מכן העביר אותה לילדיו

הרכב לא חף מתקלות כמו כל רכב אחר משנות ה90 שעדיין נוסע, הוחלף מנוע, רדיאטור כשל וכמעט לקח אתו את המנוע בפעם השנייה ועוד תקלות שקיימות בכל רכב שכזה.

אז מספיק כבר למכור את האשלייה שהרכב הזה הוא סוג של דבר שלא היה ולא יהיה.

סה''כ רכב פשוט מאוד עם מעט מאוד תחכום (דגמים ראשונים קרבורטור) וזהו.

אם זה היה מתקלקל זה היה פשוט בושה.

גדול.....2.

לא יאומן.

טויוטה קורולה = המכונית הנמכרת ביותר מאז ומעולם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
צודק , אני מקווה שבעלי קורולה 2003 -2005 למדו את הלקח.

איזה לקח אני אמור ללמוד? יש לי קורולה 2005 מעולם לא הייתה במוסך(חוץ מטיפול אחרי 30000) ומעולם לא התקלקל בה שום דבר טפו טפו. למרות שהיא עברה רק 47000 ק"מ

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לאשתי קורולה גיר רגיל 2003.

120 אלף ק"מ.

מעבר לטיפולים שוטפים (טיפול חד שנתי שלא עולה על 500 שקל,עם ברקסים זה סביב ה 1000) במוסך טויוטה .

לרכב מעולם לא הייתה שום תקלה,כלום,נאדה.הרכב נוסע כמו חדש,לעולם לא חסר שום נוזל,הבפנים שלו הכל שלם כמו ביום שיצא מהמפעל,הכל יושב כמו שצריך בלי קרקושים ובלי כלום,כמו יציקה,הכל במקום והכל שלם והכל עדיין מקורי!

אין כמו טויוטה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לקורולות יש בעיות מובנות אחרות (ראה ערך ממיר קטליתי בשנתון 03)

עידן

ובנוסף אל תשכח גם את הבלמים שנשחקים במודל זה מהר, וסעפות יניקה בעייתיות.

אני מניח שלפחות חלק מהבעיות קיבלו תשומת-לב מהיצרן ותוקנו,

אבל זה מראה לכל אלו שנשבעים בתוצרת יפן שלא תמיד הכל מושלם.

אם התקלות הנ"ל היו ברכב אירופאי כלשהו ובמיוחד צרפתי, הלינץ' כבר היה מתקיים.

עד דגם 02' הקורולה הייתה סוס-עבודה, אחר כך באה ירידה וכנראה שגם בחלק משאר המכוניות של היצרן.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אתה שואל אם זה מוצדק? אבסולוטית לא. לשלם 10000$ על רכב משפחתי אוט' משנת ייצור 00' זה על סף הטירוף.

נקודתית לגבי הקרולה? יתכן מאד, וזה לא אומר שיש פה כמה צדיקים שחושבים שהם מבינים גדולים ומבטלים את כל השאר בתירוץ ה"עדר" המפורסם.

מי שרוכש קורולה אינו מחפש ביצועים עוצרי נשימה (למרות שכבונוס הם טובים מאד ביחס למשפחתית ממוצעת), לא עיצוב מהמם, לא נוחות מצויינת, ולא התנהגות כביש משובחת (שלא תבין לא נכון שלכל האחרות יש מכל הדברים האלו בשפע).

מי שרוכש קורולה מחפש בעיקר שקט נפשי. נכון שיש תקלות גם בהן. נכון שאנשים נתקעים גם עם קורולה. ואפילו שומו שמיים, ישנם מוסכים של טויטה, והיא ,השם ישמור, צריכה אפילו טיפול בזמן.הכל נכון. רק שהן עושות את זה הרבה פחות מחברותיהן האירופאיות של השנים האחרונות. ועל זה אנשים רבים, כולל שכמותי, מוכנים לשלם.

יודע מה? אם אומר לך כי הקורולה שנת 2006 של אישתי שהוחלפה ב308 חדשה דנדשה היתה מועדפת עלי, תאמין לי?

זה בהחלט יצא מפרופורציה המחיר הזה ביחס לרכב. יחד עם זאת, לרכב יש איכויות מסויימות שחשובות לאנשים שמוכנים לשלם

את המחיר הנ"ל, ואני ביחס לאחרים קטונתי מלקרוא ביהירות לכולם טיפשים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
פה נפלת ובגדול, הקסארה בין המכוניות האמינות גם בין היפניות להם מכור עם ישראל.

מה עישנת? אני רוצה גם !

:)

לומר שסיטרואן לא מצדיקה את המוניטין המפוקפק זה דבר אחד, לפספס את האמת בקילומטרים זה כבר סיפור אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפעמים אני חושב, מה היו עושים אוהדי העם הצרפתי בלי קורולה 2003? ונראה לי שיצרו אותה במיוחד בשבילם! :lol:

פורסם

המחירון גבוה כי הביקוש לאוטו גבוה.

הייתה לנו אחת כזו במשפחה במשך 5 שנים, יד ראשונה.

לא עשתה צרות כלל, לקראת המכירה המדחס עשה קולות של התפגרות והיה צריך להחליף בולמי זעזועים, לא משהו שהוא לא בגדר הנורמה לרכב בן 5 עם 100 אלף ק"מ.

הרכב צפוף מאחורה בצורה נוראית, המושבים הם דיקט והרכב עצמו מכוער ומשעמם.

הוא גם מאוד מהיר.

להגיד לך שהוא שווה 40K? שווה למי שמוכן לשלם.

במחיר כזה אפשר להביא קאיה סראטו שנת 2006, שצעירה ממנה ב-6 שנים שלמות ונראית טוב יותר (עניין של טעם).

לגבי הקסארה - לא הייתי מחליף את הקסארה 98 שלי בטויוטה קורולה 00 גם אם היו מוכנים לשלם לי את ההפרש במחירון לטובת הקורולה ושמים אותו במזומן על השולחן.

פורסם
לאשתי קורולה גיר רגיל 2003.

120 אלף ק"מ.

מעבר לטיפולים שוטפים (טיפול חד שנתי שלא עולה על 500 שקל,עם ברקסים זה סביב ה 1000) במוסך טויוטה .

לרכב מעולם לא הייתה שום תקלה,כלום,נאדה.הרכב נוסע כמו חדש,לעולם לא חסר שום נוזל,הבפנים שלו הכל שלם כמו ביום שיצא מהמפעל,הכל יושב כמו שצריך בלי קרקושים ובלי כלום,כמו יציקה,הכל במקום והכל שלם והכל עדיין מקורי!

אין כמו טויוטה.

אם כך אז הכל בסדר, היא שווה את הכסף.

פורסם
מה עישנת? אני רוצה גם !

:)

לומר שסיטרואן לא מצדיקה את המוניטין המפוקפק זה דבר אחד, לפספס את האמת בקילומטרים זה כבר סיפור אחר.

עשה לי טובה , הרי אין לך מושג על מה אתה מדבר , מעולם לא הייתה לך קסארה ואתה סה"כ ממשיך למחזר את הדעות הקדומות שלך בכל פעם מחדש.

לא צילמת היום איזה רנו או סיטרואן תקועות בצד הדרך ?

הרי בזה אתה מתמחה, ועל סמך זה אתה מסיק את מסקנותך המבוססות על ידע מעמיק וסקרי שוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
גדול.....2.

לא יאומן.

טויוטה קורולה = המכונית הנמכרת ביותר מאז ומעולם.

וואו, איך אמרה לי המורה שלי בכיתה א , אם כולם קופצים מהגג גם אתה תקפוץ ?

ד"א, אין קשר בין הקורולה הראשונה אי שם בשנות ה 70 לקורולה הנוכחית מלבד השם.

על פי אמת המידה של קשר ישיר בין הרכב המקורי לזה שירד אחרון מפס היצור, החיפושית המקורית היא הרכב הנמכר ביותר.

פורסם
לפעמים אני חושב, מה היו עושים אוהדי העם הצרפתי בלי קורולה 2003? ונראה לי שיצרו אותה במיוחד בשבילם! :lol:

ומה הייתם אתם עושים ללא ה AL4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...