Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדלים שיהיו מורגשים בין W3 לשני CVRים

Milk-Inc
שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני שוקל להחליף את ה-W3 שלי, מול שני קיקרים CVR בתיבה פתוחה.

אזה הבדלים יהיו מורגשים? (פחות דיוק בקיקרים מאשר ב-W3 (?)/ יותר עוצמה לטובת הקיקרים(?) וכו' וכו')

כמו כן, מה ההתנגדות של שני קיקרים כאלה בשירשור? 2OHM?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיותר מבחינת מה?

אתה מתכוון שזה עדיף ל-?SPL

בנוסף, אם אני מחליף לשני קיקרים כאלה, אני צריך לשדרג מצבר/אלטרנטור?

בעקבות ההודעה הבאה:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קצת מבולבל.

סה"כ אין לי העדפה מסויימת לסגנון כזה או אחר (SQ/SPL)

אבל כשאני רואה משפט כגון "לא מדוייקים בכלל"

זה גורם לי לתהות אם אני אוהב את התוצאה הסופית.

מה שכן, אני דיי נעול על סטאפ שיכלול שני סאבים (עם תקציב של 1000~)

ולא ידוע לי על אפשרויות אחרות יותר טובות.

לצערי, אני מהצפון ולא ידוע לי על מקום עם מגוון של סאבים שאני אוכל לשמוע (אתם מוזמנים להמליץ :) )

ובנוסף, לא יצא לי לשמוע הרבה סאבים בחיי.

אני זוכר ששמעתי סאב של חברת SPL לפני המון זמן, וממש ממש התלהבתי ממנו (זה היה כשלא היה לי נסיון בכלל, אז אני לא יודע עד כמה ההתלהבות הזו רלוונטית להיום)

בעקבות ההודעה הבאה:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שלא תביא עוד W3 אם כבר אהבת אותו?

המלצה - תנסה זוג אססין במקום זוג CVR - הרבה הרבה יותר טוב שלא לדבר על עוצמה שתפיק משניים כאלו.

היה רצוי זוג ארסנלים אבל אני לא בטוח שמערכת החשמל ברכב שלך תתמודד עם זה כמו שצריך אם היא סטנדרטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי אין לי תקציב בשביל זה.

העניין הוא שאני רוצה למכור אותו, ולהוסיף עוד קצת בשביל זוג סאבים.

לגבי האססין - אני בטוח שהוא יהיה הרבה יותר טוב, אבל 1350 ש"ח לסאב (אחד) לא ממש רלוונטי לצערי.

לדעתי שני קיקרים זו האפשרות היחידה, לא? (במגבלת התקציב)

אולי בתיבה אטומה אני אצליח "לרסן" מעט את החוסר דיוק שלהם?

בעקבות ההודעה הבאה:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה דעתך על עוד אפשרות - להשאר עם הW3 ולהמשיך לחסוך???

מוזר שבתרבות הישראלית כמו בנהיגה - לאנשים קשה ללחוץ על דוושת הבלם לפעמים בכדי לעשות מעשים מדהימים כגון:

להשתלב בנתיב לפני מכונית ולא אחרי מכונית.

לתת למכונית להשתלב לנתיב לפניך באדיבות.

סתם כדי לנהוג קצת יותר רגוע.

כי יש עוד דוושה משמאל לדוושת הגז.

למה אתה חייב עכשיו - להחליף סאב אחד טוב בשני סאבוופרים מחו@$%ם???

חשבת על זה?

תוריד את הרגל מהגז... סע לאט!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2 p3. ב1000שח אני בטוח שתמצא בפורום מכירה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או שאתה יכול לעשות גם את זה + 1

אבל עדיין - אל תרד באיכות של הסאב בשביל להכפיל את העוצמה - מה שאתה תעשה זה שאתה גם תכפיל את הירידה באיכות.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה דעתך על עוד אפשרות - להשאר עם הW3 ולהמשיך לחסוך???

מוזר שבתרבות הישראלית כמו בנהיגה - לאנשים קשה ללחוץ על דוושת הבלם לפעמים בכדי לעשות מעשים מדהימים כגון:

להשתלב בנתיב לפני מכונית ולא אחרי מכונית.

לתת למכונית להשתלב לנתיב לפניך באדיבות.

סתם כדי לנהוג קצת יותר רגוע.

כי יש עוד דוושה משמאל לדוושת הגז.

למה אתה חייב עכשיו - להחליף סאב אחד טוב בשני סאבוופרים מחו@$%ם???

חשבת על זה?

תוריד את הרגל מהגז... סע לאט!

אל תמהר להסיק מסקנות ידידי.

דבר ראשון - אם אני לא אמכור את הסאב, לא יהיה לי כסף מיותר להשקיע בסאב נוסף בעתיד (כן, גם ב"תרבות הישראלית" יש דבר שנקרא סדר עדיפויות)

ואני רוצה להחליף את ה-W3 כי העוצמה כבר לא מספקת אותי.

דבר שני - רשמתי כבר שאני לא מעדיף סגנון אחד על פני אחר (לצורך הענייןן: SQ/SPL)

אני פשוט לא יודע להבין מה המשמעות של "הם לא מדוייקים בכלל" ועד כמה זה תקף לגבי השמיעה שלי, לכן רציתי תגובות נוספות לגבי זה.

נניח והדיוק (או החוסר דיוק) של הקיקרים לא יהיה קריטי בשבילי, ואני אהיה מרוצה - איך אתה קובע בצורה כה ברורה וחד משמעית שאני אתאכזב מהתוצאה של סטאפ כזה?

דבר שלישי - אם יש סאב (יחיד) בסביבות ה-1000 שהרבה יותר חזק מה-W3, ולא נופל ממנו מבחינת האיכות: גם זה יכול להתקבל על הדעת.

תודה רבה לכולם.

בעקבות ההודעה הבאה:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש כיף לעזור לך. :| אבל בקטנה..

יש פה באתר מישהו שמוכר רוקפורד 10" - 1000 RMS בתקציב שלך.

יש איזה 15" מעניין באתר יד 2.

תעשה חיים

...CASKA for life

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מיהרתי להסיק מסקנות - אתה זה שפתח את הת'רד ברצון להחליף סאב אחד טוב לשני סאבים שהם סבירים בקושי... הבנת הנקרא.

אלוהים נתן לך שתי עיניים, שתי אזניים ופה אחד - בשביל שתקרא ותקשיב פעמיים לפני שאתה מדבר פעם אחת.

להחליף לסאב אחד אבל הרבה יותר טוב זו האופציה השפויה והנכונה יותר במקרה הזה, אני רוצה לראות אותך נכנס לרכב של עתיד וחוטף את הכאוס של AA (הסאב שלו) כשהוא יושב על מגבר מונבלוק של סאן דאון ומערכת חשמל שמונעת ע"י אלטרנטור 150 אמפר - ולא אומר "איי זה כואב"

אולי כדאי שבמקום להעלב תגיע למפגש הקרוב ונלחץ ידיים על איזו בירה?

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...