Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס - נזילת מים לא ברורה

yoni0_b1
שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום יש לי דייהו לאנוס שנת 98 ידנית היום בבוקר באתי לנסוע פתאום ראיתי מים ירוקים מתחת לאוטו ומים על הפקק של המיכל ..

מה זה יכול להיות? והאים זה אטם ראש מנוע שנפרץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוני שלום רב !

בתשובה לשאלתך בפרטי, קבל את תגובתי הבאה:

עלייך להוסיף מים ירוקים לרדיאטור, ולמיכל העבוי, להתניע את את הרכב, ולבדוק את הדברים הבאים:

נזילת מים ממקום כעלשהו שניראית גם לעין בלתי מקצועית, ממקום נראה לעין.

אם לא מתגלה מקור הנזילה בעין, יש לבדוק באם נפלט עשן לבן , מצינור הפליטה, ואם ה המנוע מתחממם יתר על המידה, כאשר הוא עומד מונע במשל כעשרים דקוצת לפחות.

באם הרכב לא מתחמם יתר על המידה, ומאוור החשמלי נכנס לפעולה ובזמן , סע למוסך הקרוב, שיבצעו בדיקתלחץ ברדיאטור לאיתור נזילות שלא מתגלות בעין לא מקצועית(משאבת מים, רדיאטור, צנרת מים ממתכת או מגומי, רדיאטור חימום פנימי ועוד...).

בנוסף מומלץ לבצע בדיקת לחץ הפוך, במקרה ויתגלה שקומפרסיה חודרת למי הקירור, מה שגורם לאדוי מי הקירור בתא השריפה, או פליטת מי הקירור החוצה דרך מכסה הרדיאטור או מיכל העבוי.

בנוסף בדוק את צבע ומפלס שמן המנוע, במידה וצבע השמן לבן כמו טחינה, ומפלס השמן גבוה, גרור את הרכב למוסך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה צביקה .. אבא שלי אמר לי שהוא שם לב שהמאווריים לא עובדים.. יש מצב שיש לחץ במיכל ואז המים יוצאים החוצה מהפקק של המיכל? ועוד שאלה איך נקרא הפיוז של המאוררים יענתו זה כתוב לי באנגלית ואני לא ממש מתמצא בנאגלית..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...