Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית מדהימה 500 כ"ס ו3.9 שניות למאה קמ"ש !

גיר שבעה הילוכים ומראה מרהיב :twisted:

p8benz400main.jpg

p8benz400rear.jpg

הלינק לכתבה :

http://www.autoweek.com/cat_content.mv?port_code=autoweek&cat_code=coverstory&loc_code=index&content_code=07970708

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אין מילים..

ומה שכן אפשר להוציא זה.. WOW !!! :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מכונית מדהימה 500 כ"ס ו3.9 שניות למאה קמ"ש !

גיר שבעה הילוכים ומראה מרהיב :twisted:

p8benz400main.jpg

p8benz400rear.jpg

הלינק לכתבה :

http://www.autoweek.com/cat_content.mv?port_code=autoweek&cat_code=coverstory&loc_code=index&content_code=07970708

איורים נחמדים ביותר (בייחוד הקדים), מה שכן הפנסים מאחור רכים מידי ולא מתאימים ליתר הרכב.

פורסם

איזה סלט, איזה בלאגן.

אם הם הולכים על מלחמה באיטלקיות באיזור רכבי כביש זה יפה- יפה מאד. אבל, הייתי מצפה משילוב כמו מקלארן מרצדס להוציא את עניין הטורבו מהקונספט הזה.

אם תרשו לי לחזות את העתיד - פרארי לא ייצרו שום דגם על שכולל מנועים מוגדשי טורבו ב 5 שנים הקרובות.

לכן, הייתי מצפה מתשלובת מקלארן מרצדס לצאת מרעיון הארבע מגדשים. (די זה כבר מגעיל!) אם הם ממש רוצים - שייתחרו בבוגאטי ווירון עם האלף ומשהו כוחות סוס שיש לה (הם בפיגור משמעותי ביותר) אבל בשיא הרצינות, זה כבר לא מכונית זה גועל נפש.. מנוע עם ארבע מגדשים, בחייכם. לפחות לא בבית סיפרנו (הם באים מעולם הפורמולה אחת - שייתנהגו בהתאם).

הייתי רוצה להאמין שמרצדס תביא את כל מה שאני מצפה ממנה - למלחמה ראוייה לפרארי!

מנוע, כל מנוע V8 V10 V12 לא מוגדש, מבחינתי הוא הכרחי. בקשר לאלקטרוניקה? הם כבר ניצחו מזמן. איטלקים ואלקטרוניקה זה כמו.. כמו.. גברים ממאדים ונשים מוונוס.

יכול להיות שהכתבה סתם מבלבלת והעניין לא נלקח ברצינות..

La Bellezza Non Basta

פורסם

אם הבנתם ממה שכתוב על התמונות אלה תמונות מאוטוקאר האנגלי.

http://www.autocarmagazine.com/News_Article.asp?NA_ID=206855&EL_ID=3054832&ST=fromcurrentresults

זה הופיע בגיליון שיש כבר בחנויות בארץ.

התמונות הן דעתו של הצייר איך המכונית תראה בלי קשר למקלארן.

"The P8, depicted here in our artist’s impression"

וכמו שאומרים האנגלים בשביל שחברה גרמנית תייצר מכונית טובה היא צריכה לייצר אותה באנגליה.

איפה יש טורבו? The V8 has a capacity of 6.3 litres AMG engine and sources claim it is already developing 500bhp. It is naturally aspirated

אייל

פורסם

לי היא דווקא מזכירה מאוד את הווירון!!

מעניין יהיה לראות את מרצדס-מקלארן פותחת תחרות עכשיו בייצור מכוניות על :!::!:

אולי זה יכניס גם את ב.מ.וו ועוד חברות להכנס לתחום!! :twisted:

פורסם

טורבו אחד? ארבע!

Mercedes engine - tuner AMG merely provided the 850-hp quad-turbo V12 for that concept, which Hubbert doubts :D will see production.

ופה שניים:

an engine that develops a reliable 500 hp on the engine dyno, say highly placed sources. A twin-turbocharged version that churns out a mammoth 700 hp is in early development... :(

La Bellezza Non Basta

פורסם

כתוב על המכונית הזאת בגליון של אוטוקאר של לפני חודש.

אין להם נתונים מדוייקים של המכונית.

באתר שלהם לא כתוב על טורבו,אולי בעיתון כן, לא ראיתי את העיתון.

הם לא יודעים איך המכונית תראה ולא יודעים מה הנתונים של המכונית.

המכונית צריכה להיות הרבה יותר זולה מה SLR ו 850 כ"ס לא מתאימים להגדרה.

אנחנו דנים פה על כלום.

בשביל זה לא העלתי את הפרטים של המכונית מתי שהם יצאו.

אייל

• תוכן חדש...