Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מכרנו את האוטו הישן והטוב (מיצובישי סופר לנסר 94)- ואנחנו לפני קניית רכב

התקציב עומד על 80-90 אלף שקל

בהתחלנו חשבנו על טויוטה קורולה 2008 או מזדה 3 2008 שתיהן נכנסו בתקציב בדגמים הפשוטים שלהם.

היום אבא שלי היה בסוכנות של שרבולט והציעו לו את האוואו החדשה מיבואן 5 דלתות lt ב90 אלף- מה דעתכם על הרכב לעומת רכבים אחרים בתקציב? חדשים ומשומשים, אולי יש לכם הצעות אחרות לגמרי- (זה לסטונדט, בטיחות, אמינות וצריכת דלק חשיבות ראשונה- הגודל לא משנה :-) )

תודה מראש

פורסם

אם חייך חשובים לך תברח מהאוואו כמו מאש, נכנסתי פעם האחת כזאת בחנייה במהירות 10 קמ"ש ומטה וכל הפגוש האחורי שלה התפרק, לאחר מכן ירדתי מהרכב והרגשתי את הפח, הוא היה דק כמו נייר

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

לדעתי ממולץ לך להתמקד בקטגוריית המיני. פיאט פנדה, פיז'ו 107, סוזוקי אלטו או מובילת הסגמנט לפי עיתונות הרכב היונדאי I10. אם תוכל למתוח את התקציב תוכל להינות מהפיאט 500 היפיפייה.

ממולץ שתציג את כל דרישותיך מהרכב כמו למשל מה המרחק שאתה מכסה בשנה? מי נוסע ונוהג ברכב חוץ ממך? האם אתה מבצע בעיקר נסיעות עירוניות? או בינעירוניות? אתה גר באיזור הררי או במישור?

בכל מקרה כדאי לדעתי להתמקד בקטגוריית המיני, לגשת לאולמות התצוגה, להתרשם ולבצע נסיעת מבחן אם היה קליק.

השברולט אוויאו היא מכונית וותיקה שעומדת בפני החלפה. רכב מאוד בינוני מכל הבחינות, המתחרות שלו עדיפות בהרבה. ואכן רמת הבטיחות שלו ממש ירודה.

בהצלחה!

פורסם

הדייהו אוואו לא מומלצת בכלל! למרות שהיא "מהניילונים".

ממליץ על הונדה סיוויק מודל 2006 או אפילו 2007 מהצורה החדשה, עונה על כל הדרישות שלך בצורה מצויינת אם לא הטובה ביותר!

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

ווידוי קטן על השברולט

כשהשתחררתי מהצבא התחלתי לעבוד במגרש מסירה של חברת UMI ושם שמעתי סיפור שאחרי התקנה של שלט נוחות

הגיע מישהוא לבדוק שהרכב עובד כראוי וכל המערכות בסדר לפני ששולחים אותו לתחנה הבאה

אחרי שהבוחן נעל את הרכב פרצה שריפה והרכב נישרף כליל

אחרי שבוע גילו שאחד מהצינורות דלק לא מתאים לתנאים החמים של ארצנו הקטנה

ולכן מאז כל אוואו שהגיע ארצה ישר החליפו לה את הצינור

עוד דבר קטן: כשהיינו יושבים להפסקת סיגריה היו עוברות מולנו שיירות של 4 עד 8 רכבים ואם זאת הייתה שיירה של אוואו

כל רכב רביעי בממוצע המנוע שלו היה עושה רעשים של דפיקות

אז ככה שאני לא הייתי ממליץ על שברולט אוואו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה על התגובות

אם ככה אני באמת מוריד את האוואו מהפרק- לא שווה את הקריעה של הניילונים...

בהמשך להצעה של mike808 - אני מוסיף כמה פרמטרים שיכולים למקד את העוזרים-

אני אכסה בערך בערך 15 אלף קילומטר בשנה, נהג יחיד בינתיים (בן 23 לא מחפש אוטו ספורט), רוב הנסיעה תהיה בין עירונית למרות שלאיילונים אי אפשר לקרוא בינעירוני עם הפקקים שיש בהם.

ובנוסף כמו שציינתי בהתחלה בטיחות, אמינות וצריכת דלק הם הפרמטרים הכי חשובים אצלי

• תוכן חדש...