Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם העמדת את ההשואות באור סרקאסטי קיצוני ,לכל אלא יש משותף -נונקונפורמיסטיות אלימה,מוחצנות,קריאת תגר על הנורמה והחוק. אחרת לא קונים רכב שהייחוד בו הוא היכולת לנסוע במקומות אסורים בניגוד לחוקי הגנת הטבע /במהירות העולה פי 3 על המותר.כי את הנוחיות,בטיחות,אמינות ומהירות חוקית להגעה עושה כל אוטו שרוב העם קונה.

ואם כתוצר לואי הוא גם מפגין עלות-עושר שמחזק את יכלתו לנצח במשפט- מה טוב.

מותר למתבונן מהצד הסביר להניח כך.יש להם הרבה מן המשותף.

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר בבקשה תרגום לעברית פשוטה? לא הצלחתי ממש לרדת לסוף דעתך.

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מה לא ברור? מדובר בייסוד נורמות מתפתחות בשדה הסולידריות החברתית. אלו הנוגעות באבני הבסיס של מיקום אנתולוגיות פרו-מערביות, ומיקוד הכוחות הרציונליים באופק ההשקפה של מבנה עיקרון הרצף.

:-D

ועכשיו ברצינות, אני חושב שמה שהתכוון HAIMY להגיד זה שיש במקרים רבים קורלציה (תאימות) בין התנהגותם של הנוהגים במכוניות מסוימות לבין מה שהן משדרות. לצורך העניין יהיו אלו גם ערסים במכוניות מצ'וקמקות ועטויות ספוילרים השומעים מוזיקה ערבית בקולי קולות.

האם קלעתי בניתוח?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מוטב היה למשטרת ישראל לו היתה קונה 2 קילו בורקס תפוחי אדמה, 2 בקבוקי קולה ומכינים איזה מצגת עם אור ירוק, עושים מסיבת עיתונאים ומציגים את "ההצלחה" שלהם, היו חוסכים למשלם המיסים הרבה כסף, ואת כל הפיאסקו הזה.

פורסם
תודה ג'רמי,

אני תמיד מעדיף ויכוח טוב, אפילו אם הוא מלא בהאשמות הדדיות, על פני התעלמות או מחיקה - בטח כשמדובר בנושא הקרוב לליבי. לכן אין לי כוונה להשתמש בסמכויות המנהל בכדי למנוע תלונות או האשמות כלפי המגזין בו אני עובד - אני מעדיף כמעט תמיד לתקוף את הנושא באמצעות מילים ולא כלי ניהול. מה גם ששאר מנהלי הפורום לא היו עושים לי חיים קלים אילו הייתי עושה את זה - חלק מהם לא בדיוק מחבבים את המקום בו אני עובד (וסיבותיהם עימם). רק שהם, בניגוד לדור, לא מנופפים בכך בכל הזדמנות שנקרית בדרכם תוך כדי סטייה מוחלטת מהנושא.

אבל כדאי שנפסיק כעת, כי באמת צריך לחזור לנושא השרשור (למה המשטרה הם חבורת אידיוטים, כמובן).

רוני

אם כך , למה לא פיצלת את השרשור ?

מקסימום הוא יגווע מחוסר ענין .

פורסם

אז יתכבד כבודו ויפתח כזה שרשור, רק עשה זאת בבקשה באוף-טופיק כי לטחינת המים הזאת בטח אין מקום וקשר לפורום הכללי.

אני חוזר לנושא השרשור,

שמעו, אף אחד לא חסיד גדול של משטרת ישראל ושל שיטת חליבת הכספים מציבור הנהגים.

לעמוד באיזה כביש וללזור על כל מי שנוהג 115 קמ"ש זה לא פחות מאשר מיסוי על הנהיגה ונוהל בזוי לחלוטין שלצערנו קיים בכל העולם ובמקומות מסויימים שנחשבים בעלי תרבות מוטורית הרבה יותר מפותחת (כמו אנגליה ושוויץ) האכיפה של המשטרה הרבה הרבה יותר גרועה מפה.

אבל (ופה בא אבל גדול), נהג אשר מצפצף על החוק במודע ובמכוון, נוהג כדרך קבע במהירויות של 200 קמ"ש תוך זגזוג מסוכן בין הנתיבים (ואם הוא אותת אז זה פחות מסוכן?) ועוד שם מדבקות בכדי להתחמק מהעונש, נהג כזה לדעתי צריך לרדת מהכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא יודע, באמת שלא ראיתי שום עבירה חוץ מעבירת המהירות. הוא התחיל לנסוע מהר איך שעלה לכביש המהיר ובלילה בכלל לא היו שם מכוניות, כל זמן שהניידת רדפה אחריו. לא שזה מצדיק את המהירות שלו, אבל ניתן לראות שהוא לא משתולל בכלל בעיר וליד מכוניות אחרות

מצד שני, לא ראיתי מה היה באור היום, כאשר עקבו אחריו.

באור יום נהג הפורשה זיגזג כמו פסיכי חסר סבלנות וגם לא אותת.

ישב על זנב של אנשים שנוסעים לתומם על בכביש צפוף במהירות של 70-80 קמ"ש.

הוא מסכן את עצמו, את שאר הנהגים, והשוטר שרדף לא היה זהיר הרבה יותר מנהג הפורשה.

רק על זה צריך לעצור אותו, בלי לעשות קירקס תקשורתי מהמהירות המופרזת בשעת לילה מאוחרת.

כשהמשטרה תסביר שהכביש זה לא סלאלום ומכוניות נוסעות זה לא פילונים, אולי יתחיל לזוז כאן משהו.

עד אז, שומר נפשו יעדיף לנסוע שלא בשעות העומס ולהתרחק מצרות.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
אפשר בבקשה תרגום לעברית פשוטה? לא הצלחתי ממש לרדת לסוף דעתך.

צר לי, אני כנראה לא מגיע לליגה שלך, גם לא מנסה.זאת יכולת החשיבה והביטוי שלי במיטבה.

פורסם

חבל שאתה מגיב כך. באמת ובתמים לא הצלחתי להבין מה אתה מנסה לומר. האם למשל הפרשנות של קרמבו היא מה שרצית להביע? אני לא הצלחתי לפרש כך את דבריך.

אם אתה לא מסוגל או לא רוצה להסביר זאת שוב, אולי בצורה יותר בהירה - לא נורא.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אבל (ופה בא אבל גדול), נהג אשר מצפצף על החוק במודע ובמכוון, נוהג כדרך קבע במהירויות של 200 קמ"ש תוך זגזוג מסוכן בין הנתיבים (ואם הוא אותת אז זה פחות מסוכן?) ועוד שם מדבקות בכדי להתחמק מהעונש, נהג כזה לדעתי צריך לרדת מהכביש.

לקבוע שאדם זה נוסע דרך קבע על 200 בגלל מעקב של 24 שעות זה לא לעניין ,

לגבי ההורדה מהכביש של אותו אדם אז רוב תושבי ישראל עוברים על רוב חוקי התנועה בדברים מסוכנים א ז מה איתם?,

גם להוריד ?.

לפי דעתי אתה הפכת לפוליטיקאי מבלי ששמת לב (מהירות ,זגזוג וכד שרוב תושבי הארץ עושים )= קצת הגזמת בתגובתך .

איציק901

כמה שאתה צודק !!!

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לקבוע שזה לא לעניין בלי בכלל לדעת את העובדות זה גם כן לא לעניין.

המשטרה שמה עליו עין לאחר שהוא צולם מספר פעמים ע"י מצלמות מהירות במהירות של 200 קמ"ש אבל בגלל המדבקות הם לא הצליחו לקרוא את מספר הרכב, מה שגרם להם לגשת ליבואן, לזהות את הדגם, משם הדרך הייתה קצרה למעקב פרטני עליו.

זה לא שהם קמו בבוקר, אמרו "בא נחפש נהג פורשה אקראי ונראה איך הוא נוהג במשך 24 שעות".

בקשר לשאלתך, התשובה היא, כן, בהחלט!

כל מי שהוא עבריין תנועה מועד ששם זין על החוק ועובר עליו דרך קבע בגלל כל אידיאולוגיה שלא תהיה (אני מליין מסביון, יש לי רכב שיכול, יש לי עו"ד מצוין, אני לא מזיק לאף אחד וכו') מבחינתי אין לו מקום על הכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המשטרה שמה עליו עין לאחר שהוא צולם מספר פעמים ע"י מצלמות מהירות במהירות של 200 קמ"ש אבל בגלל המדבקות הם לא הצליחו לקרוא את מספר הרכב, מה שגרם להם לגשת ליבואן, לזהות את הדגם, משם הדרך הייתה קצרה למעקב פרטני עליו.

זה לא שהם קמו בבוקר, אמרו "בא נחפש נהג פורשה אקראי ונראה איך הוא נוהג במשך 24 שעות".

כל מי שהוא עבריין תנועה מועד ששם זין על החוק ועובר עליו דרך קבע בגלל כל אידיאולוגיה שלא תהיה (אני מליין מסביון, יש לי רכב שיכול, יש לי עו"ד מצוין, אני לא מזיק לאף אחד וכו') מבחינתי אין לו מקום על הכביש.

כל מילה בסלע

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ואני מבין שאתה לא עובר את המהירות המותרת נכון?

לא מוריד את היד להחליף תחנה ברדיו בזמן נהיגה?

בחיים לא קיבלת דו"ח תנועה?

פורסם
גם אם העמדת את ההשואות באור סרקאסטי קיצוני ,לכל אלא יש משותף -נונקונפורמיסטיות אלימה,מוחצנות,קריאת תגר על הנורמה והחוק. אחרת לא קונים רכב שהייחוד בו הוא היכולת לנסוע במקומות אסורים בניגוד לחוקי הגנת הטבע /במהירות העולה פי 3 על המותר.כי את הנוחיות,בטיחות,אמינות ומהירות חוקית להגעה עושה כל אוטו שרוב העם קונה.

ואם כתוצר לואי הוא גם מפגין עלות-עושר שמחזק את יכלתו לנצח במשפט- מה טוב.

מותר למתבונן מהצד הסביר להניח כך.יש להם הרבה מן המשותף.

רגע אתה טוען שכל מי שיש לו רכב שטח הוא עבריין מועד?

אני לא יודע אם סיפרו לך אבל עוד כמה שבילים מותרים לנסיעה בארץ , אומנם את רובם אפשר לעבור גם עם פיאט פונטו אבל יש גם כמה שלא.

אומנם אלה שנוסעים לורדית ויאיר לא מחזיקים רכב חצי פלסטיק שכזה, אבל עצם החזקתו של רכב כזה בכלל לא חייבת להעיד על נסיעה על החוף ו/או בדרכים לא חוקיות .

אתה מכליל באופן מוגזם.

(אני בכלל נוסע בג'יפ חיפושית ...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
גם אם העמדת את ההשואות באור סרקאסטי קיצוני ,לכל אלא יש משותף -נונקונפורמיסטיות אלימה,מוחצנות,קריאת תגר על הנורמה והחוק.

אשמח לדעת כיצד תאונת דרכים, בה נכנס רכב אחד ברכב אחר מאחורה היא עבירה "נונקונפורמיסטיות אלימה,מוחצנות,קריאת תגר על הנורמה והחוק" כפי שציינת.

או במילים אחרות, איך העובדה שדורי קלגסבלד נהג בטוארג V10 בשווי 800K שקלים חדשים הופכת את התאונה שלו, שמאות ואלפי תאונות שכאלה מתרחשות כל שנה, לעבירה שעומדת בהגדרה הזו.

פשוט לפני שבוע, כשעמדתי ברמזור אדום באחת הצמתים בקרבת הבית, נכנס בי רכב מאחורה.

זה לא היה טוארג, או מרצדס או אפילו לקסוס. גם לא אחת מהאמריקאיות המגודלות שמסתובבות פה (ע"ע נוויגייטור/אסקלייד). זו הייתה "סתם" סוזוקי באלנו.

למה התאונה שלי לא קיבלה כותרות ראשיות בעיתונים, פתחה מהדורות חדשות והופיע בגופן אדום ומודגש בעמודם הראשי של אתרי החדשות ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...