Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין להחליף את הרמקוליים האחוריים שהם כבר 6 שנים עובדים באוטו ועובדים יפה,אבל אני רוצה עדיין להתחדש למשהו יותר טוב.

אני מעוניין להשקיע עד 400 ש"ח לרמקולים של פיוניר,יש המלצות?

פורסם

אם אתה מעוניין בפיוניר כניראה שאתה מנושא.

autos-sound.net/Product.asp?ProID=251

חריגה קלה של 60ש"ח וקיבלת רמקולים מעולים 460W 80RMS לפחות זה מה שמוצהר תהנה!!8)

פורסם

אני נעול על הפיוניר.

חברה שמשרתת אותי כבר 6 שנים עם 0 תקלות ועד היום שומעים עם הרמקולים האלה פצצה אז אין לי שום סיבה להחליף "הרכב מנצח".

פשוט אני רוצה לשים משהו יותר חדיש,חזק,נקי ושאני יוכל להגביהה עוד את המגבר.

פורסם

לא כ"כ חזק בפיוניר אבל אני יודע שזה דגם חדש (ואפילו ישאר לך עודף):

ninja-polo.info/index.php/pioneer-tsa6973e.html

עוד דגם (לא הכי חדש), כמה אנשים אמרו לי שהם מרוצים ממנו:

zap.co.il/model.aspx?modelid=506277

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אתה מוזמן לקחת את הפיוניר שלי ואפילו סט קידמי כדי לאזן לך קצת את הסאונד, שניהם ב500 כמו שמפורסם בפורום אודיו-מכירה.

80RMS, מפתיעים מאוד.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

טוב היום רמקול אחד לא עבד לי-לא יודע למה עדיין לא בדקתי אבל זה כנראה סימן שצריך להחליף וזה נהפך לי ליותר דחוף.

אני מתלבט בין אלה:

TSA6973E

zap.co.il/model.aspx?modelid=727862

TSA6972E

zap.co.il/model.aspx?modelid=506277

מצד אחד שמעתי שTSA6972E טוב ועל הTSA6973E לא שמעתי אם הוא טוב או לא,אני רוצה את הTSA6973E כי זה שנת 2009 לפי מה שהבנתי.

מה משניהם עדיף לפי דעתכם? ועוד משהו,ההתקנה של הרמקולים מסובכת?[יש לי מגבר] היום הסכתלתי וזה נראה לי די פשוט-יש לי כבר מקום לשים אותם יש הכל,מה שאני צריך זה רק להוציא את הרמקולים שיש לי עכשיו ולחבר את החדשים.

פורסם

אם המגבר והכל מותקן באוטו, אתה רק צריך להחליף את הרמקולים ולחבר את החוטים שלהם במקום הרמקולים הקודמים.

פורסם

כן עכשיו התעמקתי שם וראיתי שזה 2 דק' בדיוק לחבר.

לא יודע מה קרה אבל 2 הרמקולים לא עובדים[איזה דיון מנחוס חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** אין דברים כאלה] על הרמקולים לא אכפת לי,הפחד שלי שזה מהמגבר-שאני מסתכל על המנורה של המגבר זה על האדום ולא על הצהוב כאילו הוא מכובה,אולי בגלל שהרמקולים לא עובדים אז המגבר מתכבה איתם?

פורסם

המגבר נכנס למצב פרוטקשן (הגנה)

הסיבות לכך יכולות להגרם מקצר שיוצר אחר הרמקולים או התחממות יתרה של המגבר.

המצב הזה נועד כדי למנוע נזק למגבר.

• תוכן חדש...