Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, יש לי בעייה קטנה באוטו שהיא קצת חמורה.

האוטו מסרב לאותת :roll:

לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שמתג אותות המצוקה מקצר/מנתק את האיתותים. כאשר אני לוחץ עליו מעט האיתות עובד.

בגלל חאפריותי וחסר הזמן (והמשאבים) לקנות מתג חדש החלטתי לעקוף אותו.

אבל יש לו 4 חיבורים :? מה אני צריך לקצר לאיפה?

תודה :!:

:D

פורסם
טוב, יש לי בעייה קטנה באוטו שהיא קצת חמורה.

האוטו מסרב לאותת :roll:

לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שמתג אותות המצוקה מקצר/מנתק את האיתותים. כאשר אני לוחץ עליו מעט האיתות עובד.

בגלל חאפריותי וחסר הזמן (והמשאבים) לקנות מתג חדש החלטתי לעקוף אותו.

אבל יש לו 4 חיבורים :? מה אני צריך לקצר לאיפה?

תודה :!:

:D

חוסר משאבים עוד אפשר להבין כאשר מדובר בתקלה שאינה בטיחותית מהמדרגה הראשונה ושאינה דורשת טיפול מיידי, אבל כשמדובר במתג עלוב שעולה עשרות שקלים - אני לא רואה שום סיבה להתעסק עם מעקפים !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוקי,

הקטע שממש אין לי זמן ללכת לפירוקיות בשבועיים הקרובים. רק מחר במקרה יש לי איזו שעה בחדרה. מישהוא יכול אולי לומר לי איפה ניתן להשיג שם את החלק?

כפי שהבנתם......זה די חשוב למחר.

ד"א, אני כן מאותת, אבל בשביל זה אני צריך להשעין את האצבע קבוע על המתג :roll:

ועוד משהוא, מעל איזה מחיר בערך אני צריך לחשוד שמ*יינים אותי? כמה זה אמור לעלות??

תודה

פורסם
אוקי,

הקטע שממש אין לי זמן ללכת לפירוקיות בשבועיים הקרובים. רק מחר במקרה יש לי איזו שעה בחדרה. מישהוא יכול אולי לומר לי איפה ניתן להשיג שם את החלק?

ועוד משהוא, מעל איזה מחיר בערך אני צריך לחשוד שמ*יינים אותי? כמה זה אמור לעלות??

תודה

פירוקיה ?!?! :roll:

ראבק, חלק שעולה עשרות שקלים (חדש !!!) ואתה בכלל מתאמץ ללכת לפירוקיה בשביל לחסוך כמה שקלים ?

החלק עולה (כמדומני) 50-70 שח....

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אוקי,

תודה

פירוקיה ?!?! :roll:

ראבק, חלק שעולה עשרות שקלים (חדש !!!) ואתה בכלל מתאמץ ללכת לפירוקיה בשביל לחסוך כמה שקלים ?

החלק עולה (כמדומני) 50-70 שח....

איציק

מה?? זה כל הסיפור?

הייתי בטוח שזה עולה הרבה יותר.....................

טוב, אז אני מניח שיש במוסך המרכזי של פיג'ו?

ננסה מחר....

פורסם

מתעלק על הת'רד:

לאחר שאני מתניע את האוטו האיתות של המצוקה מהבהב לי אוטומטית וכדי להפסיק את זה אני לוחץ על הכפתור שסוגר\פותח את האוטו של האזעקה.

האם זה נורמלי?

תודה,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מתעלק על הת'רד:

לאחר שאני מתניע את האוטו האיתות של המצוקה מהבהב לי אוטומטית וכדי להפסיק את זה אני לוחץ על הכפתור שסוגר\פותח את האוטו של האזעקה.

האם זה נורמלי?

תודה,

מאור.

נורמלי זה בטח לא. אני לא מכיר רכב שבספר יצרן שלו כתוב "התרווח בכסא הנהג, כוון את המושב, חגור חגורת בטיחות, סובב את המפתח להנעת האוטו. כעת לחץ על כפתור הפתיחה/נעילה בשלט על מנת לכבות את האיתות. סע לשלום!"

להערכתי מדובר בבעיה במנגנון האזעקה, שיכול להיות שהיא נגרמת בגלל נפילת המתח האופיינית לרגע ההתנעה. מכיוון שכל אזעקה בנויה אחרת, אני לא יכול לתת פתרון. רצוי לגשת למי שהתקין את האזעקה.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...