Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2007 VS ב.מ.וו 750 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קטן שגרם לי לחייך לעצמי כמו ילד מפגר במשך חצי שעה ....

תאריך : היום .

שעה : 10:00 (בבוקר) .

אני , בקורולה של העבודה , ממהר בטירוף על 150 קמ''ש +- בנתיב השמאלי , לפני ב.מ.וו 750 לבנה יפיפייה ולפניה עוד רכב כולשהו. למרות שאני ממש ממהר אני מאוד נהנה להתבונן ברכב המדהים הזה, בינתיים הרכב שלפניי ה 750 סיים את העקיפה וחזר למסלול הימני, לא עוברות כמה שניות וגם אנחנו משלימים את העקיפה אך הב.מ.וו מחליטה להשתהות על השמאלי , אני מצידי נצמד טיפה ומהבהב לו באורות גבוהים.

תוך פחות מחצי שנייה אני רואה איתות ימינה וגלישה מסודרת ומתונה , חזרה לנתיב הימני .

אני מצידי מדביק את הדוושה לריצפה ,ומתחיל בעקיפה , וברור שאני לא יכול לוותר על מבט בוחן מהצד של הרכב היפה הזה , במקביל אני גם רואה את הנהג של הרכב , בחור מבוגר כבן 50 מסתכל עליי וזורק לעברי חיוך מאופק .

אני משלים את העקיפה , מאותת וחוזר לימין , ושוב זורק מבט למראה שמגלה לי את ה 750 במרחק של כ 40 מטר ממני , והיות ואני בלחץ מטורף, הדוושה עדיין בריצפה ואני על כ 170 קמ''ש !!

לא עוברות 3 שניות(מאז המבט במראה) ופתאום ''עוד'' 750 צצה לה משום מקום ועוקפת אותי במהירות שגרמה לי לבדוק שוב האם אני באמת על 170 קמ''ש או רק על 70 ,אני זורק מבט נוסף במראה ומגלה שה ב.מ.וו עם הבחור הנחמד כבר לא שם.....

אני חושב שלקחו לי כמה שניות על מנת לעכל את העובדה שהיה מדובר על אותו רכב.

עד עכשיו הייתי בטוח שהקורולה נוסעת לא רע בכלל, ויחסית סוחבת מצויין , אבל אחריי מפגן כוח שכזה אני חושב שמצאתי לעצמי שאיפה חדשה.....:lol:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בזבזת לי 3 דקות מהחיים:shock:

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

נו אז באמת חשבתה שהקורולה תעקוף את ה 750 באמת?

בזמן העקיפה היתה על 170 ועם הדוושה על הרצפה, אבל בנתיים הוא נוסע להנאתו בנתיב הימני על 160+- וכמעט לא נוגע בדוושה.

לא ידעתה את זה?

אני מבקש בפעם הבאה שאתה נוסע אחרי רכב מהרמה הזואת לא נעים בכלל שתהבהב לו באורות כדי שיעבור לימני אני ממליץ לך לנסוע אחריו בשקט כי בעוד כמה שניות אתה לא תראה אותו כבר.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

איזה קטע, היום בדיוק אני נוסע ב-750 החדשה שלי, משייט בסבבה על איזה 150 קמ"ש, הרגל מלטפת את הדוושה, המושבים עושים לי מסאז' בגב והמערכת של הרמן-קארדון עושה לי מסאז' באוזניים. בדיוק עקפתי מישהו ואז אני קולט איזו קוריאנית, או משהו זבלי אחר מהבהב לי מאחורה, החוצפן. זזתי ימינה לראות מי הטמבל שמעז להפריע למישהו חשוב כמוני, ואני קולט איזה ילד זב חוטם מחייך אלי כאילו שהוא בדיוק עשה איזה מיליון דולר או שניים. אז אחרי שהוא עקף, דפקתי איזה חצי דוושה ועקפתי אותו על 230, שידע מי הבוס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מקרה דומה שקרה לי.

כביש 6 - 12 בלילה.

אני די בודד על הכביש, רוצה כבר להגיע לבית.

נוסע על קצת יותר ממה שפותח השרשור כתב.

במראה אני רואה רכב שמנסה כבר דקות ארוכות להגיע אלי.

כשהוא מגיע - אני קולט שזו קורולה.(הכיעור שלה יחודי בנוף שלנו)

הוא מהבהב בטירוף ואני זז לימני.

מחכה דקה

מחכה שתיים

מחכה שלוש

מסתכל שוב במראה ולהפתעתי מגלה שהוא שוב מאחור.

יא חביבי - חצי שעה אתה מתקרב בזחילה כדי לעשות דאווינים - לפחות אל תעשה את זה בקורולה:lol:

פורסם

לא חשבתי לרגע שהקורולה חזקה יותר !!!

מה שכן כמו שאמרתי לא נסעתי לאט , נסעתי מאוד מאוד מהר ולכן נורא הופתעתי כאשר עקפו אותי כאילו אני זוחל על 60 קמ''ש , ועוד על ידי 750 שהוא גדול מאוד , רחב מאוד , וכבד מאוד ובבסיסו אני מאמין נבנה לשמש כרכב מנהלים-פרימיום .

לצורך העיניין לא הייתי מתרשם אם במקום ה 750 זאת הייתה פורש אשר מיועדת לדברים כאלו , אני פשוט נורא הופתעתי לראות רכב גדול ,מרווח וכבד נוסע כאילו הוא רכב דו מושבי ,במשקל נוצה ,עם מנוע מפלצתי מקדימה !

פורסם

מקרה דומה שקרה לי, אני נוסע בפאביה ספייס החדשה טורבו דיזל 1400 3 צלינדר שנסעה ממש טוב, נוסע לי עם אוטו מלא ורואה ב.מ.וו 640 או 645 לא זוכר בידיוק בערך לפני שנה, אני בנתיב השמאלי ורואה שמשהו יפה מתקרב במהירות מרחוק אז זזתי לימין והיה יום שבת כביש ריק וגם נתתי גז כשהוא מתקרב אלי ואנחנו משווים מהירות הוא מחייך אליך והבחור שיש ליד אמר שניה, מגיעים לרמזור אשדוד פתאום הם מתחלפים ואז ראיתי מה זה, יותר נכון לא להרבה זמן רק ראיתי את האוטו עמד במקום איתי ופתאום ממש קפץ לאופק.

כנראה שהנהג הראשון פחד כי נסענו שתינו איזה 190 כמובן עם זהירות מירבית , הכביש ריק והוא נסע כמוני

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שיעשע אותי נורא הסיפור שלך

היה לי מקרה דומה שרק הוצאתי רישיון. רק עם 728 שנתנה בראש למאזדה לאנטיכס שלי:lol:

אגב, אין אכיפה בכביש 6?

תמיר.

פורסם

בדיוק היום אני ואיזה אינפיניטי קבריולט (אני מקווה שאני לא טועה) שחורה, עשינו קצת קרבות אגו על 431.

רוב הזמן הוא היה מאחוריי במשהו כמו 50 מטר בזמן ששנינו מזגזגים בין הנתיבים.

על מהירות שמתחילה בספרה 2 ועוד כמה מספרים פחות חשובים,

אני פתאום קולט ששלושת הנתיבים מלפנים חסומים!

ישר הורדתי את הרגל מהגז בשביל למנוע סכנה מהרכבים האחרים, כשהייתי בטוח שהוא גם יוריד מהירות

אני פתאום קולט את הדפקט נותן בגז, ועוקף את שלושת הנתיבים מהשול השמאלי!

מיותר לציין שהפסקתי את העניין וירדתי ל100 לפני שהיה קורה אסון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לא יוכלתי לערוך רציתי להוסיף שהרכב היה מלא בציוד כבד עד 0 מקום+5 איש ונסעה ממש יפה יחסית למנוע קטן שכזה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...