Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מישהו שאתם מכירים שקיבל קנס על דבר כזה?

נראה לי שאני ישתמש וזהו, מקסימום ניתן לשוטר כמה עובדות ונשכנע אותו.

עד כמה שידוע לי ניתן לנהוג עם הדיבורית הנ"ל, ולא ניתנים על כך דוחות תנועה.

דוח תנועה ינתן אם החזקת את הנייד ביד בזמן הנסיעה, או אם השתממשת בדיבורית (אוזניה) שהיא לא קבועה ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים, מצד אחד את אומרת שמותר להשתמש באוזנייה הנ"ל ומצד שני את אומרת שאסור להשתמש באביזר שאינו מותקן קבוע ברכב.

את לא קצת סוטרת את עצמך?

גם אני מצטרף לשירשור, האם לנסוע ללא חשש או שמה להעדיף שלא?

פורסם

לא את עצמי, את מה שמתרחש בפועל במסגרת האכיפה.

לא נתקלתי, ולא שמעתי על שוטרים שאוכפים אוזניות בלוטות', אך מאידך על דיבורית באמצעות דיבורית חוט ישנה אכיפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין שום אכיפה כלפי דיבורית חוט.

שוב אני אביא את התקנה:

נהגת ברכב הנ"ל, ובעת שהרכב היה בתנועה,

השתמשת בטלפון שלא באמצעות דיבורית,

בניגוד לתקנה 28 (ב) לתקנות התעבורה.

לא יכולה להיות אכיפה כנגד דיבורית עם חוט כי היא דיבורית מבחינת החוק.

מה שכן, במידה והדיבורית עם חוט היא עם שתי אוזניות אפשר לקבל דו"ח על שימוש באוזניות בזמן נהיגה.

אם מדובר באוזניה אחת בלבד (לאוזן אחת) חוקי למהדרין.

והתקנה:

נהגת ברכב הנ"ל, כשלאוזניך צמודות

אוזניות המחוברות למכשיר להשמעת

צלילים או קולות,

בניגוד לתקנה 169 לתקנות התעבורה.

פורסם

אגב, שימו לב, שעם אוזניות רעש (כמו של הטרקטוריסטים) אפשר לנהוג, כי הן לא מחוברות לשום דבר.

• תוכן חדש...