Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שיש חוק על תאוצה מירבית !

לא ידעתם?

אתמול בלילה אני ברוקח, פונה שמאלה בנמיר לתוך תל-אביב, מתחת לגשר, נוסע לאסוף את חברה שלי. בהחלטה ספונטנית אני מחליט לחתוך קודם הביתה, להשאיר את הקניות מהסופר במקרר. אמנם אני במסלול השמאלי וצריך ימינה לבבלי, אבל אני ראשון ברמזור. אין בעיה. איך שמתחלף לירוק, האלפא נותנת לי את היתרון הדרוש כדי לעבור ימינה בבטחה, לירידה שמתחת לגשר, הרבה לפני הנהגים האחרים.

איך שאני מתקרב לפניה ימינה, לפני מזדחלת פונטו לבנה, כנראה לא יודעת אם לפנות ימינה או להמשיך ישר. אני נותן ברקס, ומזדחל אחריה, מתאפק לא לעקוף (כי זה מסוכן, היא יכולה פתאום לקבל החלטה ולהאיץ בלי לראות אותי... נראתה לי סוג כזה של נהגים)

פונה ימינה סופסוף ואז:

- וויאו וויאו !!! -

- אורות כחולים -

- אלפא תעמוד בצד -

?***What the f אני חושב לעצמי, ונעצר כמו ילד טוב אחרי הסיבוב. אני תוהה, מה לעזאזל הם רוצים, ומי נמצא בניידת - האם ישנו שם אליאס :twisted: או אולי דוד טוב :D שרוצה להזהיר אותי מהכבישים החלקים?

העלילה מסתבכת, כשמהניידת יוצאים שניים, good cop-bad cop קלאסיים... אחד מהם נראה בדיוק כמוני - לבנבן-ורדרד, ממושקף, עם זקנקן דקיק (וחביב כמובן)... אך השני - אבוי - אליאס אוריגינל, ופרצופו נראה זועם על שהכרחתי אותו לצאת בקור מהמאזדה החמימה!

הקיצור, מספר good cop, האצתי מהר מדי ביציאה מהרמזור. ואחרי זה, התקרבתי מדי לפונטו הלבנה. אני מביט בו בתדהמה. מיד אני מבין שהטקטיקה העדיפה היא לדבר אל ליבו של good cop, שבוודאי מזהה את הקרבה הנפשית בינינו... "אתה צודק" אני אומר, "צריך להזהר, הכבישים חלקים, המכונית הזאת -" אני אומר בקול צדקני ומאשים, מקווה שאלפא תסלח לי על החטא - "היא מאיצה חזק מדי..."

אליאס אוריגינל, כל אותו הזמן, מסתובב סביב המכונית, בודק את הצמיגים (לזהות סימני רייסים ו"גלגלים" ?)...

הקיצור, הם לוקחים את הניירות וחוזרים אל הניידת שלהם לבדוק מה טיבו של הפושע המסוכן שהתגלגל לידיהם... איזה מתח... הגיליון שלי די נקי, כבר שנים שלא תפסו אותי אפילו על מהירות...

מה יהיה גזר הדין? :?

המשך יבוא!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין בשוק שעצרו אותך על דבר כזה....

מזכיר לי מקרה לפני שנים....בדיוק אותו הדבר זה לא יאמן...לא פלא שצריכים 2 שוטרים.

אחד שמדבר ואחד שכותב....

בכל אופן לי היה מקרה של "גלגלים" בכביש רטוב....

מאחורי ניידת....צ'קלקות אור כחול נותנים לי הוראה לעצור בצד אחרי הרמזור(היה בעיר)

אני עוצר...2 שוטרים יוצאים ואומרים לי "למה עשית גלגלים"?

ואני בתור נהג חדש צעיר...לא נשאר חייב (פיוז קצר לאנשים טיפשים)

ואמר להם "מה העניין, כביש חלק יורד גשם אז האוטו מפרפר"

והם ממשיכים בשלהם-"אנחנו חושבים שהשתוללת"

ואני בשלי לא מוכן לקבל אץ הגזירה...ממשיך להתווכח עד שהם נשברו ...נכנסו לניידת

וחיפשו בספר המצ'וקמק שלהם איזה משהו שיתן להם יתרון על מנת להלביש לי איזה דו"ח

עסיסי...לבסוף זה נגמר בדו"ח על כך ששלט הנהג חדש לא היה דבוק לשימשה

אלא מונח על הדש האחורי צמוד לחלון...נו שיהיה 70 שקל לא שיחקו לי עניין...

וגם נקודות לא קיבלתי וזה הכי חשוב.הרי שוטר שעוצר אותך חייב להרויח את לחמו לא?! :twisted:

אם יתנו לך דו"ח אני אהיה בהלם קשה :p

:evil:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אני חייב להבין, יש חוק למהירות האצה?

כאילו לפי זה אימפרזה לא חוקית בארץ כי היא מאיצה מהר מידי לא?

ומה זה נצמדת יותר מידי? למה השוטר ישב איתך ברכב וספר לך כמה מטרים אתה מהרכב שלפניך?

נראה לי הם סתם רצו למלא תופס כי היה להם משעמם.

tAoS FoReVeR

פורסם

taos - הצמדות לרכב המכונה בעברית נכונה "אי שמירת מרחק" הוא דבר שניתן למדידה גם מרכב אחר ע"י ספירת שניות. יתר על כן, ב-45 קמ"ש רכב עומר מרחק של כ-6 מטר בכל שניה. החוק מחייב שמירת מרחק של לפחות שניה, ועל כן אם אתה שומר מרחק של כחצי מכונית, אין צל של ספק ש-6 מטר - אין שם !!

אז נכון, שהדברים הללו מבוססים על הערכות הניתנות לערעור בבית-משפט (בעיקר ע"י עו"ד טוב), אבל אל לך לשכוח שהשופטים בבתי-המשפט עושים לתביעה את העבודה ועומדים לצד המשטרה. אתה - לך תוכיח שאין לך אחות !!

בעניין ההאצה מהמקום,

זה כבר נראה לי נושא מורכב יותר, שכן ישנן מכוניות חזקות בעלות שפע אחיזה, המסוגלות לירות עצמן מהמום ללא ללא פירפורים וצילצולים (אימפרזה GT) ולעומתן ישנן מכוניות חלושות חסרות אחיזה שיפרפרו עד מחר רק מפאת מחסור באחיזה (פיאט אונו 45).

העניין העיקרי כאן הוא חוסר היכולת לכמת (על משקל - כמות) את ההאצה לתוך הגדרה שתהיה מנוגדת לחוק. העובדה שהכביש רטוב רק מחזקת את ההגנה במקרה הזה ועדות של שוטר יכולה ליפול בבית-משפט ממש בקלות.

דני G.

פורסם

בצומת האמור חתכת שלשה נתיבים בתוך הצומת, ומה אם אופנוע היה מגיע במהירות ובנתיב שלו- הוא היה מתנגש בך !

פורסם
בצומת האמור חתכת שלשה נתיבים בתוך הצומת, ומה אם אופנוע היה מגיע במהירות ובנתיב שלו- הוא היה מתנגש בך !

א. בוודאי שהסתכלתי במראה, וראיתי את מי אני עוקף, זה מיותר לציין

ב. סתם דרך אגב, אופנוען שיבוא במהירות בין הנתיבים בצומת הזה, כשכל הנתיבים מלאים, הוא מתאבד ממילא... אנשים בארץ הרי לא יודעים איך לפנות, הרוב לוקחים את הסיבוב רחב מדי או צר מדי. לפני שנים התנגש בי מאחור, באותו צומת בדיוק, נהג מיניבוס שהמשיך ישר מהנתיב המרכזי... ואני אז, כמו ילד טוב, לקחתי שמאלה מהנתיב הימני, כדי לא להצטרך לעקוף אף אחד...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

הקיצור, כעבור רגע ממושך של התייעצויות, יוצאים good cop ו- bad cop מהניידת.

good cop פונה אלי ואומר שהם החליטו להיות "חצי-אופטימיים", ולכן לא נתנו לי דוח אלא רק עדכנו את פרטי במחשב, כדי שב"פעם הבאה אני אקבל דוח".

:?

אני כמובן מודה להם על ההתחשבות (צריך לתת חיזוקים חיוביים) ונוסע לדרכי (ברקע אני שומע את אליאס אומר ללבנבן "ההוא עבר על קו לבן!" ... נו בטח, הרי איפה שעצרתם אותי אין מקום למכוניות לעבור אחרת... טוב נו, כבר בעיה של מישהו אחר)

אני תוהה עכשיו, מה זה אומר?

זה כמו "על תנאי"? בפעם הבאה שאני אעשה מה בדיוק? אין לי מושג :(

זה אמיתי, או סתם דרך להרתיע? ואם באמת יש עדכון כזה במחשב, כמה זמן הוא נשאר?

:?:

פורסם

אין דבר כזה לרשום במחשב בשביל הפעם הבאה.

הדבר הכי קרוב לזה שיש הוא, במידה ותקבל דו"ח, תוכל לבקש להמיר אותו לאזהרה על בסיס סיבות ותירוצים שונים (עבר נקי, ותק בנהיגה וכד') ואולי הם יסכימו לוותר.

מה שכן,

ישנם שוטרים שרושמים לעצמם את פרטיך על פתק קטן בכדי שבפעם הבאה שתקלו בך יזכירו לעצמם ולך גם את הפעם הקודמת.

בקיצור,

אתה יכול לישון בשקט.

פורסם

בקיצור,

אתה יכול לישון בשקט.

תודה לך דני !

אני הולך לישון.

:sleeping:

אופס! עוד לא. יש לי ישיבה בשלוש. 8)

פורסם

סתם עשו עליך דאווינים

אים חוק כזה ולא ניראה לי שיש להם מכשיר שיכול לימדוד פתיחות ולקבוע שזה לא חוקי

בד"כ הם סתם עוצרים אותך ועל סיבה מטומטת ולא הגיונית ואז מתחלים לחפש על מה לתת לך דו"ח

אני תמיד מסיים עם דו"ח על חגורה ופנסיי ערפל

אני כבר רגיל לזה (יש לי ב.מ.וו שחורה :? )

פורסם

תמיד ??

כלומר - אתה לא לומד ??

ומילא הפנסי ערפל (הם אורגינליים, לא? )

אבל לנהוג בלי חגורה ???

מי יודע, אולי יום אחד תלמד למה כדאי לשים חגורה ...

פורסם

תמיד ??

כלומר - אתה לא לומד ??

ומילא הפנסי ערפל (הם אורגינליים, לא? )

אבל לנהוג בלי חגורה ???

מי יודע, אולי יום אחד תלמד למה כדאי לשים חגורה ...

פנסים אורגינלים אבל אסור להדליק אותם אלא אם כן יש ערפל

בקשר לחגורה... תעשה לי טובה.

אני לא שם בנסיעות רגועות בתוך העיר.

פורסם

בקשר לחגורה... תעשה לי טובה.

אני לא שם בנסיעות רגועות בתוך העיר.

זה עניין שלך, אבל תמיד תחשוב שה"נסיעות רגועות" הן שלך, יש גם כאלה שלא יסעו רגוע כל כך, והם איתך על אותו הכביש (לצערי)

בקיצור יש דפוקים שם בחוץ... מה קשה לשים חגורה, קליק של שניה

יובל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...