Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו אז תעשה עם זה משהו. תשלח הודעה להנהלת האתר עם הוכחה שאתה הבעלים הקודמים והרכב עבר תאונה והם יסירו את ההודעה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. יודע שזה הרכב שלי לפי מספר הרכב בתמונה בYAD2.

2. לצערי כפי שאתם רואים המספר שלי די נמעך בתאונה אז אי אפשר לראות אותו.

3. עשיתי טרייד אין על הרכב ולא היה איכפת לי שיתקנו וימכרו או יעשו איתו מה שיעשו לשיקול דעתם אבל רק חבל לי שהוא נמכר 'כחדש' ו'ללא תאונות'.

פורסם

אם מסתכלים היטב במודעה רואים שהמכסה מנוע הוחלף

גם לפי איך שהוא יושב על הרכב וגם הבדלי הצבע.

האם נפתחו כריות אוויר בתאונה?

יש קצה שלדה או מכה רצינית?

פרט יותר שנדע יותר:-(

תמיר.

פורסם

כרגע התקשרתי

ששאלתי למה הרכב נמצא שם, הוא אמר שהמוכר בחור מבוגר, רצה רכב חדש.

שאלתי מה המצב מבחינת מכות פח או תאונות - הוא אמר אין תאונות ואין מכות - כמו חדש

שאלתי "אתה בטוח שאין תאונות?" הוא אומר כן , אמרתי "אתה מתחייב שלא הוחלף כנף או מכסה או פגוש" - הוא שואל שם איזה מישהו ואז הוא אומר לי "אה כן היה מכה קטנה בפגוש החליפו וזה עיקם את המכסה מנוע אז צבעו אותו אבל עבודה כמו חדש"

אמרתי לו "למה סתם לשקר? אני בעל הרכב הקודם, והתאונה הייתה ענקית, כל הפרונט הלך" הוא מילמל משהו וניתק לי ת'טלפון :)

אני מקווה שמישהו יטרח לעשות עם זה משהו - אולי אמנון לוי או כלבוטק.

פורסם

יש לך 169,000 ש״ח להמר עליהם. הרי במשפט תקבל את ירידת הערך (אם הסוחר בכלל יטרח לשלם), כבר עדיף לקנות אחת תקינה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האמת שאפילו את ירידת הערך לא תקבל.

זאת כיוון שאתה מלכתחילה מבצע את העסקה שלא בתום לב מתוך כוונה לתבוע אותו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...