Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת קודן ברכב עם מובילייזר[לאסר 92]

114508534
שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן וערב טוב

רציתי לברר האם ישנה אפשרות לחבר קודם במקום הלחצן של השלט של המובילייזר או שיש צורך להחליף את כל המערכת.

אשמח לקבל המלצה למתקין באיזור חיפה ועל הערכת מחיר.

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי בכמות הניתוקים שאתה דורש המחירים נעים בין 220 שקלים ל500, סכום יותר מדוייק וסופי תמצא אצל המתקינים, שים לב יש חברות זולות יותר שהקודניות שלהם בעייתיות אז אני ממליץ לך לשים קודנית של פוינטר,רב בריח או חברה מוכרת אחרת ואל תתפתה למחיר זול יותר של קודניות כי לפעמים הזול יקר.

דרך אגב אם זה למיצובישי שלך אז פשוט תעשה איזה ניתוק נסתר עם מתג הוא הרבה יותר יעיל מכל הקודניות, כמובן שתחשוב על רעיון כמה שיותר מקורי כך הסבירות שיגנבו לך את הרכב קטנה, קח בחשבון שאני בתור בעל מקצוע לוקח לי לא יותר משלוש דקות למצוא ניתוקים ברכבים ולגנבים שזו ההתמחות שלהם בטוח יש זמנים יותר קצרים משלי, מה גם שהם מכירים את כל המקומות הרגילים של הניתוקים לכן עדיף לך לחשוב על ניתוק נסתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מותקן אצלי כרגע מובילייזר והכפתור שלך נשבר, אז חשבתי שעל הדרך כבר במקום ללכת לחפש אצל מי אפשר להביא כפרות חדש אני אתקין קודן.

לא כל כך מנסים לגנוב את הרכב חוץ מאיזה כמה פעמים ליד העבודה שלדעתי היו ילדים שחיפשו ריגושים, תודה .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שאמרתי, לדעתי האישית (ויכול להיות שיהיה מי שיחלוק עליי) המצאת הקודניות הינה עוד דרך של חברות הביטוח לסחוט כספים, כל גנב בארץ לא מתייח לעובדה של הימצאות קודנית ברכב יש להם את הדרכים והכלים לעקוף והכל ושורה תחתונה אם גנב ירצה את הרכב שלך הקודנית היא בטח לא מה שיעצור אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא אני יסביר לכם כמה דברים

דבר ראשון אני מצדיק את ניסן כי מדובר ברכב ישן מאוד והפיתרון בשבילך זה ממסר כי הוא יותר אמין מהקודניות של היום כי אצלך אין ניתוק צף כגון אמבולייזר מקורי או מחשב שהם לא צורכים אמפר גבוע .

אצלך אפשר לעשות ניתוקים יחסית כבדים , כמו משאבת דלק , סטרטר , הצתה אז תקשבי לניסן הוא יודע על מה הוא מדבר .

גם ככה נחסוך לך להישאר בדרכים בגלל קודנית ,

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הגנב יצליח לגנוב לך את הרכב זה תלוי בכמה דברים:

1- סוג הרכב, יש רכבים שקל לגנוב אותם וקשה להתקין ולהסליק בהם מיגון.

2- המתקין, יש מתקינים שמנתקים את הניתוק הכי פשוט וקל לגישה וכך חוסכים זמן וכאב ראש.

3- סוג הניתוק, ניתוקים כגון: דלק, הצתה או סטרטר הם ניתוקים שקל לעקוף מהסיבה שלא צריך להגיע לניתוק עצמו. פשוט מזינים ישירות.

התקנת הקודן נועדה להקשות על הגנבים, יש לא מעט מיקרים שהגנב נאלץ להתעכב על הרכב ואז הוא פשוט מוותר עליו וניגש לרכב הבא.

באופן כללי אם תנתק מחשב כלשהו ברכב ותסליק את הניתוק כמו שצריך הרכב שלך יהיה מוגן.

לא לשכוח עובדה נוספת רכבים שהותקנו אצל היבואן יש ניתוקים קבועים במקום קבוע, אם הגנב יודע זאת אזי זה פשוט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...