Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במפגש האחרון החלטתי לקחת ברצינות את הרעיון של רכישת מערכת לרכב.

הרמקולים (אחרי שנאזין שוב לשלושת הזוגות) יהיו מורל הייבריד אוביישן, קלארוס או הרץ היי-אנרג'י.

לפי מה אני אמור לבחור מגבר לסט הנ"ל?

אין לי שום ידע בנושא ואני אפילו לא יודע איזה פרמטרים מעורבים בבחירה.

פורסם

רכיבים בלבד - 7000 ש"ח

מגבר, קומפוננט, סאב, מנחת.

לפי איך שנבהלתי מהעוצמות של סאבים מוגברים במפגש, כמה חבר'ה שם אמרו לי שאני בכלל לא צריך מגבר\מונובלוק לסאב.

פורסם

אם אתה לא מחפש סאבים בעוצמות חזקות מידי אז מגברים כמו TRU-TECHNOLOGY S-45 או אודיסון LRX-4.1K או כל מגבר בסגנון הזה יתנו לך מספיק עוצמה עבור הסט הקדמי + סאב בינוני(סביב ה300-400 וואט RMS). בגישור על הערוצים הנוספים.

under construction..

פורסם

ניר הוא מדבר על 7 אלף תקציב לכל הרכיבים. לא רק למגבר

לדעתי :

מנחת של ג'נסיס - 700 שקל

קלארוס - 2100 שקל

אססין - 1350 שקל

תיבה לסאב - 400 שקל

כל זה 4500 שקל

אתה נשאר עם 2500 שקל למגבר,

הצעה שלי :

אומנם זה יוצא 3500 שקל ולא 2500 שקל, עם זאת אני בטוח שהיבואן יוכל לעשות לך הנחה כלשהי אם תיקח ממנו את כל הציוד.

סאנדאון SAX-100.4D - עולה 2000 שקל, אקטיבי!! על הקלארוס,

וסאנדאון SAX-125.2 - בגישור על האססין.

המעבר לעבודה אקטיבית עם הקלרוס פשוט פותחת חוויה חדשה, כמי שעבד פסיבית ואקטיבית, אין מה להשוות בינהם על הסט הזה.

פורסם

מגבר לא רע בכלל אבל המגברים שניר הציע טובים יותר. קח בחשבון גם מגברים מבית סלסטרה, יש עליהם מחירים טובים מאוד -תמורה מעולה לכסף.

לעניין הקומפוננטים - כל אלו שהבאת בפוסט הראשון טובים מאוד. עם זאת ובניגוד גמור לדעה הרווחת בפורום ולדעתי שלי לעניין שמיעה מוקדמת של סטים, אני ממליץ שתסתכל על הסט הזה:

8065_35.JPG

http://cgi.ebay.com/a-d-s-Orion-6-5-PX-concept-2-T-ads-4ohm-BEST_W0QQitemZ380156948102QQcmdZViewItemQQptZCar_Speakers?hash=item58831eae86&_trksid=p3911.c0.m14

זו לא הפעם הראשונה שאני מעלה אותו כאן בפורום אבל מה לעשות שמדובר במציאה.. אי אפשר להתעלם מההמלצות שעולות חדשות לבקרים באתרים מחו"ל לגבי הסט הזה. הרכיבים מעולים כל אחד לכשלעצמו ויוצרו כולם בבית ADS. מחיר המשלוח לישראל הופך את הסט לכדאי אפילו יותר.

בסוף מישהו כבר יקנה את הסט הזה וישמיע לכולנו..

אגב, לעניין הצעתו של גורל - תסתכל בפורום יד 2 באתר, יש שם לא מעט מהמוצרים הללו במחירים טובים מאוד ובכלל זה טוויטרים מדגם L1PRO, סט של קלארוס ומגברי SUNDOWN.

...CASKA for life

פורסם

זה הכל שאלה של כיוונים, אם אני לא טועה ישבת אצלי באוטו (היי אנרג'י) ככה שהכיוונים ששמעת אצל אנשים זה נטו טעמם האישי.

ההמלצה שלי קצת שונה

מנחת ג'נסיס-700

היי אנרג'י- מסתובב סביב ה1900

סאב- ? לא מכיר כל כך סאבים עדינים...

מגבר- סאןדאון SAX100.4D

תוסיף התקנה והגעת ל7000

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות. אני צריך לשמוע את הקלארוס קודם- לצערי במפגש לא היה אף אחד עם הסט הזה.

BIOS - אתה עם הטויוטה אוריס והקלריון ?

ניר הוא מדבר על 7 אלף תקציב לכל הרכיבים. לא רק למגבר

לדעתי :

מנחת של ג'נסיס - 700 שקל

קלארוס - 2100 שקל

אססין - 1350 שקל

תיבה לסאב - 400 שקל

כל זה 4500 שקל

אתה נשאר עם 2500 שקל למגבר,

הצעה שלי :

אומנם זה יוצא 3500 שקל ולא 2500 שקל, עם זאת אני בטוח שהיבואן יוכל לעשות לך הנחה כלשהי אם תיקח ממנו את כל הציוד.

סאנדאון SAX-100.4D - עולה 2000 שקל, אקטיבי!! על הקלארוס,

וסאנדאון SAX-125.2 - בגישור על האססין.

המעבר לעבודה אקטיבית עם הקלרוס פשוט פותחת חוויה חדשה, כמי שעבד פסיבית ואקטיבית, אין מה להשוות בינהם על הסט הזה.

חובה להגביר גם את הסאב? אין אפשרות להשאיר אותו בלי הגברה ולהסתפק בבאס, בהנחה שאני לא חובב באסים חזקים?

אגב, יש מבצע אצל אליקו - קלארוס + סאנדאון 4000 ש"ח.

פורסם

לפי מה ששמעתי במפגש, לכולם יש סאבים עדינים , אולי חוץ מלישראל :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ישבתי בכמה רכבים שפשוט אמרתי - אוי ואבוי, שומעים רק באס :)

זה כמובן הטעם האישי שלי, אולי זה עניין של הרגל, ואולי פשוט יש לי בעיה עם באס דומיננטי מדי.

עמכם הסליחה :)

פורסם

חבל ששאלת מי זה אדי ולא מי זה לאנוס - היית שומע מערכת קצת אחרת ממה שתיארת עד עכשיו ונראה לי שהיה קולע לך לטעם.

סט קדמי של הייבריד אודיו וסאב של אאורה על מונו סאן-דאון והגברה קדמית קיקר.

אני מצטרף חזקה להמלצה של עתיד במקרה הזה למעט דבר אחד - הרמקולים.

אם שמעת את כל שלושת הסטים של שלושת היצרנים - תבחר באחד שמצא חן בעינייך.

למרות שמורל במקרה הזה ידרשו יותר הספק מהשאר בכדי לעבוד נכון - מגבר כמו הSAX 100.4 הוא יותר ממה שדרוש לך בכדי להנות עד הסוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...