Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד המחשבים שלי יש לי כרגע מערכת קולנוע ביתית מחוברת.

זה אומר שיש לי 5 רמקולים בחדר, בנוסף לסאב וופר קצת יותר גדול מהמחשב עצמו.

זה די מפריע לי ותופס המון מקום.

החלטתי לתת לאחותי את המערכת במתנה כי היא עברה דירה.

בינתיים אני מחפש מערכת שתהיה קטנה ככל האפשר, עם 2 רמקולים ושיהיה לה שלט רחוק (אני צופה בסרטים מהמיטה).

הבעיה היא שאני לא מוצא שום מערכת קטנה שיש לה כניסות אודיו בשביל המחשב.

האם הבעיה היא אצלי או שפשוט הפסיקו למכור דברים כאלו?

קודם הייתה לי מערכת פשוטה עם כניסת RCA כפולה ששימשה אותי במשך 10 שנים.

למה אני לא מוצא מה שאני מחפש?

כל מה שאני מוצא עולה מ1000 ש"ח ומעלה.

(אין לי שום ידע טכני באודיו, חוץ ממה שקשור למחשבים ואני רק רוצה לשחק משחקים ברמה סבירה של אודיו)

אני אפילו לא צריך דיסק או קלטות. רק חיבור לרמקולים עם שלט רחוק. אפילו בבאג אין להם את זה.

פורסם

אתה רציני? סע לאופיס דיפו יש המון מבחר החל מ-199 שקל לדברים סבירים בהחלט.

אני לא מזמן תרמתי את כל המערכת מהחדר לסלון וקניתי מערכת קטנה הכוללת סאב ו2 רמקולים ב200 שקל בלבד.

והיא לא רעה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אם לא תמצא אתה יכול לקנות רמקולים רגילים למחשב, יש גם סטים טובים רק של 2 רמקולים אם אתה לא רוצה סאב וופר נפרד. לדוגמה: Z10 של לוג'יטק, T20 ו-T40 של Creative או ה-Microlab solo, הכל שאלה של תקציב.

בעניין השליטה - שלט רחוק למחשב. אפשר לקנות או אפילו להכין לבד אם תרצה. אופציה נוספת לשליטה - מקלדת אלחוטית.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני משתמש בפלאפון שלי כשלט דרך שן כחולה , אפשר כמובן לקנות שלט או להכין מקלט במחיר של 10שח.

אודי A4

דימה.

פורסם

תראה יוסף :wink:

אני מאוד מאוד אוהב מוסיקה,חיפשתי המון זמן מערכת גם לבית שתתן לי את המקסימום וממש הכסף לא שיחק תפקיד

(בתחום השפוי של הסקאלה,כמובן)

התחלתי בהמלצות מחברים מבינים במיוחד (טכנאי מחשבים,בעלי חנויות ועצמאיים) לכולם הייתה רק תשובה אחת -

ALTEC LANSING

התחלתי לגשש פה ושם וגיליתי רק ביקורות מאוד אוהדות,ההתלבטות שלי נעה בין 2 הדגמים הבכירים

MX5021

FX6021

אומנם סדרה 6 היא הטופ,אבל פסיכולגית היה קשה לי לקבל דרייברים כל כך קטנים :wink:

הלכתי על הMX5021

ואין לי מילים,אני שומע המון מערכות ברמה גבוהה וזה פשוט לא נתפס שסט איכותי כזה נמכר בכזה מחיר

בשביל הOVERKILL ולהגיע לרמה הגבוהה ביותר שהסט יכול להציע הלכתי על כרטיס של ASUS XONAR D2X

ד"א שמעתי את הסדרות הגבוהות של הלוג'יטק,קראייטיב ועוד כמה

אין מקום להשוואה,שווה מאוד להשקיע עוד כמה גרושים ולקבל הרבה יותר

ALTEC LANSING - MX5021

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=40050

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

רוב, אם לא כל, מערכות המיני הזולות שמוכרים היום מגיעות ללא כניסת RCA חיצונית. לסינים הפתרונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...