Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בעת העברת הילוך מראשון לשני ב6000 טורים, שנייה לפני שהמנתק הצתה מתחיל לפעול מהירות קרובה ל60 קמ"ש, ההילוך פשוט לא משתלב....

נשמעת חריקה מטורפת וההילוך מסרב להשתלב, הקלאץ בן חצי שנה, לחוץ עד הסוף אבל רבעק, ההילוך מסרב להיכנס, צריך לחכות שנייה שתיים ואז העסק נרגע וההילוך נכנס. יש לציין שהגיר גם במצב מצויין, ואין כלל בעייה בשילוב בטורים נמוכים, בנסיעה סבירה אלא רק בנהיגה ספורטיבית....

האם זו תקלה? האם זה מצב שקורה בכל הרכבים כשמנסים לשלב ממש מהר....?

הרכב זה סיאט איביזה 96 1600 גיר רגיל כמובן...

תודה

פורסם

אני לא יודע להצביע על מקור הבעיה, אבל אני רק יכול להגיד לך שתהיה מאוד עדין עם הגיר הזה.

הגיר עצמו מאוד עדין וגם לי היה את הסימפטום הנ"ל בפולו 96 שהייתה בבעלותי. לצערי אחרי מס' חודשים

מיום הקנייה הגיר פשוט נשבר.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

דניאל לזה התכוונתי כשאמרתי שיכולה להיות בעיה פנימית בגיר אך בדגמים הללו אם הידית לא מכוונת כמו שצריך זה גם יכול לגרום לתופעה שכזו ואני מאמין שתמיד עדיף ללכת מהקל לכבד.

פורסם
דניאל לזה התכוונתי כשאמרתי שיכולה להיות בעיה פנימית בגיר אך בדגמים הללו אם הידית לא מכוונת כמו שצריך זה גם יכול לגרום לתופעה שכזו ואני מאמין שתמיד עדיף ללכת מהקל לכבד.

נכון, אבל ידית לא מכוונת הייתה גורמת לעוד הילוכים לא להשתלב בקלות וגם בנהיגה רגילה הייתה מורגשת בעייה.

פורסם

פותח האשכול ציין שבטורים נמוכים אין בעיה, וגם אם מחכים שניה או שתיים אז אין את הבעיה, ז"א שאין שום קשר לכיוון הידית, ויש בעיה פנימית בגיר.

פורסם

תודה רבה חברים יקרים על התגובות!

אז הדבר שנותר הוא ללכת למכון גירים או שיש משהו שביכולתי לעשות\לבדוק...?

ועוד שאלה... האם ישנו מנגון נפרד שאחראי על הסינכרון בין ההילוכים או שזה כיוון הגיר עצמו...?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

זו אכן בעיה בסינכרון של ההילוך השני ,הסינכרון קצת

ישן ושחוק ולא מצליח להאט את מהירות גלגל השיניים של ההילוך השני.

כדי לא להרוס את מנגנון השילוב של ההילוך השני אני ממליץ לך לא

להמשיך איתו ב "סגנון ספורטיבי" הוא לא בנוי לזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כמו שצויין שצויין :-) בנהיגה רגילה אין כלל וכלל בעיות....

כמו שאמרתם הסנכרון כנראה לא מאט את גלגלי השיניים, אבל כמה זמן לוקח להם להאט במכונית עם גיר תקין על מנת שההילוך ייכנס חלק???

כי אם למשל אני מושך טורים מושך מושך לוחץ עד הסוף קלאצ' מחכה שנייה שהגלגלים יאטו אז ההילוך השני נכנס בלי בעייה, הבעייה רק שזה לוקח את הכמה שניות האלה....

האם המנגון שאחראי על הסנכרון בין ההילוכים הוא נפרד או שהוא חלק מהגיר\ההילוכים עצמם...?

פורסם

אל תעלב אבל זאת בדיוק הסיבה שאנשים לא רוצים לקנות רכבים מאנשים כמוך.

אתה חושב שבאוטו כזה אמורים להרים לטורים 6K?! אתה מקשיב לעצמך?

תתנהג יפה לאוטו והוא יתנהג אלייך יפה. אין שום בעיה ברכב!

פורסם

אל תבין אותי לא נכון...

אני לא עושה את זה כל פעם....

האוטו אצלי כבר הרבה זמן ובפעמים הבודדות שניסיתי להעלות אותו לטורים גבוהים זאת התופעה שבה נתקלתי..

לכן החלטתי להיוועץ בחברי הפורום אשר מבינים יותר ממני...

• תוכן חדש...