Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין לי שום בעיה עם מצלמות רמזור, הרעה חולה של מעבר באדום בהחלט חייבת להיפסק.

אני מכיר את אחד הכבישים שבו מתוכנן להציב מצלמת מהירות, כביש 85 עכו כרמיאל, בכביש הזה מלבד הכנסות נוספות למדינה אין שום הסבר להצבת מצלמת מהירות .

מכרמיאל דרום עד צומת עכו מזרח יש מספר לא מעט של דחלילים,רובם לא פעילים למיטב ידיעתי.

מה שכן לפני שבועיים בשישי בצהריים הייתי בדרך לאירוע בחיפה וראיתי מצלמה חדשה בצומת אחיהוד או אחרי,ששרפו אותה לגמרי :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגבי הפסים בכביש בבירור הוא לא דיבר על מצלמות מהירות ולכן אי אפשר להסיק בוודאות את דרך פעולתן ואם הוולנטיין יזהיר או לא.

דבר שני בא לי להקיא מהשקר המתמשך הזה שזה יפחית את תאונות הדרכים בטח בכבישים כמו איילון, כביש החוף או כביש ירושלים תל אביב שאולי 2 אחוז מהתאונות הקטלניות קורה שם.

שאף שקרן עלוב מהרשויות הביזיוניות האלה לא ישלה אותכם זה מס, זה גזל, זה סחיטה ואין לזה שום מטרה אחרת חוץ מלהוציא מאיתנו הציבור עוד כסף.

מקומות שהתשתית ותנאי הדרך מתירים בבירור 110 לפחות אם לא 130 נשארת ההגבלה של 90 ושמים מצלמות, פשוט בדיחה עצובה על חשבונינו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

זה היה רק בשביל הכסף הכסף ילך לאוצר

ומהאוצר ישלך תגבורת לערבים בעזה .

כעזרה !!!!

אז מה יוצא שהאזרח הקטן הולך וממן את האוייבים שלו !

ראיתי את ההתקנה בלילה .

הם קדחו לאורך כל הכביש!!!

פורסם

לפי הנתונים של המצלמות הללו, הן גם יודעות לזהות באיזה נתיב היה הרכב המצולם, אבל מה קורא במקרים בהם רוב הנהגים לא כל כך רוצים/מצליחים לנסוע בתוך הנתיב שלהם ונוסעים בין הנתיבים כמו בארץ?

בקרוב: מדינת ישראל בשלילה! :?

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
לפי הנתונים של המצלמות הללו, הן גם יודעות לזהות באיזה נתיב היה הרכב המצולם, אבל מה קורא במקרים בהם רוב הנהגים לא כל כך רוצים/מצליחים לנסוע בתוך הנתיב שלהם ונוסעים בין הנתיבים כמו בארץ?

בקרוב: מדינת ישראל בשלילה! :?

לא קיימת מצלמה שיכולה לזהות בארץ באיזה נתיב הית מהסיבה הפשוטה שאפילו הנתיבים פה לא מצויירים כמו שצריך, וגם אם כן ציירו טוב, סביר להניח שהפסים כבר כלכך מחוקים שכל אחד מצייר לעצמו את הנתיב בראש לפי מה שנראה לו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כי ב-5000 שקל אפשר לקנות V1 או אפילו לעטוף את הרכב בפח של טכנולגיית החמקן.

לא, כי רכב ב-5000ש"ח לא עובר את ה-60 קמ"ש. :lol:

טוב תקשיבו

חבל שיש כאן ליצנים לי יש רכב לסופ"ש ורציתי להביא מכונית ליום יום בלי להרוס את הרכב של הסוף שבוע לנהיגות פאן

אז פרסמתי שאלה ושכחתי להסיף אפס!!!

התקציב היה 50000 שקלים אבל הלכתי לסוכנות של פולקסווגן וקניתי גולף חדשה ונתנו לי מימון והסתדרתי!!

• תוכן חדש...