Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חבר'ה,

אימי מעוניינת לרכוש מכשיר כושר אליפטיקל" (קרוס טריינר) ובפנינו יש המון אופציות וחברות שונות ומגוונות וה"עסק"

הזה ממש חדש לנו ורציתי לשאול את מי שיש נסיון עם מכשירים אלו או בכלל בתחום הזה - ראינו מכשירים שבחלקם דרגות הקושי נשלטות באופן מכני וחלקם באופן חשמלי, מה עדיף לדעתכם? מה החסרונות והיתרונות בכל אחד מהם?

מבחינת החברות - ראינו 3 חברות - Tunturi, Tritur, Vo2, מה דעתכם על כל אחת מהחברות? אם יש עוד

חברות מומלצות מעבר נשמח לשמוע המלצות.

והאם למישהו יש נסיון אישי עם אחת מהם? ועל איזו הייתם ממליצים יותר? התקציב שלנו הוא עד 2500 ואופציית

קנייה מיד שניה גם נלקחת בחשבון..

מודה לכם מראש על כל עזרה.

"And Justice For All..."

פורסם

לנו בבית יש את האורביטרק שנמכר בזמנו (ואולי עדיין) בערוץ הקניות. אמא שלי קנתה אותו בזמנו ומדובר סה"כ במכשיר טוב (היא מרוצה). אין צג דיגיטלי משוכלל אלא צג קטן שמראה קלוריות, זמן, וכדומה. דרגת הקושי בו נשלטת ע"י רצועה הנמתחת על הגלגל - מכאני. אחרי כמה שנים הרצועה נקרעה ואחרי מייל אחד לערוץ הקניות הם שלחו סט חדש ללא תשלום אפילו שעברה תקופת האחריות (אפילו שזה לא קשור לשאלה עדיין ראוי לציון :)). בגדול מכשיר מצויין ולא יקר.

בכל אופן, מהחברות שציינת אני יודע ש-VO2 נחשבת לטובה.

מקווה שעזרתי קצת.

פורסם

V02 יכנס לך לתקציב.

אני הייתי מציע לך יד שנייה, כי המון אנשים מפסיקים עם זה ופשוט מוכרים אותם במחירי רצפה.

אם אין לאימך אפשרות להגיע לחדר כושר שזו האופציה העדיפה, אז מכשיר יד שניה, יהיה הכי משתלם.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לי יש מכשיר קרוס בבית כחלק מתכנית אימונים.

לא יודע של איזה חברה אבל אני יכול להעיד בלב שלם שהמכשיר הזה פשוט עובד,

הוא שורף קלוריות בצורה מטורפת ועם קצב דופק נכון בזמן האימון ותזונה מתאימה, הוא שורף הרבה שומן.

אני לא יכול להמליץ לך על מחירים כי את המכשיר שלי אני משכיר מבעל עסק שפשוט משכיר מכשירים כאלה

לכל מי שמעוניין, אני הגעתי אליו דרך המאמן כושר שלי אבל בטוח שהוא משכיר גם לאנשים שלא דרך מאמן.

העלות היא באיזור ה-150 שקל לחודש עם התחייבות לחודשיים ראשונים.

לדעתי זה אחלה דיל כי ככה המכשיר לא הופך להיות מתלה בגדים ממש יקר, אלא ברגע שאתה רואה שאין לך שימוש בו

או שאין יותר מוטיבציה או חשק, אתה מחזיר אותו לבחור מתי שתרצה וככה לא יצאת בנזק של לקנות את המכשיר ושהוא סתם עומד.

אולי אחרי חודשיים-שלושה של ניסיון תהיו יותר חכמים אם זה באמת מתאים לכם ואז תוכלו לרכוש אחד בידיעה שהוא ישמש אתכם באמת.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים, מה דעתכם על החברות: proform, tunturi, kettler? האם למישהו יש נסיון איתם?

אשמח לשמוע עוד המלצות,

ערב טוב..

"And Justice For All..."

פורסם

ניסיון של חבר במוצר דומה, מולטי-טריינר (מכשיר עם משקולות, לגלגיות ומנופים שבעזרתם מבזבזים אנרגיה חיונית לגוף ;) ) של קטלר.

אחרי ניסיון כושל עם כמה מולטי-טריינרים מחברות אחרות החבר החליט לרכוש את המכשיר הנ"ל. המחיר של כזה חדש הגיע אז ל 8K. הוא קנה אותו לפני שנה וחצי ב 1300 ש"ח. חדש. באריזה.

יש הרבה אנשים שקנו דברים כאילו במיטב כספם, ואחרי חודש-חודשיים או אפילו שנה הם הבינו שהם לא יכולים להתמיד.

בדרך כלל לוקח משהו כמו שנה-שנתיים לבן אדם להבין שיש לו פסל סביבתי באמצע הבית ושכדאי לו להפטר מזה.

נסה למצא משהו ביד2, אני בטוח שאם סבלנות והתמדה תמצא מכשיר טוב במחיר "מבצע".

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב לכם,

אנחנו עדיין מתחבטים בנוגע לעניין הנ"ל וקשה לנו להחליט איזה מכשיר עונה על כל דרישותינו וכמובן שיהיה טוב ואמין,

יש כ"כ הרבה מבחר והבעיה העיקרית בבחירה שלנו היא שאת רוב הדגמים אי אפשר למצוא בתצוגות בחנויות (לפחות לא באזור הצפון) כדי להתנסות עליהם, להרגיש אותם ולהחליט מה יותר מתאים לנו.

מה שכן, העדיפות היא למכשיר חשמלי ולא מכאני.

הוצעו לנו בין היתר מכשירים מבית WAIMBLY?! מישהו מכיר?

עוד מכשירים שנראים לנו כעונים על הדרישות אך לצערנו אין איפה לראותם באזורנו:

http://www.sportw.co.il/prod.asp?id=2014&catid=43

http://www.sportw.co.il/prod.asp?id=2017&catid=43

http://www.sportw.co.il/prod.asp?id=2067&catid=43

נ.ב. התקציב הורחב ואנחנו מוכנים להשקיע עד 3000-3500 ש"ח בערך..

אודה מאוד על כל עזרה שהיא,

לילה טוב.

"And Justice For All..."

פורסם

יש לי KETTLER CTR3. אני משתמש בו פעמיים-שלוש בשבוע, כבר שנתיים, אימון די אינטנסיבי (6 ק"מ בחצי שעה, כשאתה שוקל 105 ק"ג, זה הרבה מומנט שעובר לרצפה). בנתיים הוא מחזיק יפה, אם כי צריך לתחזק פה ושם את הרצועה. שוב, זה לא שימוש הכי אופייני בעולם. זה מכשיר שאפשר לקנות חדש באיזור ה9, לדעתי משומש תוכל לקנות בתקציב שלך, גם ממישהו שעבד פעמיים ושם אותו בצד. יש גם CTR2 שקדם לו, בערך אותו מכשיר.

אני מאוד, מאוד מאוד ממליץ על המכשירים האלה, אבל שים לב שאתה קונה את המכשיר הנכון. מפעיל הרבה שרירים, שורף הרבה קלוריות, לא מזיק - ואף עוזר - לברכיים, מה אפשר לבקש יותר. שים אותו מול טלוויזיה ותתמיד.

מה שאתה לא עושה, חשוב שתנסה את המכשיר, אפילו לדקה. לכל אחד - גם בין הדגמים של KETTLER עצמה, למשל - יש תנועה שונה.

הבנתי שיש גם מקומות שמוכרים ציוד משומש ומשופץ של מכוני כושר. כיום הייתי מחפש מכשיר משופץ כזה של PRECOR וסוגר עניין ל10 שנים, אבל זה לא נראה לי מגיע לתקציב שלך. תבדוק בכל מקרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה על התגובה קודם כל,

באמת kettler היא אחת מהאופציות העדיפות מבחינתי כי אני יודע שזו חברה אמיתית עם "אבא ואמא" שלא

כמו הרבה חברות מדבקה שאיתם לך תדע מאיפה צצו לעולם בכלל, וכפי שציינתי אנחנו מעדיפים מכשיר

חשמלי ולא מכאני כפי שאתה מתאר שיש לך, האם ידוע לך על דגמים חשמליים שלהם שהם לא יקרים מדי?

יש גם כמה חברות שאני לא הצלחתי להבין באמת אם הן אמיתיות או "מדבקה" כמו למשל ה-VO2 שלא

הצלחתי למצוא עליה באתרים מחו"ל שום מידע.. האם מישהו יכול לשפוך אור על העניין? כי החברה הזו מאוד נפוצה בארץ

ובאמת יש לה כמה דגמים שנראים לי לא רעים בכלל.. מישהו ממליץ עליה? ויש גם את החברה WAIMBLY שנמכרת

בחנויות ה"פאוור ספורט", מישהו מכיר אותה?

תודה.

"And Justice For All..."

פורסם

VO2 נפוצים כנראה בגלל היבואן (שאני חושב שהוא אנרג'ים, שמייבאים גם את קטלר). לא יודע מאיפה זה מגיע.

למה אתה מתכוון ב"מכשיר חשמלי"? המכשיר אצלי חשמלי לחלוטין, כשהאלמנט המכאני היחידי הוא גלגל תנופה - ככה בנויים כולם, לדעתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
VO2 נפוצים כנראה בגלל היבואן (שאני חושב שהוא אנרג'ים, שמייבאים גם את קטלר). לא יודע מאיפה זה מגיע.

למה אתה מתכוון ב"מכשיר חשמלי"? המכשיר אצלי חשמלי לחלוטין, כשהאלמנט המכאני היחידי הוא גלגל תנופה - ככה בנויים כולם, לדעתי.

אז על זה בדיוק אני מדבר כי אכן יש אליפטיקלים עם גלגלי תנופה אלקטרו-מגנטיים שלפי מה שאני מבין עובדים ללא רצועה כלל

הנה דוגמה למשל:

http://www.gilsport.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=834

אז אפשר לומר שהחברה VO2 אמינה אם יבואן כזה רציני משווק אותם או שזה לא אומר כלום? ואגב איך הנתונים של המכשיר הנ"ל?

תודה.

"And Justice For All..."

• תוכן חדש...