Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז על זה בדיוק אני מדבר כי אכן יש אליפטיקלים עם גלגלי תנופה אלקטרו-מגנטיים שלפי מה שאני מבין עובדים ללא רצועה כלל

הנה דוגמה למשל:

http://www.gilsport.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=834

אז אפשר לומר שהחברה VO2 אמינה אם יבואן כזה רציני משווק אותם או שזה לא אומר כלום? ואגב איך הנתונים של המכשיר הנ"ל?

תודה.

נראה לי רגיל לחלוטין. הרצועה בסך הכל מחברת בין גלגל התנופה למנגנון ההתנגדות. זה אותו עקרון בדיוק - בלימה אלקטרומגנטית. או שאני מפספס משהו.

תבדוק כמה זמן אחריות יש על המכשיר הזה, ואני ממליץ מאוד לנסות במציאות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תבדוק כמה זמן אחריות יש על המכשיר הזה, ואני ממליץ מאוד לנסות במציאות.

יש עליו שנה אחריות, ומה הכוונה ב"לנסות במציאות"?

"And Justice For All..."

פורסם

מסתבר שלחבר יש מכשיר כזה,, מחר-מחרתיים אני קופץ לבקר וניקח את שם הדגם.

הוא עבר 2-3 מכשירים אחרים, מחברות אחרות. את המכשיר הזה הוא קנה ב יד2 בשליש מהמחיר בחנות.

מדובר במכשיר גדול, פי שתיים ממכשיר "זהה" זול (יש יש אחד כזה בבית), גם באורך וגם ברוחב. דבר שחשוב להבין לפני שאתה רוכש כזה, הוא גדול.

יש לבחור רק דברים טובים להגיד על המכשיר, והוא איש קטנוני מאוד...

בקיצור, התאזר נא בסבלנות.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני יודע ש-VO2 נחשבת לטובה.

לצערי הרב היה קצת ניסיון עם אליפטיקל שלהם.

אם קצת יותר נכנס לפרטים, למכשיר יש בעייה שתבעת שייבה קטנה שמחזיקה את ציר של גלגל האחורי יוצאת עם הזמן (זה די הגיוני בגלל עומסים שמופעלים על הגלגל), גלגל זז ממקומו ורצועה קופצת. לאחר מכן כמובן אי אפשר להשתמש במכשיר. בתקופת האחריות הוא טופל ע"י טכנאי של יבואן וזה סיפר לנו שאותו מנגנון של גלגל גם בדגמים שעולים משמעותית יותר ממכשיר שיש ברשותנו.

בקיצר נפילה - לא ממליץ על מכשירים האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על השיתוף.

אגב, על איזה דגם מדובר? ואין אפשרות לחזק את זה בעצמך?

כרגע אנחנו חושבים להתעמק ולראות קצת מכשירים של PRO-FORM, איך הם?

"And Justice For All..."

פורסם

הדגם הוא MACH 50

ניסיתי לעשות כל מיני אלתורים לאחר תום תקופת אחריות, שמתי צינורית שמנעה יציאה של שייבה. לאחר שצינורית נשחקה, כמובן השייבה יצאה מהמקום ובסופו של דבר אותה תוצאה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המכשיר ניקרא קונדור של אליפטיקל.

דיברתי עם החבר, ולטענתו המכשיר הוא האחרון שיצרו מכאני, החדשים הם עם מנגנון חשמלי (לטוב ולרע).

ניסיתי את המכשיר, ובהשוואה למה שיש לי בבית זה בערך כמו ההבדל בין סובארו DL 88 לבין מרצדס חדשה...

schutzmatte_condor_detail.jpg

מקווה שעזרתי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על הנכונות לעזור, המכשיר הזה שיש לחברך באמת ברמה גבוהה וגם המחיר בהתאם

ולצערי הוא לא עומד בתקציב שלנו.. אם הייתי מוצא מכשיר כזה מיד שנייה זה היה יכול להיות טוב.

אגב, אם מישהו מכיר אנשים שמוכרים מכשירי אליפטיקלים מיד שנייה אשמח לשמוע.

"And Justice For All..."

• תוכן חדש...