Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישראל-הטרנזיסטורים שמורכבים במגבר -התכוונתי לרד סאונד ולא לרוקפורד...איפה הוא ואיפה זה...

ואדי צודק-המגבר של רד סאונד באמת אדום ורוד של בנות...

וזה הבפנים של הרוקפורד...לא רחוק מהרד סאונד...:wink::lol:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Rockford_Fosgate_Power1000_25_To_LIFE/inside1.jpg

פורסם

כמו הוולקנו BP800 :-P

למרות שיחסית לזבל סיני - אחלה מגבר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לכל חברי הפורום המכובדים

כמו שאתם שמים לב או לא אני נמנע מלהגיב ולהכנס כחבר פורום לדיונים שמתנהלים בפורום

אך לאחר אוסף של דיעות וגיבובי שטויות בתר"ד הזה אז לצערי אינני מסוגל להתאפק

בשלב ראשון "רד סאונד" היתה חברה שלי ובבעלותי ולא ברוקס ואו אהובי שי היו קשורים למותג הזה

נכון שהמותג או השם הומצא בארץ ונכון שהמוצרים היו מה שאתם קוראים בז"רגון המקצועי שלכם בפורום "מותג מדבקה" (שלפי החתימות שלכם ישנם הרבהחברי פורום עם מוצרי מדבקה במכוניותיהם)

נכון שייצרנו המון סחורה בסין

ונכון שייצרנו ליינים זולים יותר וליינים יקרים יותר בסך הכל "רד סאונד" עשתה בארץ מה שאף אחד אחר עדיין לא הצליח לעשות מבחינה שיווקית

ואם זה נראה לכם כדבר לא נכון לחברה ישראלית לייצר מותג משל עצמה דרך בתי חרושת בסין ארה"ב וקוריאה (כחברות כגון "בוס" "פלנט אודיו" "אלמני" "לנזר" "פירמיד" "אלפא סוניק'" "פליי" ועוד רבים וטובים) אז שיבושם לכם

בשורה התחתונה לכל יודעי הכל (גרין מונסטר איתמר ועוד ועוד) מעולם "רד סאונד" לא ייצר מגברים בסין תמיד אבל תמיד "רד סאונד" ייצרה מגברים בשני בתי חרושת בקוריאה (שאחד מהם הוא "זינון" דרך אגב זה היה המגבר הפחות מוצלח)

ואת הסאבים ייצרנו בארה"ב אצל בית חרושת שנקרא "במפר"

נכון שבסופו של דבר "רד סאונד" נסגרה והחזירה את נשמתה לבורא אבל זה כבר סיפור אחר

עכשיו אולי יש לכל "יודעי הכל" ו"מלכלכי השיעמום" אפשרות להראות קצת אינטגריטי ולהודות בקשקושי הביצים שהם מלעיטים את חברי הפורום התמימים והצעירים יותר.

דרור

earthquake sound frik

פורסם

מה הפואנטה שלך? מכל ההודעות בשרשור נרשם משהו לא נכון? הויכוח היחיד היה לגבי מקור המגבר, וכרגע זה לא משנה אם זה היה סין או קוריאה, מדובר במגבר זול ופשוט ללא אבא ואמא ובטח שאין מה לדבר על עמידה בהצהרות והספקים.

כל מה שיש לי לומר בנושא הוא סחטיין על השיווק המוצלח, הציבור חיפש זול וקיבל זול, בדיוק כמו שהוא אוכל היום את הלוקשים של שאר ה"מותגים".

איתמר.

עריכה: ואל תכניס למשוואה חברות שהיו אמיתיות ואז פשטו רגל או נרכשו ע"י קונצרנים או מפעלים סיניים. בשנות ה 90 היו לאלפאסוניק, פלאנט אודיו, לאנזר ובוס מוצרים מהשורה הראשונה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם לא הבנת את הפואנטה אז בוא ואני אגיד את זה "לאונד אנד קליר"

אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז אל תדבר

אתה וכל קבוצת החברים שקופצת ונותנת אינפורמציה לא נכונה

ואם זה לא חשוב "סיני" או "קוריאני" או "ירדני" או "אמריקאי" אז למה אתה שש לציין את ארץ הייצור

ומי אתה שתקבע שהמוצר הוא זבל

דרך אגב בקביעה הזו שלך אתה פסלת בית חרושת שמייצר וייצר ל-"אמפל אודיו" "פלנט אודיו" "רד סאונד" "JVC" ועוד רבים וטובים

אז זו הפואנטה

ולחדד את הנקודה אסיים כדברי חז"ל "סייג לחוכמה שתיקה"

earthquake sound frik

פורסם

ואשמח אם תבהיר מה ההבחנה הזו בין רשימת החברות שרשמת וקראת להם חברות אמיתיות לבין "רד סאונד"

מה בדיוק לא אמיתי בה

earthquake sound frik

פורסם

תקרא שוב את כל השרשור ואז תחזור להגיב. אין לי שום דבר נגד מפעל קוראני, סיני, מלזי או צ'רקסי.

מי קבע שהוא זבל? פשוט מאוד, לא צריך יותר מדי ידע ושכל כדי להבין שהמגבר לא מוציא 4X250 וגם לא רבע מזה. מי יצרן הרכיבים במגבר? יש לי הרגשה שאני לא אמצא שם טרנזיסטורים של טושיבה או קבלים של וימה. גם בנושא של הבורד ואיכות ההדפסה לא נראה לי שאפול מהרגליים.

אני לא מבין מה אתה מגונן כל כך על מוצר שמלכתחילה יועד להיות מוצר זול שנמכר להמונים. מילא אם היית מדבר על מוצרים של מקינטוש, ג'נסיס או TRU שהושקעו בהם המון מאמצים בתכנון ובאיכות הרכיבים, אבל אתה מדבר על יצרן ג'נרי שמייצר מוצרים זולים ופשוטים, סה טו.

וזה שאותו מפעל מייצר מגברים גם לעוד 1,001 חברות זה לא חדש, רק לפני כמה ימים רשמתי את זה בנושא של רמקולים בשרשור אחר, ככה נראית הגלובליזציה וחבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ההבחנה בין החברות שציינתי לרד סאונד היא שבשנות ה 90 החברות האלה היו אמיתיות, עם ליין שלם של מגברים (ושאר ציוד אודיו בחלקן) שיוצרו בארה"ב באופן עצמאי ועם תכנון פרטי ולא ג'נרי.

מאז חלו הרבה שינויים ורוב החברות כבר לא באמת קיימות או שתאגידי ענק התשלטו עליהן והורידו מאוד את איכות המוצרים. למעשה היום נותרו חברות אודיו בודדות בעלות תכנון עצמאי ובודדות אף יותר מייצרות עצמאית. עם זאת, לא מין הנמנע שחברה איכותית בעלת תכנון עצמאי תייצר בסין, בדיוק באותו מפעל שמייצר מגברי מדבקה אחרים. ההבדל הוא שבמגבר האיכותי תמצא הקפדה יתרה על רכיבים ועל איכות עבודה, מה שלא קורה במגברים הזולים.

אני חושב שדוגמה טובה לכך תהיה מגברי DLS, שלמיטב ידיעתי גם סדרת האולטימייט (או חלקה לפחות) מיוצרת בקוריאה ואין שום תלונות על האיכות, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

D.C.

התכנון היה אמריקאי כמוצהר?

בתמונה מדובר לפי הבנתי במגבר "האדום" הישן שנחשב למוצלח יותר מהאחרונים

גם הם שווקו על ידך?

אם תוכל לפרט (אם תרצה,כמובן) על התהליך של בחירת הרכיבים,תכנון ובניה זה יהיה מעניין מאוד

אה,וברוך הבא :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אין תכנון במה שאתה קורא 'מוצר מדבקה' ,

זה בדיוק כמו כמו כל מגבר אחר עם אותם חלקים שיוצא מאותו מקום רק עם שם אחר או שיש לו צורה אחרת (מבחוץ , אבל מבפנים הוא אותו דבר -כולל החלקים) .

A simple prop to occupy my time

פורסם
אין תכנון במה שאתה קורא 'מוצר מדבקה' ,

זה בדיוק כמו כמו כל מגבר אחר עם אותם חלקים שיוצא מאותו מקום רק עם שם אחר או שיש לו צורה אחרת (מבחוץ , אבל מבפנים הוא אותו דבר -כולל החלקים) .

ברור לי שלא מתכננים מ0 מגבר כזה...

כן מעניין אותי מי זהה לו,ע"מ שנוכל להעריך את איכותו

ומאיזה רכיבים הוא מורכב ומה יחס העלות\תועלת בהם

ד"א למי שזוכר,הייתה הצעה בזמנו להרכיב מגבר היי-אנד אמיתי בחו"ל מרכיבים מעולים בעלות מצחיקה,כמו תמיד אנחנו בעיקר משלמים על השם,מוניטין וכ"ו

חבל שלא יצא לפועל,CARSFORUM DESIGN להמונים :-D

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...