Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פז'ו 309 שנת 1989, עברה בסה"כ 91,000 ק"מ ואני היד השנייה. לאחרונה, האוטו התחיל להיכבות כאשר אני לוחץ על הקלאץ' ברמזור אדום, או לקראת חניה וכו'. כמו כן, לעיתים בזמן הנסיעה, כאשר אני לוחץ על דוושת הגז, האוטו "קופץ" ומגיב בצורה קצת מוזרה. יש לציין כי התופעות הן לא קבועות והתדירות משתנה מעת לעת. כמו כן, ממש לפני שהאוטו נכבה, אם אני נותן הרבה גז בניוטרל, אז הבעיה זמנית נעלמת.

אני הייתי במוסך, ומבלי שהמכונאי יבדוק את הרכב בצורה מעמיקה (אלא על סמך הזיכרון של הטיפולים שהאוטו עבר אצל האיש שקניתי ממנו את הרכב) אמר שכניראה מדובר בקרבורטור. הוא מנסה לחפש קרבורטור אחר או לנקות את שלי.

השאלות שלי:

1. האם התופעות שתיארתי מתאימות לפיתרון שהציע המוסך?

2. היכן יש מוסכים/ מכוני ניקוי קרבורטורים באיזור חיפה ונשר שאפשר לסמוך עליהם?

3. מה יותר כדאי, לנסות לחפש קרבורטור משומש אחר או לנקות את שלי?

בתודה מראש,

יוני. :roll:

פורסם

מה יותר כדאי? לפנות לצביקה חבר הפורום שיטפל בקרבורטור, הקרבורטור אצלו יעבור שיפוץ ולאחר מכן תרגיש הבדל עצום בתגובת המנוע ובצריכת הדלק.

צביקה נמצא בנתניה אם אתה באיזור שלו פנה אליו.

קודם כל צריך לאמת שמדובר בקרבורטור ולא בעיה אחרת כמו הצתה, ואני מאמין שצביקה יכול לבדוק את זה.

פורסם

שלום רב !

אכן הסימפטומים מצביעים על בעיית קרבורטור,המחייב נקוי שיפוץ וכוון.

תופעת הכבוי והקפיצות יעלמו, תצרוכת הדלק תרד, ביצועי הרכב ישתפרו, ווהשקעה תוחזר תוך זמן קצר בחיסכון בדלק.

אין מניעה לשפץ את שלך במידה והוא בר שפוץ ואני מניח שכן.

חפש תחילה המלצות על בעלי מקצוע, בפורום זה בקטגוריה של אוף טופיק, " המלצות חמות על בעלי מקצוע":

קרא כאן את השרשור בראש העמוד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247317&page=3

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ושאר חברים תודה שעניתם!

היום הבעיה החריפה - בקושי אפשר היה להחזיק את המנוע עובד, כל הזמן נכבה והאוטו קופץ, ובקושי נוסע. עצרתי את הרכב - ומיד שמתי לב ששוכב לו בורג משוחרר בתעלה, התחלתי לחפש מאיפה הוא יכול היה להשתחרר ומצאתי - לדעתי זה היה מהקרבורטור (אני בור ועם הארץ במכונאות רכב). הברגתי את הבורג חזרה - האוטו מניע חלק, נוסע חלק ולא נכבה יותר בניוטרל. האם ייתכן שכל הצרות שנפלו על הרכב שלי נבעו מהבורג הזה שלאט לאט השתחרר??

בתודה ענקית מראש,

יוני. :lol:

• תוכן חדש...