Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב נזרק - למה?

acm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי עם הרכב בעיר, רגוע.

הגעתי לכיכר במהירות של כ15 קמ"ש והרכב פתאום נזרק לי לצד ימין.

המשכתי ללחוץ על הברקס והשארתי את ההגה באותו מצב כי לא ידעתי מה יהיו התוצאות אם אני ישנה מצב.

השאלה שלי היא למה זה קורה ומה אני צריך לעשות בפעם הבאה שזה קורה.

פורסם

יכול להיות שהיו מים או שמן על הכביש, יכול להיות שהאספלט סתם היה מחורבן ויכול להיות שביצעת פקודת היגוי אגרסיבית שהוציאה את הזנב לטיול. כדי שתדע מה לעשות במקרים כאלה מומלץ לבצע קורס נהיגה מתקדמת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מת לעשות קורס נהיגה מתקדמת אבל כלכלית לא אפשרי.

והיום כשחזרתי לאותו כביש שוב אז סתם היסתכלתי ולא היה בו כלום.

ואולי בקשר להגה אתה צודק:lol:

פורסם

שלום,

פשוט אני מתבייש להגיב בת'רד כזה.

אני רוצה רק להבין כי אין לי יותר מדי מה להגיב

אתה מבסוט מזה שהזנב ברח לך בלי ידיע על מה לעשות במהירות 15 קמ"ש? ולא היה שום מים או שמן.

אנא בקשה, אם אתה קרוב לרעננה שלח הודעה פרטית שאני אדע לא לצאת לכביש באותו רגע.

A.R.T Performance

פורסם

שלום, אתה יכול לא להגיב בכלל, ולא אני לא גר ליד רעננה אבל אני ממליץ לך להישאר בבית כי אולי אני יבוא לבקר:-)

ותודה אני יבדוק.

פורסם

yohann - למה אתה תוקף ?

אז מה עדיף ? שהוא לא ישאל , ימשיך לנהוג ואולי בפעם הבאה יפגע עם הזנב במישהו או במשהו חס וחלילה ?

הוא שאל , לשם כך נועד הפורום .

ולשאלתך - 15 קמ"ש זו מהירות מאוד נמוכה וכפי שאמרו , תנועת הגה אגרסיבית מדי או מים על הכביש היו יכולים לזרוק אותך .

באימפרזה לשעבר של אבא שלי , נכנסתי לכיכר וכמעט שאיבדתי שליטה ביציאה ממנה והכול בגלל טיפונת של מים .

בכל כניסה לכיכר , האט יותר ובצע פניות הגה רכות יותר , אם אתה לא מיומן מספיק , עד שתרכוש את הידע לצאת ממצבים מסוכנים שלמען האמת - תרכוש אך ורק בקורס נהיגה מתקדמת .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
שלום,

פשוט אני מתבייש להגיב בת'רד כזה.

אני רוצה רק להבין כי אין לי יותר מדי מה להגיב

אתה מבסוט מזה שהזנב ברח לך בלי ידיע על מה לעשות במהירות 15 קמ"ש? ולא היה שום מים או שמן.

אנא בקשה, אם אתה קרוב לרעננה שלח הודעה פרטית שאני אדע לא לצאת לכביש באותו רגע.

איכס,כמה התנשאות בהודעה אחת. אתה מדבר כיאלו אתה מינימום שומכאר.

אולי הוא נהג חדש שהתחיל לנהוג רק עכשיו?

במה הוא בידיוק אשם שכל התהליך של הוצאת רישיון הוא רקוב במדינה הזאת?

הרי במקום ללמד נהיגה,המורים עסוקים בלהעביר אותך טסט ובידיוק ככה זה נראה. המדינה במקום לתקן את זה מחמירה עונשים ועושה קופה על חשבון הנהגים האלו שכל חטאם הוא ההתלהבות לנהוג.

נהיגה זה לא משהו שכל אחד נולד איתו או גדל איתו,ולצערי מעטים הנהגים שיודעים מה לעשות בזמן שהזנב של האוטו בורח להם,גם במהירות של 10 קמ"ש.

פורסם

פותח השרשור,

האם אתה יכול לציין את סוג הרכב ודגם הצמיגים שיש לך (את כל הצמיגים , אם הם מדגמים שונים)?

משהו דומה קרה לי לאחר החלפת צמיגים ברכב ליסינג (גטס) לצמיגי FEDERAL.

בעוד כמה חודשים, כאשר יתחילו הגשמים, יכול מאוד להיות שהסכנה לך ולסובבים אותך תהיה יותר גדולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מזדה 323 שנת 98 האוטו סטנדרטי למקי לא החליפו שום מידת גלגל אבל אני לא יודע מה המידה.

פורסם

לא את המידה - שם של חברה , מצב שחיקה ואם אתה יכול לראות, תאריך ייצור (מודפס בצורה של 4 ספרות על הצמיג, מספר שבוע ושנה, לדוגמא, 1108 - שבוע 11 שנת 2008 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
איכס,כמה התנשאות בהודעה אחת. אתה מדבר כיאלו אתה מינימום שומכאר.

אולי הוא נהג חדש שהתחיל לנהוג רק עכשיו?

במה הוא בידיוק אשם שכל התהליך של הוצאת רישיון הוא רקוב במדינה הזאת?

הרי במקום ללמד נהיגה,המורים עסוקים בלהעביר אותך טסט ובידיוק ככה זה נראה. המדינה במקום לתקן את זה מחמירה עונשים ועושה קופה על חשבון הנהגים האלו שכל חטאם הוא ההתלהבות לנהוג.

נהיגה זה לא משהו שכל אחד נולד איתו או גדל איתו,ולצערי מעטים הנהגים שיודעים מה לעשות בזמן שהזנב של האוטו בורח להם,גם במהירות של 10 קמ"ש.

אתם לוקחים הכלל לא נכון,תמיד בפורום הזה

אתם יודעים מזה הבנת הנקרא?!?!

ציטוט מההודעה שלי

"אתה מבסוט מזה שהזנב ברח לך בלי ידיע על מה לעשות במהירות 15 קמ"ש"

A.R.T Performance

פורסם

לנו אין שום בעיה בהבנת הנקרא , לך כנראה יש בעיה בהבנת חברי הפורום , כי איך שביטאת את עצמך בהודעה - זה היה לא במקום , מתנשא ותוקפני מאוד ולדעתי , תקנו אותי אם אני טועה , אין פה מקום לתוקפנות בין חברי הפורום , במיוחד לא כלפי חבר פורום ששאל שאלה עניינית ורצה לקבל תשובה עניינית ולא תשובה כמו שאתה נתת לו , שכלל לא עוזרת .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

במקרה ואין שמן או מים על הכביש ואיכות הכביש היא לא פחות מממוצע. אני באמת לא חושב שזה אפשרי שלפתע פתאום האוטו יזרק ימינה בתוך כיכר ב15 קמ"ש.

לא נראה לי שזה אפשרי לבצע תמרון כ"כ אגרסיבי של ההגה בתוך כיכר בשביל להחליק ב15 קמ"ש

אולי הרגל שלך החליטה להאיץ באגרסיביות פתאום?

GS300.

פורסם

ב 15 קמ"ש, מה שלא תעשה עם ההגה (גם אם יש מים) - לא יזרק האוטו.

או שהיית על (הרבה) יותר מ 15 קמ"ש, או שהיה שמן על הכביש (ואז זה לא קשור להגה), או שדפקת גז עצבני ביותר והתחלת לפרפר כמו משוגע...

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• תוכן חדש...