Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה כיף לדעת שיש לי סט שלם שבעצם נוצר מפרי מוחו של אדם כזה!

תענוג!

איזה תענוג ליראות את הבנאדם שעשה עליי חבילה קטנה :-)

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"קטנה"..נראה לי הבנאדם רק שומע את השם שלך מתרגש כמו ילד שעולה לכיתה א!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מפעל קטן ופשוט מדהים.

זה רק מראה על עובדה שאנחנו היהודים לאט לאט נשטלת על העולם - "הם פינקי, הם פינקי והמוח, מוח, מוח, מוח...":lol:

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אתה שוכח כבר שניסו להשמיד אותנו בשנות הארבעים...

ואתה שוכח שאפשר לסכם את כל החגים היהודיים במשפט אחד:

ניסו להרוג אותנו, לא הצליחו, יאללה אוכל! :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מקס מעניין למה כמעט בכל העולם "אוהבים את היהודים"

רמקולים ב-130.000 ש"ח חסר לו ואני לא ישמע את המטבעות מישהו רוצה fat lady

שמנה.gif

פורסם
רמקולים ב-130.000 ש"ח חסר לו ואני לא ישמע את המטבעות מישהו רוצה fat lady

ישראל,

אתה אכן תשמע מטבעות, רק שזה לא יהיה מהרמקול, יותר מכיוון הכיס. :D

דני.

פורסם

130.000שקל במטבעות :evil:

שהייתי בארצ"הב שלחתי חבר ליקנות באחת מהחנויות של 1 $ שלחתי אותו עם 100 מטבעות של סנט זה היה חזק איך המוכרת ספרה אחת אחת יותר גרוע הוא אמר לה שפעם הבאה הוא בא עם 300 מטבעות היא הלכה למות :lol:{ואני רק צוחק מהצד}:roflmao:

אז לחשוב 130.000 אבל אני מוכן לקבל סכום כזה במטבעות

פורסם

אני כילד קטן הלכתי להמיר 100 שקלים במטבעות של 10 אגורות לשטר...

גם הכריחו אותי להכניס כל 10 מטבעות לשקית של שקל וגם לקחו לי 20 ש"ח עמלת המרה :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ישבתי מול החדשות בערוץ 10 פתאום ראיתי מורל נגנבתי..!

איזה רמקולים יש שמה..חשבתי שהרעש של הכסף שהיה יותר אמיתי מאמיתי.! וואו

הייתי חייב לצטט את זה.

היות וזה בעצם סממן מובהק לפסיכולוגיה של התחום.

אתה יושב בבית רואה את הכתבה ומייחס את המציאות של הצליל לרמקולים של מוראל. שלמעשה

בכלל אתה שומע את זה ברמקולים של הטלוויזיה שלך.

אתה חש שהסאונד אמיתי, ונקי ו...שוב - אתה שומע את זה מרמקולים בעשר שקל שנמצאים בטלוויזיה שלך.

אתה מרגיש שהשחזור מדהים, הבמה ממורכזת עליונות וואקלים ו...שוב - אתה שומע את זה בכלל מהרמקולים בעשר שקל של הטלוויזיה שלך !!

פורסם

אולי יש לו טלוויזיה מנחושת אדומה עם רמקולים מובנים של אותו מורל מהכתבה? :-D

וברצינות, אל לנו להתעלם ממדע שלם ועמוק שמנתח את ההיבטים הפסיכולוגיים בכל מה שקשור לקול ולשמיעה - פסיכואקוסטיקה.

וזאת בנוסף לדיעות מוקדמות והתניות מסוג "אם זה עלה 100K זה חייב להשמע מדהימממ!!!1".

ישראל, תעשה שוב גוגל פיקצ'רס על fat lady. לא לבעלי קיבה חלשה.

פורסם

שמעתי אותם בעצמי (FAT LADY) - בכלל לא משהו..(ביחס לציפיות מרמקול ב 130K - אגב, למי שמעוניין - המחיר בפועל הוא סביב ה 100K) עושה רושם שעיקר ההשקעה היא בגימור והתמחור הוא להיי-אנד משמע אין קשר כלל וכלל בין עלות הרכיבים למחיר לצרכן.

הסט של ה OCTAVE עם הסאבים הנלווים והמגבר CLASS D שבא איתם (דגם SIGNATURE) שעולה בחנות 10K+ נשמע יותר טוב לטעמי..

ואם כל זה לא מספיק - Von Schweikert - VR-4jr נשמעו לי יותר טוב משניהם (פשוט עולם אחר..) אז.. גאווה גאווה אבל סאונד זה דבר סובייקטיבי ומורל רק בתחילת הדרך בתחום ההיי-אנד.

...CASKA for life

פורסם
ומורל רק בתחילת הדרך בתחום ההיי-אנד.

לא הייתי אומר את זה. דרייברים שלהם נמצאים ברמקולים שעולים אלפי דולרים ויורו.

אני לא מתמצא בדיוק איפה כמה ולמה, אני בטוח שהמפלצת הירוקה תיתן דוגמאות למכביר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא צריך ללכת רחוק, בתחום הרכב , הסופרימו נחשבים לרמה הגבוהה ביותר.

לא שאין דברים טובים יותר , אבל מדובר בדרייברים שממותגים בעולם ברמה הגבוהה ביותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...