Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום דיברתי בטלפון עם החברת ביטוח שמבטחת לי את הרכב , עכשיו אמרתי לבחור בטלפון שאין לי חשבונית על המערכת , אז הוא אמר לי שצריך הערכה של המערכת מבעל העסק שקניתי ממנו אותה . מה הכוונה ?

תהליכי שיפוצים

פורסם

אתה הולך לבעל העסק שקניתה ממנו {או כול בעל עסק שמוכר מערכות ואתה מיודד עימו}

עושה רשימה של כול החלקים במערכת שלך

ומציין מה המחיר שלהם {עדיף לרשום מחיר יקר} ומבקש ממנו לתת לך חותמת עסק על ההצהרה הנ"ל

תשלום הביטוח הוא בדרך כלל בין 10-14 אחוז משווי הביטוח המקסימאלי

למשל אם המערכת שלך עולה סה"כ 8000 שח

לרוב הביטוח מאפשר לך לבטח מקסימום עד 5000 שח ולא מעבר {אתה גם צריך לשאול מה סכום הביטוח המקסימאלי

ומה ההשתתפות עצמית אם יש במקרה גניבה} הביטוח מאפשר לך לבטח חלקים מהמערכת עד הסכום המקסימאלי

מתוך החלקים שיש לך בחר את החלקים הגניבים ביותר: HU סאב 6X9.

פורסם

אה זהו אז אבא שלי צדק , יופי טוב לשמוע ! החברה מבטחת אותי לסכום של 5000 שקלים בתוספת של 8 אחוז (מה5000) לשנה , אני לא מאמין שאני אצליח לבטח הכל אבל שווה לי לבטח את הרדיודיסק המגבר של הרוקפורד והסאב עם התיבה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

שים לב לדבר נוסף ישנם חברות ביטוח שלא מפצות אותך כספית אלא

קודם כול בודקות במקרה של גניבה עלות המוצר בשוק והאם הם יכולות לרכוש אותו במחיר נמוך מעלות הביטוח

למשל אם הצהרתה שמגבר הרוקפורד שלך עולה 2000 שח והם מצאו אותו בשוק ב 1300 שח

הם לא ישלמו לך 2000 כמו שהצהרתה על עלות המגבר אלא ירכשו עבורך מגבר רוקפורד חדש

אתה צריך לברר את העיניין הזה עם חברת הביטוח ולידרוש החזר כספי בלבד.

פורסם

ככה או ככה זה טוב. אני מבוטח ברונביט, חברה שעובדת דרך מגדל, והסוכן אמר שהם לא מבטחים שום מערכת, רק את המערכת המקורית של הרכב.

מה זה הביזיון הזה?

פורסם

רוב הסיכויים שחברות כאה ידרשו פרימיה גבוהה פי כמה , אתם מכירים מישהו בפורום שיכול לעשות לי הערכה בתמורה לתשלום סימלי?

תהליכי שיפוצים

• תוכן חדש...